Tisztelt Hazánk Vezetői!

Belebetegedtem,  6 gyermekünk sem tudtak talpra állítani.

Küldetésünknek tekintettük hitvesemmel, őriztük, továbbadtuk azokat az értékeket, melyeket Önök is képviselnek.

Istenhitre, hazaszeretetre, a család és közösségek szolgálatára neveltük őket.

De most minden reménytelenné vált. Visszafordíthatatlanná.

Csak az unokáim előtt erőltetem, hogy a régi, derűs nagyit lássák.

Megtisztulásra, alázatra, imára van szükség.

A következő kampányban valószínű már nem tudunk segíteni, legfeljebb imával.

Most küldöm a kampány alatt tapasztalt gondolatokat, hátha használni tudják.

Szeretettel, tisztelettel: H. P-né

———————————-

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Tisztelt Fidesz-KDNP-s Miniszterek, Képviselők!

  1. október 13. GYÁSZNAP

Mi itt Budakeszin, lelkes munkával hiába nyertünk, nem tudtam örülni.

Elveszett a legfontosabb bástya: Budapest.

Nemcsak Budapest, az egész ország gyászol. Szegény, tisztességes budapestiek!

 Hálával kellene kezdenem, elkötelezett, odaadó, emberpróbáló, áldozatos munkájukért, de olyan mélységes bánat, elkeseredés él bennem, hogy csak a mulasztások, hibák, a kampány alatti nehézségek  felsorolására vagyok képes.

És tény, hogy elveszítünk támogatókat a sok hiba következtében. Nem szabad mentegetni, kifogásokat keresni!

Végre egyenesbe került lelkileg, szellemileg, gazdaságilag a főváros, gondos kezekben virágzott.

Most katasztrófa történt: a szoc.lib. összefogás külföldi segítséggel megkaparintotta.

Lesz liberális, erkölcsileg, szellemileg lezüllesztett, gazdaságilag kizsigerelt, leamortizált, idegen kezek által megvezetett, idegen nyomás alatt tartott világváros, bevándorlókkal, melegek felvonulásával, szivárványos zászlókkal, drogliberalizálással, keresztény-és nemzetüldözéssel, genderelméletekkel, abortuszokkal……

És közben learatják Tarlós Istvánék által előkészített nagyszerű projektek: kórházépítés, Városliget projekt…..csodás befejezéseit, átadva, mint saját eredményeiket, közben megint eltűnnek a közpénzek és saját vagyonuk dagad és pártvagyonaik gazdagodnak.

Szükséges egy elszámoltató, ellenőrző, számonkérő szerv megalapítása! Jogtalanul ne rabolhassanak.! Itt az egész várost, nem a szoclib bagázst kell képviselni, kiszolgálni! Állítsanak fel a városi közgyűlésben fideszes hírközlőket, mikor, mennyiből, milyen előkészítettséggel, mi született. Mindig hangozzon el Tarlós és csapatának előkészítése, a projekt elindításának ténye, a pénzügyi háttér megteremtése. Üres kasszából nem menne!

Mindent kiplakátolni, neten terjeszteni!!! Tarlós mit hagyott hátra, konkrét kiírásokkal!

Sajnos a kommunikáció nagyon gyenge!

Önök tudják, hogy az ellenzék tisztességtelen, hazaáruló módszerekkel, idegeneknek kiárusított taktikákkal dolgozott, igénybe véve Timmerman, Junker és a többi gátlástalan gazember”segítségét”, természetesen ellenszolgáltatás fejében.

     Itt most sokan és jó helyre szavaztunk, ezzel vigasztalnak minket. És mégis az ördög győz??

Miért nem volt elég éber, körültekintő a kampányért felelős stáb?

Miért nem vették észre a „DEAR STUDENT!”” címzésű szórólapokat?

Miért nem választási csalás, a demokrácia, a jogállamiság megcsúfolása, ha konkrét nevekkel íródott a felhívás az ellenzék részéről. Akkor utólag ne mutogassák!  Miért nem születik feljelentés, miért nem kezdeményeznek újraszavazási döntést, ha Karácsony és ellenzéki nevekkel buzdították az ellenzékiek választásra az idegen, külföldi diákokat????

Miért nem jelzett a választási iroda, hogy tízezrével jelentkeznek szavazni CEUs gazemberek?

Már rég törvényt kellett volna alkotni, hogyha választási időben elhalálozik valaki, helyére léphessen egy párttársa, gondolok itt a Mohácson történt rettenetre, vagy Ríz Levente poziciójának utódlására!

Miért kellett gúnyolódva lekicsinyellni az ellenfelet? Mindenki alkalmatlan. Sokan a sok „rágalmazás „miatt sajnálták meg az ellenzéket.

Miért voltunk olyan magabiztosak Tarlós úr eredményeinek fényében, mikor tudjuk, hogy itt rég nem az eredményeket értékeli a szavazók egy része, hanem a liberalizmus, a hatalom, a pénz megszerzésének vágya hajszolja, természetesen azoknak a pénzembereknek, vállalkozóknak a támogatásával, akik segítségével visszaosztással gátlástalanul rabolnak.

Miért kellett a negatív híreket ilyen mértékben ismételgetni, mikor tudjuk, hogy az visszájára fordul? Intézkedés, feljelentés, vizsgálat pedig nem indult. Erre mindenki úgy reagált, hogy koholt vádak, rágalmazások, de mindenki velük foglalkozott. Volt olyan szerencsétlen, aki sokat hallotta Karigerit, ezért rá szavazott. Mint Zsazsa, aki mindig örült a negatív hírnek is, csak hír legyen róla.

Most is az a kommunikáció, hogy visszatérnek a fővárosba a korrupt ellenzék régi gazemberei. Akkor miért nem történt feljelentés, vizsgálat, elítélés, politikától eltiltás. Ilyen bénák vagyunk??? Ha meg nem lehet bizonyítani, akkor nem így kell beszélni!

A Főhős műsor gazembereit is nem gúnyolódva kellene, csak tényszerűen leleplezni. Az sem volt érthető, hogy a rengeteg negatív , ellenzéki főhős között, miért volt egy olyan műsor, amelyik Tarlós úrról szólt? Bayer Zsolt műsorait is kedvelem, de néha a magabiztos lesajnálás árad belőle, ami visszaüt, ellenszenvet kelt, ezt tapasztaltuk a kampányolás során.

A kerületekben garázdálkodó ellenzéki bűnözőket miért nem vonták felelősségre? Ha véletlenül eljárás indul, elévül, addig húzzák, vagy bizonyíték hiányában megússza és gátlástalanul éli világát. Nincs következmény. A kis ember, meg lejárt igazolványért kénytelen kiperkálni a 30.000 Ft-os büntetést….Elveszítjük a szavazóinkat. Hiteltelenek leszünk! Az igazi gazemberek mindig megússzák.

     Pedig a 2006-os eseményeknek is volt felelőse, volt, aki a parancsot kiadta!

Így is van gond a családtámogató intézkedések védelmével is. Emiatt is néhányan távol maradtak az urnáktól. Vannak olyanok, akik éppen kiestek az autóvásárlási kedvezményből, hiába van 6-8 gyerekük, már csak kettő kicsi, ezek is sértődésből el sem jönnek szavazni. Sajnos a másik ember kedvezményének kevesen tudnak örülni. Mi idősebb nagycsaládosok örvendünk az első nyelvvizsga támogatásának, autóvezetés támogatásának, lakástámogatásnak, autóvásárlási támogatásnak, pedig mindenből kimaradtunk. A jó Isten segítségével túléltük támogatások nélkül is, hála az Úrnak békében, szeretetben, odafigyeléssel fölneveltük gyermekeinket. De akkor gyülekeznek a problémák, amikor ezek a felnőtt gyerekeink kirepülnének, de hova. Egy gyermeknek lakásra összespórolni könnyű, de 6-8 gyereknél megoldást találni lehetetlen. Marad a pénzkidobásos lakásbérlés, lenullázva a családi kasszát. Ilyen emberek is távol maradnak, pedig minket támogatnának.

Rengeteg baj van, de most tetéztük ezzel a bástya elvesztéssel.

A sportnál is nehéz kivédeni a támadásokat, a stadionok építése sokaknál ellenszenvet vált ki, hiába magyarázzuk közösségépítéssel, egészségmegőrzéssel, a jövő nemzedékének egészséges fejlesztésével. Kifogásolják, hogy nem jut oda be senki. A rengeteg ráfordított összeget másra látnák jogosnak. Mert hibát bőven lát, aki akar. Kérdésük, hogy miért kapnak ekkora fizetést a focisták, ha elveszítik a meccseket? Miért dőzsölnek nagyképűen szállodákban a kemény teljesítést követelő munka helyett? Miért épül 1m20cm szélességű futókör Budakeszin, amikor a 60 éves nénikék esti karbantartó futásán kívül másra, versenyeztetésre, de akár egy gimis háziverseny megrendezésére is alkalmatlan ez a szélesség. Miért kisméretű tanuszoda épül itt, egy 15.000- es városban, ahol még a tanulók úszásoktatására is kevés lesz? Hódmezővásárhely kapja a nagy állami támogatásokat, mi a hűséges városokkal egyetemben kevés kormánytámogatást élvezhetünk.

Kinek van energiája mindezt elhárítani, megválaszolni? Hogy lehet visszahódítani ezeket a választókat?

A miérteket folytatva: Miért nem zárják be a kiskapukat, amíg 2/3-dal rendelkezünk?

Ha választási csalás, gyanús adatgyűjtés folyik, ne két hét után nyomozzanak, mire eltüntetik a bizonyítékokat, a nyomokat!

Ha Fekete-győrék a kis aktivistákkal műemlék épületeket festenek le, ne ejnye-bejnye legyen a felelősségre vonás, két nappal később már rajtunk röhögve újabb aljasságokra készülnek. Miért nem fizettetik meg vele az egész épület rendbehozatalának költségét? Legyen súlya a büntetésnek!

Hogy tud az ellenzék behozni ilyen óriási összegeket a kampányba? Budakeszi egy kisváros, de elképesztően más pénzügyi aránnyal rendelkeztek a libsik a kampány során. Hogy nem lehet ezt átláthatóvá tenni?

Csak a kiképzett aktivisták ismeretlensége, az emberek megtévesztésének a kiküszöbölése, a jó kampányunk, az önfeláldozó munka, az elkötelezett választók akarata vezetett itt sikerre. Hogy indulhat itt nem lakó, berepített” idegenlégiós”,aktivista a választási listán képviselőjelöltként? Kampány közben megvezetve a balhéra éhes fiatalokat, törvénytelenül felfestett 3 dés zebrával, befolyásolva az éretlen, tájékozatlan fiatalokat?

Miért nincs törvényileg szabályozva, ellenőrizve a kampánykiadás eredete? Annyi csodás jogtudósunk van, erre fordítsanak több energiát!

Miért nem készültek összehasonlító plakátok, csak egy-egy témában? Pl. szocik alatt vizitdíj, széfek beépítése, mi 100 kórházat, rendelőintézetet újítottunk, építettünk. Pl. szoci gázár emelés, drágítás, mi rezsicsökkentés. Pl. nyugdíj elvétel szoci tempóval, mi nyugdíj utalvány. Pl. tanár fizetés szocik alatt, és most. Pl. orvosok jövedelme szoci időkben, és most…….

A felejtés nagyon nagy veszedelem! Elég az állandó szoclib. szlogenek bedobása: lopnak, hazudnak, becsapnak, korrupt banda, diktátor. Elég a Mészáros és Tiborc nevet bedobni! Ők,  akik teszik, ők fogják a másikra. Óriási taktika, hatásos! Sok felületes ember bedől.

 

Valószínű már több kampányoláshoz nekünk már nem lesz időnk, energiánk. Mi már csak imával tudunk majd segíteni. S próbáljuk közvetlen környezetünket talpra állítani.

Több alázatra, több imára, égi segítség kérésére van szükség! Hiába vannak karizmatikus országvezetőink, hiába küzd oroszlánként, emberfeletti erővel a nemzetért, családjainkért, keresztény életvitelünkért Orbán Viktor miniszterelnök úr, Áder János köztársasági elnök úr, Kövér László, Szíjjártó Péter, Szita Károly, Gulyás Gergely, a mezőgazdasági miniszter, Soltész Miklós, Székesfekérvár polgármestere, Lázár János, Varga Judit ……sorolhatnám a hiteles fideszes, KDNP-s képviselőket, kevés, kevés, ha nincs összetartás, éberség, ha nincs jogháttér, bezárt kapuk a svindli kiküszöbölésére, ha nincs alázatos, imádságos lelkesítés, áldozat vállalás.

A reflektorfényben forgó politikusaink ismételt vizsgálata is szükséges! Ki kell szűrni a holdudvarban fürdőző, megélhetési politikusokat, a tisztességtelen, erkölcstelen, hatalommal visszaélő ingyenélőket. Megtisztulásra szükség van!

Gondoskodni kell az utánpótlás nevelésről! Sok-sok hiteles, az idősebbeket, betegeket  majd pótolni képes lelkes, lelkiismeretes, elhivatott fiatal politikusra lesz szükségünk.! A fiatalság megszólítóira! A közülünk eltávozott értékes emberek hiányainak betöltésére is, alkalmas fiatalok kinevelésére nagy gondot kell fordítani.!

Imaéletünket megújítva, jobb jövőt remélve, a jó Isten áldását kérem elkötelezett munkájukra, szívből kívánok nagyon jó egészséget, sok erőt, örömöket, békét, hazánkért, értünk végzett szolgálatukhoz!

Tisztelettel: H. P-né