Javaslat a Kormánynak

A 2019. Októberi helyhatósági választások negatív eredményei komoly veszélyt jelentenek nemzetünkre, országunkra, értékeinkre, világnézetünkre…
Azt kérjük és várjuk el a kormánytól, hogy sürgős elhárító tevékenységet tegyen .

1, A Facebookon terjesztett alábbi javaslathoz hasonló, ill. jobb megoldással előzze meg a káoszt, elért eredményeik tönkre tételét Budapesten és az egész országban:

„A nap teendője. Hirmagazin.eu

Lejárt az idő! Lejárt az ellenzéké, és lejárt a mienk is! Már csak 1 megoldás van, hogy nyugodtan alhasson az ország!

Orbán Viktor Miniszterelnök Úr nevezze ki Tarlós Istvánt a fővárosért felelős tárca nélküli miniszternek, mint ahogyan Bártfai-Mager Andrea a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter!

Ezzel elejét tudjuk venni annak, hogy illetéktelenek, esetleg, elherdálják azt a vagyont, amit keserves munkával 9 év alatt összehoztunk, és ezzel az intézkedéssel meg tudjuk őrizni Budapestet olyan világvárosnak, mint amilyen dicső minősítéseket kaptunk ez elmúlt években!

Itt nem arról van szó, hogy ki szereti a most megválasztott főpolgármestert és ki nem szereti, hanem arról – könyörgöm, értse meg mindenki! -, hogy Magyarország fővárosa elindult egy olyan úton, amely a nemzetközi közvéleménynek és minősítőknek kedves város volt, örömmel jött ide mindenki, dicsérték a világ minden tájáról, és soha, senki nem mondta azt, hogy miért nem szabad és miért nem zöldebb a város!

Egy ország fővárosát szakértő főpolgármester és szakértő kiszolgáló csapat kell, hogy vezesse, mint ahogy egy országot is csak szakértői kormány vezethet, máskülönben a káosz fog eluralkodni, mindenek felett!

Lehet, hogy idővel jó lenne az új főpolgármester, senki nem tudhatja, de nekünk nincs időnk kísérletezni, hogy jó lesz-e vagy nem, mert itt millió emberek sorsáról, életéről kell dönteni, és sem te vagy te, sem én vagy ő, nem tudjuk garantálni azt, hogy jó lesz!

Akkor viszont, ha lesz felette egy olyan szakértő, mint Tarlós István, biztos, hogy közös munkával jó tud majd lenni fővárosunk élete, azaz a mi mindennapjaink!

Várjuk a Miniszterelnök Úr mielőbbi intézkedést ez ügyben!
www.hirmagazin.eu, Hirmagazin.eu (bg) ”

Soros emberei fölé  – időben –  szakember kormánybiztosok helyezése jó megoldás lehet.

2, A kormánytöbbség jelenlegi parlamentben erre lehetőséget adhat, rendeletek , elhárító intézkedések megvalósításával, a jog útján való intézkedésekkel.

Itt az idő és még a lehetőség…

3, Ki kell egészíteni a törvényeinket, rendeleteinket és az Alaptörvényt, a HAZAÁRULÁS fogalmával, és elrettentő büntetésével, amíg a parlamenti többség meg van.

4, Az ellenzéki új polgármesterek azon törekvéseit – hogy, a hozzájuk tartozó településre ők MIGRÁNSOKAT telepíthessenek MEG KELL AKADÁLYOZNI MOST !

Aki mégis megsértené  törvényeinket, azok elrettentő büntetését és azonnali felmentésének jogi lehetőségét meg kell teremteni!

4, Matteo  Salvini melletti        „szimpátiatüntetést”            jelentősebbé kéne tenni, rá kéne szervezni.

5, Október 23-ára is nagy, szervezett, nemzeti megmozdulásra van szükség.

Aki tud, indítson ALÁIRÓ- LAPOT a Facebookon, támogatni szeretné nemzeti érzelmű lakossága.

6, Tatabányán – az új DK-s polgármester asszony – az Önkormányzati cégek FIDESZES vezetőit máris felmentette, az a hír terjeng a Facebookon, még nincs is meg jogilag a lehetősége.

Könnyebb a bajt időben elhárítani, mint utólag a rendet vissza állítani.

Erre hatalmaztuk fel a kormányt, és TÁMOGATJUK.

2019.10.17.

Magyar nép
N.I.

 

Szerző
CÖKA

“Javaslat a Kormánynak” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Meg kell tenni ! Meg azt a választási törvénymódosítást amit egy levélben is kifejtettem már itt a CÖF -nek írt levélhozzászólásomban annak magyarázatával az okaira tekintettel ! Nevezetesen: az egyetemi hallgatók tanulmányi helyeiken való bejelentkezéssel is maradjon meg a szavazati joguk továbbra is az őket eltartó szüleiknél, azaz a régi lakóhelyükön! Egyetemi, főiskolai tanulmányaik befejezése utáni költözési helyükön lehessen új szavazási helyük ! Így kiküszöbölhető az Ő csordaszellemmé alakított beállítottságukban és az erős , a felsőfokú intézményeken uralkodóvá tett balliberális oktatóknak és politikai „bulikon” való szellemiségnek való megfelelési kényszerültségből adódó szavazásuk! Amivel a helyi közösségek tartós tartózkodási helyük alakításába való agresszív beleavatkozásuk !

    • Szükséges a javaslat okának megértéséhez azért, hogy az egyre nagyobb, immár millióssá növekvő felsőfokú intézményekben tanuló nagyon fiatal szavazóréteg az egyetemi városok helyi lakosságának akaratát ne tudják – a relatív rövid ott tartózkodásuk alatt – súlyosan befolyásolni !Ez és a CÖF javaslata egyaránt szükséges! Az EU-s képviselők-vezetők és a hazai ellenzék várható óriási felháborodó és minden ellenkezése ellenére!

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!