T. CÖF!

A jelenlegi politikai helyzetben, a helyhatósági választások eredményei elgondolkoztatnak sok embert, mit és hol rontottunk el, hogy ilyen eredmény jött ki Budapesten.

A közhangulatot nem a csendben élők befolyásolják, hanem anarchiát akarók, hangoskodók, akik nyíltan “politizálnak” az utcákon, mindenütt…. Szitkozódnak, trágárkodnak és az egyszerű, csendes emberek csak nyelnek, nem mernek konfrontálódni. Ez a helyzet az iskolákban is. a liberális gondolkodás eredményeként nincs tekintélye egy konzervatív gondolkodású tanárnak, a diák leszólja, ha neki ellentmondó szemléletű, hitű a tanár. A diákok java megtévesztett, elveszítette a józan ítélőképességüket, az általános erkölcsi-etikai értékek számukra nem léteznek, azt megtanulták, hogy az egójuk mindenek feletti.

Szükségesnek, elengedhetetlennek tartom, hogy a hit, az identitás erősítése megérintse a fiatalságot is, mert az eltévelyedésük mára veszélyessé vált. Sok konzervatív gondolkodású családban a gyerekek, a fiatalok szembe kerülnek a szülök gondolkodásával és egy szülő mit tehet ez ellen? Elfogadja, hogy a gyereke megtévedt és a belső béke érdekében egyre inkább hallgat.

Pl.: Konzervatív szülő gyermeke az ellen oldal munkatársa, képviselője, hangadója stb. A szülő által megfogalmazott kritikát lesöpri, mindenki “hülye”, aki nem azt vallja, amit ő….

A civil szervezeteknek van egy kapcsolati hálózatuk, de többségében egyfajta szolgáltatást nyújtanak, előadásokat, találkozókat szerveznek, de ezt nem tartom elegendőnek…

Ki kell mutassuk nap-mint nap, hogy kikkel tartozunk egy közösségbe. Ennek egyik eszköze a jelvény. A megkülönböztető jelvénynek voltak negatív megjelenései (a zsidóság sárga csillaga), de a jelvény mégiscsak egy gondolat, szándék hordozója.

A “Szellemi Honvédő” is egy ilyen jelvény, azonban viszonylag kevesek viselik.

Szükségesnek érzem, hogy legyen egy olyan, sokak számára megjelenített logó, mely kifejezi a “hovatartozást”. Az emberek szívesen viselik, hordják ruháikon, ezáltal közvetlenül láthatóvá válik, hogy milyen szellemiséget képvisel – a hétköznapokban is. Pl. “MY IDENTITY” felirat mellett, stb.

A magyar szimbólumok közül lehetne válogatni, de kifejezheti ezt az érzést akár a magyar címer is, egy a lényeg, hogy megismerhetővé váljunk az utcákon is – nagyobb tömegben és lehessen szavunk egymáshoz, egymást erősítve, egyúttal felhívva a figyelmét azoknak, akik valójában ellenségeink és megállítsuk szavainkkal a “hőbörgőket”. Nem hagyhatjuk, hogy a fejünkre nőjenek!

Mert ezek gátlástalanok! Nem akarhatjuk, hogy ismét a baloldali-liberális emberek elárulják az országot!!! Mert ez a szándékuk, ezt teszik folyamatosan!

Tisztelettel M. F. Gy.