Nettó hazugságok

A Hír Tv mossa kezeit, hiszen világgá kürtölte, hogy Szávay István jobbikos képviselő kijelentette, megmutatja, hogy a CÖF-CÖKA melyik minisztériumoktól kapott állami támogatást. Ezért Szávay levélben kérte az adatokat. A gyors válaszokból kiderült, hogy közösségünk egy fillért sem kapott.

A Hír Tv azonban nem általlotta, hogy írásában megjelentesse, a CÖF-CÖKA az MVM támogatásán kívül más állami cégektől is támogatást kapott. A CÖF-CÖKA a támogatást közhasznú tevékenységéhez kapta, működésre egy fillért sem használ fel, ugyanakkor más állami vállalattól alapítása óta adományban vagy támogatásban nem részesült. Ez a hír jellemzi a Hír Tv „igazmondását”, ezért felszólítjuk a jelzett médiumot, hogy azonnal közölje helyreigazításunkat, mert ellenkező esetben jogi eszközökhöz folyamodunk.

Szávay Istvántól pedig minimum bocsánatkérést várunk, valamint azt, hogy részletesen számoljon be a JOBBIK pártalapítványa által a Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítványnak nyújtott 2015-ös és 2016-os támogatásokról, amelyek sokszorosan meghaladják az SZPMA-tól kapott, CÖF-CÖKÁ-nak nyújtott támogatásokat. Különösen kíváncsiak vagyunk a jelzett alapítvány azon ténykedésére, amely az N1 Tv-n keresztül valósul meg, és a Kormányt lejárató plakátok mellett hasonló intenzitású hazugságokkal pártpolitikai célok érdekében végez tevékenységet.

Képviselő úrnak javasoljuk mellényének szűkebbre szabását.

CÖF-CÖKA vezetősége

 

http://hirtv.hu/ahirtvhirei/kiszervezte-a-cof-tamogatasat-a-kormany-1396248

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!