Vélemények a tüntetésekről

Tisztelt Csizmadia László,

Lehetetlen, hogy ezeket a mocsok alávaló saját nemzetét kiszolgáltató, eláruló embereket, (akik hazaárulók egyben), egyszer és mindenkorra nem lehet eltávolítani  közéletből  és megbüntetni???!  Ezeknek csak a bomlasztás, rongálás és a Fidesz bukása jár a fejükben. Ezek a pribékek a mi adónkból élnek??? Ez az első amit megvonnék tőlük!!! Akárhogy is sipákolnának!! Ez a Demokrácia??!! Ez az ellenzék??!! Ezeket mi pénzeljük? Sajnos, akkor meg is érdemeljük!!! Hol marad a jó érzésű. konstruktív ellenzéki megoldás, felvetés a nemzet érdekében???  A Jó Isten mentsen meg bennünket attól, hogy ez a sipákoló népség  még egyszer a hatalomra kerüljön!!! Akkor vagy polgárháború lesz , vagy el kell hagynunk megint 1956 után szeretett országunkat. Még bele gondolni is szörnyű!!!

Na ebből elég!!! Szabadok akarunk maradni, szuverén ország, MAGYARORSZÁG!!!

Tisztelettel: V.G.
_______________________________________________________________________

Teljesen laikus vagyok, és szobrászművészként, magán emberként sajnos negatív tapasztalatok értek a Főőrségi Palotán történt építkezésekkel kapcsolatban, mégis feldühít, amikor a Kormány Várba költözését támadják!

A VÁR és rezidenciái mindig és mindenkor a regnáló hatalom reprezentatív fellegvára volt! A  budai vár bővítése, átépítése mindig is az ország gazdasági és kulturális fellendülését vetítette előre! A nagyszabású építkezés a középkor fényes időszakait juttatja eszembe, amit nem nehéz párhuzamba hozni a kormányzati építkezés törekvéseivel! Az elnöki rezidencia kialakításánál fontos szempont a nemzeti kultúra európai szintű reprezentálása. Nem csak fontos politikai találkozások színtere lesz, de jelentős kulturális eseményeknek is otthont ad majd.

Tehát az egész nemzetet,  a magyar állampolgárokat minősíti, hogy az éppen aktuális vezetés hogyan, milyen minőségben képviseli hazánkat! Engem büszkeséggel tölt el, hogy a kormányzati rezidencia ismét a humanista műveltség, a polgári demokrácia közép európai központjává válik!

Üdvözlettel: Zs.J.
______________________________________________________________________

Tisztelettel megkérdezném, hogy  mi miért nem leszünk Brüsszelben, amikor ott tüntetnek Orbán Viktor ellen?
Kezdem azt érezni,hogy mi lapítunk mint nyúl a fűbe.
Szerintem nekünk is ott kéne lennünk nagyon sokan. Sokan is lennénk ha ez megszervezésre került volna.
Tisztelettel : Sz.Gy.-né
______________________________________________________________________

Tisztelt Cöf !

Lassan meg kell mutatnunk erőnket. Legyen békés a menetünk,de egy kicsit hangosabb.
Szóljanak azok a Magyarország megmentéséért kiáltandó gondolataink!

Zs.I.
______________________________________________________________________

Nem várhattok március 15-ig.
Meg kell mutatni nekik, hogy többen vagyunk. Csirájában kell őket elnyom- ni.  Nem elég a sok Sorosozás. Pszichológia,  a végén még sajnálatot ebrészt az emberekben felé.
Két dolog van, ami hatalommal bír. A toll és a szablya.
A toll náluk van. Főleg külföldön.
A szablya mi vagyunk, ha a tömegünk megjelenik az utcán.
Folyamatosan adják a lehetőséget a külföldi balliberális sajtónak,  hogy hazudozzanak. CSELEKEDNÜNK KELL!
V.L.
_____________________________________________________________________

Ha a magyar határ jogosulatlan átlépése bűncselekménynek számít,akkor miért nem veszik el ezektől az illegális bevándorlóktól büntetésképpen az ehhez a cselekedetükhöz használt ( mint a betörőtől a tolvajkulcsot) mobiltelefonjukat?
Mert hogy az elkapásuk után ide-oda kísérgetik,aztán másnap megint csak betörnek hozzánk, az nem büntetés,hanem meghívó…!

J.G.
______________________________________________________________________

Nem igazán értem,hogy miért kell hagyni ezt az egész ricsajt.Miért nem lépnek fel addig amíg nem késő????
P.Zs.
______________________________________________________________________

Adja a jó Isten, hogy az új esztendőben békében lehessünk, kereszténységünk megélésében erősödhessünk, az Úr kegyelméből családjaink boldogsággal töltekezhessenek, magyar értékeinket ápolhassuk, őrizhessük! Mentsen meg minket  az Úr a hazaárulók és aktivisták ármánykodásaitól!
Szeretettel: H.-né K.

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!