Olvasói hozzászólások

Tisztelt CÖF,

a nevem B. L. Zs., budapesti lakos. A művészeti projektjeim révén sokat utazom külföldre és bele-bele szoktam nézni a nemzetközi híradások Tv műsoraiba (Euronews, Cnn, BBC) és az a meglepő (vagy talán nem is meglepő), hogy a mostanában zajlott pár-ezres tüntetések főszerepet kaptak a hírekben,miközben sokszor elfelejtik megemlíteni, hogy csupán pár ezer tüntetőről van szó.

Azon gondolkodtam, hogy meglehet jó lenne egy újabb békemenetet szervezni, ugyanis, ha az említett médiumok beszámoltak a pár ezres tüntetésekről, akkor most kénytelenek lesznek beszámolni a remélhetőleg több százezres békemenetről is! Ha pedig nem számolnak be a békemenetről, akkor egyértelművé fog válni a kettős mércéjük és a nemzetközi mediumokat lehetne sakkhelyzetbe hozni!

Most lehetne, most kellene (január elején, vagy közepén) békemenetet szervezni!

Kérem, hogy továbbítsák a javaslatomat a CÖF döntéshozóinak!

Üdvözlettel, B. L. Zs.
____________________________________________________________________

Tisztelt CÖF!

Amit a Gyurcsány…Jobbik horrorkoalíció művel, az már minden demokratikus határt ledöntött, 1919-el és az 1950-es évekkel egyenértékű, amit művelnek, terror és diktatúra felépítése fegyveres puccsal. Ez akkor is igaz, ha a kormány nem tökéletes, nincs is tökéletes kormány a világon. Kérem, szervezzenek alapvetően békés ellenakciókat, az országon belül, olyat, mint Tapolcán, de Brüsszelben is. Úgy tűnik, a gigantikus Békemenet koncepciója, hogy „nehéztüzérség”, csak részlegesen működik már, mert a puccsisták egyszerűen elhazudják azt belföldön és külföldön is. Remélem, én is hozzá tudok járulni majd a demokratikus védekezéshez.

Köszönettel és tisztelettel: H.I.
_____________________________________________________________________

Ideje kell hogy legyen egy törvény, mely, a senki által meg nem választott, az ország belügyeibe agresszíven beavatkozó NGO-kat arra kényszerítené, hogy Párttá alakuljanak át, és eltörölni a „civil szervezeti” besorolásukat. Ezt akár a nemzetközi felbődülés ellenére meg kéne tenni. Most amikor a kormány mögött 2/3-os többség van az Országgyűlésben könnyen meg lehetne tenni.
Ha egy NGO nem hajlandó párttá átvedleni, akkor meg kell tiltani nekik a politizálást
Persze pártként nem kaphatnának külföldi támogatást legálisan.
Ha olyan nagyon akarnak a kormány ellen politizálni, akkor tegyék azt demokratikus alapon: Induljanak pártként a választásokon Ha pedig veszítenek, akkor fogadják el, vagy vonuljanak ki Magyarországról, mely a mi Hazánk, de az övékké NEM

Remélem a sok címzett közül sokan egyetértenek velem és  megszületik egy törvény, mely kikényszeríti, a külföldről pénzelt, irányított szervezeteket, hogy „nyílt sisakkal” lépjenek a politikai porondra‼

Üzvözlettel Bajorországból
R.I.
_____________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!