Olvasói levelek

Adventi vásár a BMI-ben

2019. december 1-jén, 10:00-tól 18:00-ig a Bécsi Magyar Iskolában kézműves adventi vásárt tervezünk tartani.

Magyar Tudomány Ünnepe

A Magyar Tudományos Akadémia idén is megrendezi hagyományos novemberi tudományünnepi rendezvénysorozatát.

Javaslat

MAGYARORSZÁGOT NEM SZABAD A ZÜLLÉS ÚTJÁRA ENGEDNI.

Fohász Budapestért

Ki itt születtem mégis ócsároltalak, ki szerettelek és mégsem ismertelek, bocsáss meg tévelygő fiadnak, dicső városom, Budapest!

Vélemény

A közhangulatot nem a csendben élők befolyásolják, hanem anarchiát akarók, hangoskodók, akik nyíltan „politizálnak” az utcákon, mindenütt….

Bayer Zsolt: Hát nem érdekes?

Sok jó szavazópolgár kis helyen is elfér…

Meghívó „A Fallaci” könyvbemutatóra

Október 29. kedd 18 óra Polgárok Háza

Magyar Családok a viharkárosultakért jótékonysági gálaest

2019. október 29., kedd, 19 óra Fővárosi Nagycirkusz

Elítéljük és visszautasítjuk Karácsony Gergely főpolgármester Wass Albertet lenácizó kijelentését

Budapesten a nemzeti érzést rendre sárba tipró baloldali, liberális erők támogatásával főpolgármesterré választott Karácsony Gergely még át sem vette mandátumát, amikor súlyosan sértő, valótlan tartalmú, a nemzeti érzésű embereket megbántó, megosztó nyilatkozatra ragadtatta magát.

Magyarország szekere

Tisztelt CÖF, rajongójuk vagyok és sok rendezvényükön veszek részt. Az alábbi, illetve csatolt cikkemmel, szeretnék munkájukhoz, azaz munkánkhoz hozzájárulni. Ha lehetséges legyenek kedvesek a megfelelő helyre továbbítani, illetve nyilvánosságra hozni. Magyarország szekere (Írta: Konkoly René, 2019.10.24) Minden magyarországi ember azt …

Olvass tovább

2019. okt. 13. Gyásznap

Több alázatra, több imára, égi segítség kérésére van szükség!

Tiszta gondolatok és almáspite

Ugyanígy Magyarországon is, az emberek egy részével is nagy baj van, meglátásom szerint – az emberek jó részében szinte ugyanannyi az arrogancia mint a politikusokban.

Egy közös cél a nemzeti oldalon

Szükség van egy olyan médiumra, amire, ha bármikor rákattintanak a nap folyamán, az úgy látja el őket szolgáltatásokkal, érdekességekkel, hogy közben otthon érzik magukat!

Meghívó

„Elindultam szép hazámból” táncszínház 2019. október 23, szerda, 19 óra Magyarság Háza (1051 Budapest, Zrínyi u. 5. Belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Vészhelyzet van!

Nem lehet úgy csinálni, mint eddig, mert tönkre fogják tenni az országot! Újra kell gondolni minden lépést, minden koncepciót.

Javaslat a Kormánynak

A 2019. Októberi helyhatósági választások negatív eredményei komoly veszélyt jelentenek nemzetünkre, országunkra, értékeinkre, világnézetünkre…

Veszíteni tudni kell!

A FIDESZ-KDNP nem elejét és útját vette a vádaskodásnak, hanem beállt a becsmérlő sárdobálásba, és pont ezzel „hitelesítette” az ellenzék/ellenség aljas tevékenységét.

Néhány újabb gondolat…

A rosszul bevert patkószöggel most csak a csata veszett el, de 2022-ben talán az ország.

Vélemények – választás után

Örömmel vettem hogy végre történik valami, mert nagyon nagy indulatok forrnak bennünk és régóta várjuk, hogy hogy történjen demonstráció.

Meghívó

Seremetyeff-Papp János Alexandra, a „magyarok királynéja” című könyvének bemutatójára Időpont:  2019. október 18. (péntek), 17 óra  Helyszín: Budavári Polgári Szalon, 1011 Budapest, Fő utca 28. REGISZTRÁCIÓ!

Stoffán György: Önvizsgálat, választások után…

Ma reggel mindenki siránkozik, csodálkozik, vagy ostobán reménykedik… de senkinek nem jut eszébe, hogy felmérje az okokat… valóban értékelje a választások eredményét.

Budapest „szivárvány szívűvé” vált

Egy kommentátor szerint a döntést a jelentéktelen „Borkai szexbotrány” hozhatta, ami most az utóbbi napokban kirobbant .

Adrien Jassogne: Csak a magyaroknak van legitimitása választani

Ami Budapesten történt, ismét a migránsinvázió valós veszélyeit mutatja.

Választás után

Mondhatom, nem vagyok abban a lelkiállapotban, hogy e percben megszokott frázisokat használjak, igazságérzetem azt parancsolja, hogy minden kertelés nélkül azt mondjam, amit e percben érzek.

Meghívó

Időpont: 2019. október 10. (csütörtök), 18:00 óra Helyszín: Centrál Kávéház (1053 Budapest, Károlyi u. 9.)

Meghívó

Hungary Helps-Magyarország a keresztények védelmében Előadó: Azbej Tristan, a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár Helyszín: Fasori Evangélikus Gimnázium Díszterme (Budapest, VII. ker. Városligeti Fasor 17-21.) Időpont: 2019. október 22, kedd, 16 óra REGISZTRÁCIÓ!

Meghívó

A Lengyel Intézet meghívója „Az én fiam, Maximilián” 2019. október 14. 19 óra Nemzeti Színház (Budapest IX. Bajor Gizi park 1.) Belépés díjtalan! Magyar felirattal!

Abszurd fordulat a Sargentini-perben

Váratlan fordulat történt abban a perben, amelyet Magyarország indított az Európai Parlament (EP) ellen az alapszerződés 7. cikkelye szerinti jogállamisági vizsgálatot kezdeményező Sargentini-jelentés elfogadásának érvénytelensége miatt.

Olvasói levelek

Kérjük szíveskedjenek elindítani a társ-országi hasonló szervezetekkel együtt, egyszerre egy európai uniós országokra kiterjedő népszavazás kezdeményezést az őshonos lakosság véleményének kifejezésére – Európa lakósságcseréje ellen, az erőltetett invázió ellen.

Meghívó

A Collegium Hungaricum kérésére továbbítjuk önöknek az alábbi programot Helyszín: ODEON Theater, 1020 Wien, Taborstraße 10 Idöpont: 2019. november 8., 19.00 óra

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!