Felszólalás a kettős élelmiszerek ügyében Brüsszelben – vélemények

Tisztelt Heizler Norbert Úr!
A magam és társam nevében köszönöm, hogy az EU bizottságot a sok sületlen vád után végre magyar ügyben, állásfoglalásra késztette.
Tisztelettel:
Dr B. T. és V. Sz. Á.
____________________________________________________________

Kedves Csapattársak!
Ezúton is megköszönöm a CÖF-CÖKA vezetőség munkáját, a 7 Békemenetet – a mindig megfontolt és átgondolt időpontokat is -, valamint a folyamatos felelős gondolkodást tükröző tevékenységeteket.
Több alkalommal leírtam: A kb. 5 évszázada tartó folyamatos magyar tragédiák után, a magyarság nem hibázhat többet!
Derűs napot kívánok! T. J.
_____________________________________________________________

Jogos. Mégis miért gondolják azt, hogy mi másodrangú polgárok vagyunk az UNIÓ-n belül? Nekünk is az a minőség jár, ami nekik, mint ahogy mi se küldünk silányabb árut exportra.

Üdvözlettel: T. L.-né
______________________________________________________________

Nagyon köszönjük a „CIVIL”-nek az emlékeztetőért,- felvilágosításért,- de valószínűnek tartom,h mi,- akik tag-ként is a CÖF-höz tartozunk,- tudunk! – észszerűen vásárolni,- hiszen olyan ritka lehet az olyan „nyugati” termék, amit nem lehet helyettesíteni magyar,- biztonságos, és gazdaságunknak is hasznos – termékkel,- h nem is tudok rá példát mondani! – Ezt a jó kezdeményezést inkább a facebookon,- a nem eléggé öntudatos vásárlóknak kellene közzé tenni,- és,mi,- jobb érzésűek osztanánk,küldenénk! –
Köszönöm:. L. I. Gy.
_______________________________________________________________

Én már hosszú évek óta használom a KNORR márkajelű 500 gr-os tyúkhúsleves pasztát – DE nem az itthon kaphatót – hanem a több évtizede  nyugat Európában élő barátnőm hozza nekem a francia ill. svájci üzletekből származó változatát. Sajnos az itthoni minősége meg sem közelíti a kintit.
T.-né M.
________________________________________________________________

Gratulálunk! Köszönjük a C 12 csoport létrehozását.

Folyton bombázni kell az EU-t, hogy milyen jogon tárgyal Sorossal a lib. vezető bagázs?
Miért fogadja titkos, nem nyilvános helyzetekben?, ,és EUs döntésekben miért befolyásolja Soros az európai ügyeket? Milyen „beosztásban ” érdekelt?
A finanszírozott NGO-k, kinek a döntésére kapnák az európai adófizetők pénzét????
Ki hatalmazta föl erre az uniós testületet?

Köszönjük áldozatos munkájukat!
Isten áldja Önöket! Szeretettel: H.-né K.
_____________________________________________________________________

T. Civil Összefogás!
Arra szeretném felhívni a figyelmet , hogy mélységesen felháborít hogy lumpen proli és egyéb elemek törnek, zúznak kárt okoznak, az ujságirók fotóapparátusát megrongálják, ezért szeretném hogy  Önök azért  hassanak oda hogy az okozott kárt mindenképpen fizesse meg a károkozó , és plusz legyen a büntetés is.Vannak kamerák amivel bizonyítható.! Ne gondolja a csürhe hogy azért mindent megtehet ebben a nagy” diktatúrában”
Jó lenne ha nem az adófizetők fizetnék meg a helyreállítási költséget.
Üdv. P.M.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

“Felszólalás a kettős élelmiszerek ügyében Brüsszelben – vélemények” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Egyetértek a hozzászólókkal. Felháborító, ahogy hozzánk viszonyulnak. Segítségnyújtás helyett folyton támadnak, felfújnak minden apróságot, miközben más tagállamban elnéznek mindent. Az élelmiszer minőségében való diszkrimináció tűrhetetlen! Ezt kellene napirendre tűzni Brüsszelben!

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!