Megdöbbentő

Szemle – Digest 2020.01.23

Megdöbbentő, elképesztő a mellékletben az EU tanulmány a kedves kis táblázattal együtt, melyből kiderül, hogy Magyarország a kb. 10 millió lakosával együtt 83 milliós népesség befogadására lenne alkalmas!!!

A táblázat legalsó sorából kiolvasható, hogy az egész Európai Unió a meglévő 500 milliós népességével együtt 3,8 milliárd lakos számára biztosítana teret. (Raum – nehogy valaki a Hitler óta ismert Lebensraum szót képzelje ennek a helyébe.)

Az őslakosok (indiánok, köztük magyarok) száma ekkora embertömeg mellett elhanyagolható.

Ehhez lehet még élvezni az ENSZ Migrációs Paktumából olvasható elveket – a Google fordító jóvoltából (úgy majdnem) magyarul. Mint leszögezték, ez nem kötelező, de az EU Jogi Szolgálata már elkezdte levezetni a nemzetközi szerződésekből, hogy valójában mégiscsak kötelezőnek kellene tekinteni.

Nahát, erről szól az EU Parlament tagjainak választása. Ettől kell megóvni kis Hazánkat, ha még lehet.

G.L.

https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/e-library/docs/pdf/final_report_relocation_of_refugees_en.pdf

És ez nem álhír !!!

Rá kell kattintani az utolsó sorban a kék „itt”-re, s előjön a teljes tanulmány szerzőkkel, hivatkozásokkal.Abból az is kiderül,hogy a lentebb látható, „kiollózott” táblázat úgy készült,hogy minden országban 1000 lakos/ km2 népsűrűséget irányoztak elő.

Ma Magyarországon ez a szám 108. (Igaz,Máltán 1290)  (Az már csak „érdekes”adalék,hogy az egyik magyar közreműködő Jeney Petra, a CEU oktatója.

 83 mil­lió be­ván­dorló fér el Ma­gyar­or­szá­gon az EU sze­rint!

Ezzel szá­molt egy 2009-es uniós do­ku­men­tum akkor, ami­kor még el sem kez­dő­dött a szí­riai pol­gár­há­ború, az ISIS pedig még be sem tört Szí­ri­ába!          

Döbbenetes! Ismét egy olyan cikk került az internetre, amely azt bizonyítja, hogy a migránsok invázióját sok évvel azelőtt elkezdték tervezni, mielőtt valójában bekövetkezett. A Ripost is beszámolt arról, hogy a német kormány már 2011-ben elkezdte felvásárolni azokat az ingatlanokat, amelyekbe később bevándorlókat lehetett telepíteni.

Most egy még korábbi, 2009-ben készült EU-tanulmányra bukkant a német mmnews.de. Ebben azt fejtegették, hogy az egy négyzetkilométerre eső lakosság alapján, vajon melyik országba, hány migránst lehetne betelepíteni.

Az írás címe “A lakosság áthelyezési mechanizmusának lehetőségei a nemzetközi védelmet élvezők számára…” /Study on the feasibility of establishing a mechanism for the relocation of beneficiaries of international protection / A “védelmet élvezők” alatt természetesen a későbbi migránsokat kell érteni.

Ebben az az igazán megdöbbentő, hogy

a szíriai polgárháború csak két évvel később, 2011 tavaszán kezdődött! Az Iszlám Állam pedig csak 2013-ben kezdte meg a szíriai offenzívát, amelynek hatására a destabilizálódott országból később elindultak a tömegek Európa felé.

Egyszóval az EU-dokumentum már mindezek előtt, 2009-ben azt vizsgálta, hogy vajon hány főt bír befogadni Európa.Csak néhány példa: akkor úgy látták, hogy Ausztria 75, Németország 274, Svédország 440 millió bevándorlót lenne képes felszívni. A mellékelt táblázatból /a kép legalján/ az is kiolvasható, hogy akkor azzal számoltak, hogy Magyarországon még “elférne” 83 millió fő!

A teljes táblázatot a  mmnews.de.  oldalán, az eredeti tanulmány pedig itt lehet böngészni! Érdekes, hogy a dokumentum URL-je ma a “relocation of refugees” címet tartalmazza…

 

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!