Egy közös cél a nemzeti oldalon

Kedves Csizmadia Úr!

Az alábbi tartalmú levelet küldtem el a Magyar Nemzetnek. Úgy tűnik ők is fontosak tartják, mert le is hozták a szombati vélemény rovatban. De ez kevés. Ez elszáll, mint a szél, ha olyan emberek nem állnak mellé, akik napirenden tudják tartani, akiknek a véleménye számít!

Amiről írok, nyilván nem csak én gondolom, mert látom, hogy folyamatosan erről szól a nemzeti közbeszéd – de csak kóvályognak körülötte, mint az a bizonyos gólya termék… Nem csak úgy általában kell erősíteni a média jelenlétünket, hanem pontosan így! Ez talál a probléma szívébe! Ez hozhatja a megoldást, hogy a mostani döbbenetes választás tanulság és hajtóerő lehessen!

Kérem álljon Ön is mellé! Legyen ez egy közös cél a nemzeti oldalon. Ezt a levelet elküldtem a Bayer Zsolt blogjára és igyekszem a Fritz Tamáshoz is eljuttatni.

A levél:

…. Mindenki sejti, hogy miről volt szó, hogy egyetlen botrány micsoda fegyverré válhatott a kezükben, miközben az ő valós súlyú  botrányaik, amik az egész rendszerük szellemiségét mutatják, mintha meg sem történtek volna. Azon kívül, hogy tudjuk: nekik mindent szabad, a lényeg az, hogy övék az internetes média. Ha ezen nem változtatunk, hazugságokkal megint maguk alá gyűrnek, mert tudjuk, hogy a választók egy része nem tudatos, nem hálás. Bármilyen hirtelen semmiséggel és a folyamatos hazudozásokkal, el lehet fedni előle az eredményeket, amik egyébként az ő létérdekét és biztonságát szolgálnák, és át lehet állítani a meggondolatlan gyűlölködésre.

Ezt mind tudjuk, így erről csak ennyit. A lényeg, mit lehet tenni? Hát lehet!

Valószínű nem én találom fel a meleg vizet és mások már régóta gondolkoznak rajta, de ebbe az irányba kell elindulni. Létre kell hozni egy  nemzeti, jobb oldali szellemiségű riválist a Startlapnak!!

A facebookkal nem lehet mit kezdeni és ott úgyis egymás köreiben osztogatják a híreket, videókat – de a Startlap az, ahol mind két tábor összejön és egyénileg, atomizáltan kattintgatnak rá nap, mint nap, a kíváncsiságtól hajtva – ami teljesen emberi.  Az elvileg nem egyetlen vélemény buborék lenne – ha nem ők uralnák.  Mivel azonban oda nem engedik be korrekt mértékben a jobb oldali tartalmakat, ők pedig gátlástalanul fröcsögnek rajta, (miközben az emberekben még azt a benyomást is keltik a ritkán csöpögtetett jobb oldali véleményekkel, hogy itt mindenki szót kaphat – de lám-lám, milyen erőtlen, suta és hamis a jobb oldal hangja), bárki bizonytalant át tudnak állítani és a kevésbé biztosat is megrendítik. Folyamatosan demoralizálják az országot – mert a Startlappal mindenkit elérnek a határokon belül és kívül,  és ráadásul a köz hangjaként adják el magukat!

Bármibe kerül, és bármilyen nehéz, létre kell hozni egy riválist, ami hasonlóan érdekes, vonzó és rászoktatja az embereket, hogy oda is kattintsanak – mint ahogy fogcsikorgatva most is megteszik, még a tudatos jobb oldaliak is. Mert a Startlap nézeti magát, napi igényt elégít ki. A Borkai Zsolt csak ostobaságot csinált – végül is a Startlap győzött le minket, az ő valós jelentőségű botrányaik folyamatos elhallgatásával, míg a mieink felerősítésével és az eredményeink negligálásával – nem egyszer nevetségessé tételével.

Óriási pénzügyi és web fejlesztői feladat nyilván ennek a riválisnak a létrehozása – de legyen ez egy közös cél! Most egyébként is ez kell. Hogy a jobb oldali emberek az egész országban tudjanak róla, felkarolják, szurkoljanak neki, támogassák – akár adományokkal is! Hogy ne érje az a vád, hogy kormányzati pénzekből áll össze. Ha elindul egy ilyen mozgalom és gyűjtést szervezünk, támogatást kérünk, akkor mögé fognak állni a kis pénzek és nagyobbak is.  És a nemzeti érzelműek lelkesedése.  Szükség van egy olyan médiumra, amire, ha bármikor rákattintanak a nap folyamán, az úgy látja el őket szolgáltatásokkal, érdekességekkel, hogy közben otthon érzik magukat!  A nemzeti oldal várja ezt – akarja és hálás lesz, hogy van feladata, tehet valamit. Ez is van olyan fontos, mint egy békemenet – lényegében ez is az! Végre súlyunknak megfelelően jelen lenni a médiában. És ezt semmiféle jobb oldali weblapok nem érhetik el, amíg nincs egy ilyen mindenkit bevonzó, nagy gyűjtő,- kereső és szolgáltató oldalunk.

A hosszú távú hatása pedig óriási. A bizonytalan választókat nem engedi elvinni, és még a megszokásból elkötelezett bal oldaliak közül is  sokan átgondolnák, amikor nap mint nap találkoznak a valósággal, hogy érdemes- e egy homályos eszme miatt, amely csak álarcként működik, segíteni tönkretenni az országot és a saját jövőjüket…

Köszönettel és üdvözlettel:

Cs. P.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!