Olvasói levelek

Vonják vissza a Jézust butácska képregény-szuperhősként ábrázoló sorozat kiadását!

Magyarországon elsőként az S4C.News tudósított arról, hogy a DC Comics 2019. március 6.-án egy új, hat fejezetből álló, istenkáromló képregény-sorozatot ad ki, amelyben Jézus Krisztus képregény-szuperhősként kerül majd ábrázolásra.

Örök igazságok vagy konzervatív propaganda?

A mai politikai-közéleti kommunikációban „összemosódik az ‘aki mondja és amit mond’, és kaotikus állapot áll elő”-mutat rá bölcsen hivatásához méltó szép írásában Bagdy Emőke.

Miben reménykednek a tudatos hazudozók?

Néha hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy ki mondta ki minden totalitarizmus propagandájának a legsötétebb cinizmust tükröző „alapigazságát”: „mondj el egy hazugságot tízszer, és igazság lesz belőle”.

Meghívó – Házasság, sport, család témájú rendezvényre

Időpont: 2019. február 19, 18 óra Helyszín: Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS), 1016 Budapest, Sánc u. 3/b.

Meghívó

A Magyar Napló Kiadó szeretettel vár minden kedves érdeklődőt SUTARSKI KONRAD köteteinek bemutatójára 2019. február 14. 18 óra a Magyar Napló Könyvesboltja (1085 Budapest, József körút 70.)

Olvasói levelek

Így már megértheted miért is van olyan nagy baj a nyugati társadalmakkal.

Meghívó

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége budaörsi csoportja és a Budaörsi Polgári Kaszinó rendezvénye 2019. február 8. péntek 18.00 óra Adler kávéház (Budaörs, Budapesti út 2.) Kocsis Fülöp görögkatolikus érsek-metropolita: Közel-keleti út az ottani üldözött keresztények megsegítésére

Orbán Egy Győztes

Gyűlölik, mert volt ereje finom testcsellel (ja, kérem, focista) kiszabadulni a magyarellenes SZDSZ halálos öleléséből. Gyűlölik, mert tudják, hogy mindent tud róluk. Gyűlölik, mert derűs, nyugodt, magabiztos.

Gulyás Gergely: a magyar államot felelősség terheli, amiért nem védte meg állampolgárait…

A magyar államot felelősség terheli, amiért nem védte meg állampolgárait a holokauszt idején, kollektív bűnösség nincs, de állami felelősség van – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a holokauszt nemzetközi emléknapja alkalmából tartott megemlékezésen, vasárnap Budapesten.

Felszólalás a kettős élelmiszerek ügyében Brüsszelben – vélemények

A magam és társam nevében köszönöm, hogy az EU bizottságot a sok sületlen vád után végre magyar ügyben, állásfoglalásra késztette.

Ez lenne a jövő generáció, Blanka?

A szombati tüntetés a Clark Ádám téren csúcsosodott ki, ott tartották a beszédeket, de az ellenzék igyekezett vidéken is mozgósítani, nem sok sikerrel. A beígért sztrájkról egyáltalán nem esett szó, ez nem jött össze az ellenzéknek.

Hozzászólások „Ki fizeti a révészt” című íráshoz

Az európai kultúrák építő, egymás mellett élésének elpusztítása a végső cél.

102. Széchenyi Lakoma és Bál a PESTI VIGADÓBAN

Helyszín: Pesti Vigadó Időpont: 2019. február 16. 19:00-03:00 óráig

Az ellenzék

MIRKÓCZKI VASKOS GERENDÁKKAL TÁMASZTOTTA ALÁ SZÁNTHÓ MIKLÓS SZAVAIT Juhász Attila Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója …….a hét elején a Magyar Idők egyik kérdésére válaszolva kifejtette, hogy a magát korábban éppen a balliberális kormányokkal szemben megfogalmazó Jobbik lehet 2019-ben az …

Olvass tovább

„Gyűlölök és szeretek”? Gyűlölök vagy szeretek!

Ha az Újév tiszteletére szokás szerint megvonjuk az Óév társadalmi jelenségeinek, történéseinek mérlegét, aligha maradhat ki belőle az a törvényes, sőt többszörösen legitim kormány és kormányfő elleni gyűlölet cunami, amely a Soros hálózat által irányított és az általuk feltüzelt ellenzéki tüntetők (bértüntetők és önkéntesek) garázda, de lelki-szellemi értelemben is romboló megmozdulásait kísérte.

„Szimbólumok irányítják a világot, nem szavak, nem szabályok”

A Miniszterelnökség Új (Karmelita kolostor) épületén keresztet kezében tartó Szent Mihály arkangyal szobra kap helyet, miközben az angyal sárkánnyal (a Sátánnal) viaskodik.

Új hajnal hasad

Nos, akkor ezennel megnyitom az EEE programadó ülését – állt fel az asztalfőn, s kezdte mondanivalóját a magát levezető elnöknek nyilvánító bázisdemokrata.

Miért álságos, hazug és sunyi az ellenzék hozzáállása a Munkatörvénykönyv módosításához, az un. „TÚLMUNKA” törvényhez?

Az ellenzék „rabszolga-törvényt” emleget…, s ennek kapcsán ellenállásra, országos megmozdulásra hív mindenkit. Mondván, az évi 400 óra túlmunka égbekiáltóan sok, ezért annak a munka vállalók egészsége látja előbb-utóbb a kárát. Mindezt kiegészítik azzal, hogy ez példátlanul és kirívóan magas az EU-ban.

A CÖF-CÖKA kiáll a munkavállalók mellett

Gratulálok és nagyon örülök ennek a döntésüknek, hogy törődnek a magyar munkavállalói társadalom biztonságérzetével. Nekem ez hiányzott, nem szeretem az erőből való politizálást, intézkedést. A CÖF-CÖKA eddigi szellemiségéhez illő volt ez az intézkedésük.

Újévi Gondolatok

01. 04. Gyémánt László Kedves anarchista, forradalmi hevülettől elvakult kiszolgálói egy gátlástalan, közveszélyes milliárdosnak, akik párbeszédet hirdettek, de valójában harsányan követelitek nemzeti létünk feláldozását! Én is voltam fiatal és lázadó, és az én generációm végső soron sokat tett azért, hogy …

Olvass tovább

Olvasói hozzászólások

Ideje kell hogy legyen egy törvény, mely, a senki által meg nem választott, az ország belügyeibe agresszíven beavatkozó NGO-kat arra kényszerítené, hogy Párttá alakuljanak át, és eltörölni a „civil szervezeti” besorolásukat.

A román államrend erőszakos megdöntése

Két székely fiatalember töltötte az ünnepeket köztörvényes bűnözők között. A vád bizonyítékaként szabadon vásárolható petárdákat találtak a házkutatás során, na meg Vass Albert könyveket.

Számoljunk le a hamis illúziókkal!

Egyre gyakrabban hallhatunk a migrációval kapcsolatban arról is, hogy valójában nem a munkaerőhiány, nem a kontinens elnéptelenedésének pótlása motiválja a migrációt szorgalmazó törekvéseket, hanem a polgárháború kirobbantásának szándéka.

Levél Dr. Szanyi Tibor EP képviselő úrhoz

Olvastam a CÖF-nek Sargentinihez írt legutóbbi levelével kapcsolatos dörgölődző levelét, melyet Ms. — véleményem szerint — felkészületlen, felületes, lelkiismeretlen, felelőtlen, karrierista és hazug Sargentini EP-képviselőhöz intézett.

Renaud Camus levele Orbán Viktorhoz

Még 2018 április 23-án a híres francia író, Renaud Camus, az Európai Ellenállás Nemzeti Tanácsának elnöke levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek.

Vélemények a tüntetésekről

Lehetetlen, hogy ezeket a mocsok alávaló saját nemzetét kiszolgáltató, eláruló embereket, (akik hazaárulók egyben), egyszer és mindenkorra nem lehet eltávolítani közéletből és megbüntetni???!

Bőr, papír, arany

A Magyar Országgyűlés könyvtárát 1868-ban alapították a honatyák munkájának segítése céljából. Az első két évben mindössze 253 kötet volt benne, ma állománya 700 ezer példányra rúg.

FELHÍVÁS A MAGYAR NEMZET TAGJAIHOZ!

„Védelmezd a Himnuszt, nemzetünk legszentebb imáját!”

Földi László: A kockázat

„Gorcsev Iván, a Rangoon teherhajó matróza még huszonegy éves sem volt, midőn elnyerte a fizikai Nobel-díjat. Ilyen nagy jelentőségű tudományos jutalmat e poetikus ifjúkorban megszerezni példátlan és nagyszerű teljesítmény, még akkor is, ha egyesek előtt talán szépséghibának tűnik majd, ha Gorcsev Iván a fizikai Nobel-díjat a makaó nevű kártyajátékon nyerte el Noah Bertinus professzortól (…)” (Rejtő Jenő: A tizennégy karátos autó)

Karácsonyi gondolatok

Napok óta bonyolult gondolatmenetek kavarognak a fejemben: mit kellene karácsonyi köszöntésül írnom.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!