Blog

Már itt tartunk!

A 444 internetes portál és más sajtóorgánumok támadják a CÖF-öt, hogy segítőkezet nyújtott a Nógrád-megyei vadászok és horgászok kezdeményezéséhez, miszerint sokan csatlakoznának az országban működő vadász, halász és horgász társaságok részéről, hogy advent idején”Agapét” (Szeretetvendégséget) szervezzenek a rászorulóknak.

Tanulságok

Magyar Hírlap 2014.11.05. Az események felszíne alatt több réteg húzódik meg, mint amit első látásra gondolnánk. Így van ez a köznyelvben „internetadónak” elnevezett törvényjavaslat elleni tüntetések esetében is.

Válasz az LMP kérdéseire

A Lehet Más a Politika nevű párt közérdekű adatigénylést adott be annak érdekében, hogy megtudja, kapott-e a CÖF-CÖKA közpénzt annak a stratégiai együttműködési megállapodásnak a keretében, amelyet a Földművelésügyi Minisztériummal kötött.

FM Stratégiai Együttműködési Szerződés

A tegnapi napon Szél Bernadett, az LMP képviselője kérdést intézett a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkárához, melynek lényege úgy foglalható össze, hogy vajon milyen nagy összegű támogatásokat kap a CÖF-CÖKA a minisztériummal kötött stratégiai együttműködési szerződés kapcsán. A CÖF-CÖKA visszautasítja az LMP folyamatos támadásait szervezetünk ellen, és a képviselőnő megnyugtatása érdekében a szerződést teljes terjedelemben közzéteszi. Felhívnánk az LMP figyelmét arra, hogy van söprögetni valójuk saját házuk táján és a folyamatos prejudikációtól szíveskedjenek a jövőben tartózkodni.

Fricz Tamás: Bravó, Orbán Viktor!

Orbán Viktor visszavonta a tervezett internetadót. Döntése bátor volt, amellyel meglepte a tüntetőket, a mögöttük álló baloldali ellenzék pártokat, s nem utolsó sorban a világot, amelynek sajtója kéjesen várta, milyen „autokratikus”, „diktatórikus”, sőt „viktatórikus” lépést fog tenni a demonstrációk hatására. Orbán azonban velejéig demokrataként cselekedett, s most ezt nehéz megemészteni hazai és külföldi ellenfeleinek.

Nyugdíjas CÖF tagok figyelmébe

„Sötét hajam őszbe vegyül már, s a tél dere megüté fejemet” (Petőfi) Megsárgul a levél szeptembernek végén, megfárad az ember őszi korban érvén – mondja a nóta.

Nyilatkozat

Tisztelt Barátaink! Az elmúlt napokban sajnálatos módon hackertámadás érte honlapunkat. Látható, hogy egyesek nem kedvelnek bennünket. Többek között a Békemenet szervezése és az abban betöltött szerepünk okoz az ellenzéki oldalon ellenállást.

Társadalmi konzultáció vagy sem?

A CÖF-CÖKA szeretné megtudni, hogy az ellenzéki újságok, televíziók és internetes médiumok milyen hiteles forrásból értesültek arról, hogy a FIDESZ vezetői leállították a Békemenetet.

Értesítés

Értesítjük támogatóinkat, hogy az elmúlt napokban hacker támadás érte honlapunkat és emailünket, így az adatok nagy része elveszett. Kérjük mindazokat, akik az utóbbi 2-3 napban értesítést küldtek emalünkre, azt szíveskedjenek megismételni. Köszönettel CÖF-CÖKA Vezetősége

Felkérés jogszabály alkotásra

A külföldről támogatásban részesülő civil közösségek és intézményi szervekkel kapcsolatos átláthatósági klauzula bevezetése

Az Egyesült Államok Nagykövetségéről Andre Goodfriend ügyvivő úr válasza

Köszönöm a CÖF szeptember 29-i nyílt levelét. Értékelem, hogy az Egyesült Államok és Magyarország közötti kapcsolatban Ön és a CÖF továbbra is érdeklődést mutat.

Közlemény

Az európai civil társadalom türelmetlenül várja, hogy a sorsát érintő legfontosabb kérdésekben az Unió mielőbb hozzon hatékony intézkedéseket. Az Európai Parlamenti képviselők legfontosabb feladata most, hogy döntsenek olyan kérdésekről, amelyek megszüntetik Ukrajna további destabilizálódását és elhárítják az Unió gazdasági válságának esetleges visszatérését.

Magyar Nemzet

Az Egyesült Államok is vizsgálná a külföldi támogatásokat

Csizmadia László: Vádak és tények

Magyar Hírlap, 2014.10.14. 65 ezer civil szervezet nevében súg az ÖKOTÁRS? – tehetnénk fel a kérdést. A válasz egyszerű, de azért nem árt kifejteni. Semmi kivetnivalót nem találhatunk abban, ha két, a neoliberális oldalon elkötelezett szervezet ideológiai érdekei mentén egymásra talál.

Fricz Tamás: A bukott baloldal

Amint az várható volt, Ludas Matyi ebben az évben háromszor verte el Döbrögit, vagyis: a jobboldal a parlamenti és az európai parlamenti választások után az önkormányzati választásokon is súlyos politikai verést mért a baloldalra.

A kormány új kampánycsapata

Plakátok Kecskeméten

Elég a vádaskodásból!

A CÖF-CÖKA elszámolása minden évben transzparensen megtörténik, mégis a baloldali ellenzék hazugságokkal övezett kampánytémája.
Előző 1353637

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!