Vészhelyzet van!

Tisztelt Fidesz!

Vészhelyzet van!

Nem lehet úgy csinálni, mint eddig, mert tönkre fogják tenni az országot!

Újra kell gondolni minden lépést, minden koncepciót.

Intő jelek mér régóta tapasztalhatók voltak, közösségi terekben, nyílt utcán olyan gyűlölködő hangokat lehetett hallani, melyek előre vetítették a tragédiát!

Hogy a vidéki választások java Fidesz győzelmet hozott, nem szabad ebben a tudatban ringatni magunkat, az eseményeknek soha nem vidéken volt súlyuk, minden Budapestről szól.

A jó érzésű emberek hagyták a hangoskodókat szitkozódni, nem konfrontálódtak és ez egyre inkább erősítette őket, és a politikában nem jártas embereket könnyű megtéveszteni. Az elégedetlenséget hallva, maguk is részeseivé válnak.

Ez a választás bizonyíték minderre. A Fidesz-KNDP ezt óriási bukásként kell értékelje, nem szabad szépíteni semmit.!!!

A civil köröket Budapesten újra kell szervezni! Azonban ez nem állhat csak kis körök egymás mellettiségéből.

Meg kell szervezni olyan képviseleti rendszert, mely valamilyen formában ellenőrizheti a folyamatokat, felhívja a figyelmet szélsőséges tendenciákra.

Ki kell mutassuk, meg kell mutassuk, hogy mi összetartozunk. Elő kell venni a keresztény szimbólum mintájára a magyar, nemzeti identitást kifejező szimbólum létrehozását – pártállástól függetlenül –

mely szimbólum viselése – pl. ruhára kitűzött jelvényként- láthatóvá teszi mindenki számára a személy hovatartozását. Ennek két eredménye lehet: az ellenérdekű fél megtudhatja, hogy kivel áll szemben és számíthat arra, hogy reagál a szélsőséges, agresszív viselkedésére. Egyúttal alkalmas arra is, hogy az azonos gondolkodású emberek könnyebben egymásra találjanak.

Két példával szeretném illusztrálni gondolatom. Nagy szükségét érzem annak, hogy bátran kimutassuk identitásunkat és ne hagyjuk, hogy kisebbségbe szorítsanak, vagy 1919-es trükkökkel, galádságokkal ellehetetlenítsenek!

Békemenet-békemenet…..ITT AZ IDEJE!!!!

Tisztelettel M. F. Gy.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!