Budapest „szivárvány szívűvé” vált

A Googlenek és a közönségi médiáknak is köszönhette Karácsony a győzelmét !

Budapest „szivárvány szívűvé” vált !

Egy kommentátor szerint a döntést a jelentéktelen „Borkai szexbotrány” hozhatta, ami most az utóbbi napokban kirobbant – „Valaki” videóra rögzítette, hogy ez az fideszes hogyan szórakozik könnyű hölggyel …

Minden csapból ez jött !!! Ez a botrány kioltotta a súlyosabb – baloldalhoz köthető – kispesti botrányt!

Csak pár százalékon múlott.

Ez a választás bebizonyította, hogy még mindig médiafölénye van a balliberális médiának és egyszerűen hazugság amit külföldön állítanak a magyarországi sajtóról  !!!

Egy kommentátor szerint „az ellenzék nagyon erős volt a közönségi médiákban” !!!

A kommentátor szerint a „google”-en látható volt, hogy a magyar ember az ilyen botrányok iránt érdeklődik, és sok a gyűlölködő és irigykedő ember  (Tarlós sikerére) ! Amit ez a kommentátor nem értett meg:

Google nem trendeket mutatott be , hanem maga dönti el algoritmusaival, hogy mi a „trend” !!! Google dönti el, hogy mit talál a kereső, és milyen sorrendben – tehát ha valaki a böngészőben többségben „Borkai” szexvideót lát, amikor mondjuk „Fideszt” googlezik ,  akkor ez már SÚLYOS SZUBLIMINÁLIS MANIPULÁCIÓ !!!!!

Felül kellene vizsgálni Google és a közönségi médiák befolyását ezekre a választásokra, például a „Borkai” ügyben ! USA-ban jelenleg nagy támadás alatt állnak !! Trump kormánya szét akarja szedni feljelentések özönével, anti-trust törvényekkel stb. ezeket az orwelli fegyvereket.

Egy generálisa azzal vádolta Google-ta kongresszus előtt, hogy szorosabban dolgozik együtt Kínával (ami Soros egy 2010-ban adott interjúja szerint , a jövő modellje!) mint az amerikai hatóságokkal. Nemrég rejtélyes tűzvész tört ki a kínai közontjában, amivel vélhetően eltörölte nyomait szerepében a „Dragonfly” (cenzurázó) böngésző kifejlesztésében China számára. Szinte egyszerre történt a Google főnök kongresszus előtti kihallgatásával.

Az amerikai kongresszus előtt egy vezető szakember/pszichológus –  baloldali –  elmondta, hogy  2016-ban Hillary legalább 2,6 millió szavazatot de akár 16 milliót is köszönhetett a Google szubliminális manipulációjának !!

R.Á.

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!