Tisztelt Civil Összefogás!

Kérjük, szíveskedjenek megvizsgálni, meglátásunk szerint Niedermüller kimerítette a gyűlöletbeszéd, a büntető jogi nagy nyilvánosság előtt elkövetett izgatás tényállását és az Alkotmányban foglalt emberi szabadságjogok (vallási, faji, nemzetiségi,…) ellen.
Kérjük, szíveskedjenek Dr. Lomniczi Zoltán közreműködésével indítsanak el minden, büntető és egyéb eljárást, mert tényleg nem lehet tovább hátrálni és szó nélkül hagyni az elhangzottakat. Keresztényként békések, türelmesek vagyunk, de ezt már nem hagyhatjuk szó nélkül.
Kérjük, szíveskedjenek tájékoztatni a CÖF tagságát, mit tudunk segíteni ebben Önöknek. Az eljárásokhoz milyen finanszírozásra van szükségük, mert szeretnénk támogatni az eljárások elindítását és lefolytatását.
Köszönjük szépen.

Csné B. K.
_____________________________________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA Elnöksége!

Olvasói levélben már kérték, javasolták Önöknek, hogy indítsanak pert Niedermüller Péter rasszista sokakat mélyen sértő megnyilvánulása miatt.

A magam részéről mélységesen egyetértek azzal az olvasói felvetéssel, miszerint;
“Javasoljuk, hogy a CÖF-CÖKA vezetősége tegye meg a feljelentést!”

Tapasztalatból tudom, hogy egy ennél jelentéktelenebb ügyben is nehéz olyan perindító anyagot elkészíteni, amit a bíróság hajlandó első formájában, tartalmával befogadni, megtárgyalni.

De Önöknek vannak jól képzett jogászaik, akik bizonyára eltudnak készíteni egy peranyagot, feljelentést, amivel ezt a felháborító megnyilvánulást produkáló Niedermüller Pétert felelősségre lehet vonni .

Javaslom még, ha lehetséges  a feljelentés mellékleteként kerüljön beadásra egy névsor, akik vállalják, támogatják a szóban forgó per megindítását.  A perindítással egyetértők összegyűjtése érdekében pedig indítsanak aláírás gyűjtést.

Az ilyen felforgató, gyűlölködést gerjesztő ellen nem elég blogok közreadás, amelyeket ráadásul csak saját köreink olvasnak.

Nyilvánosan kell elítéltetni Niedermüller Pétert!

Üdvözlettel: K.A-né
_______________________________________________________________________

Neidermüller  lemondása érdekében egy aláírás gyűjtést javasolnánk .

Az ilyen viselkedésű megnyilvánuló politikusok kik  nem ma valós erkölcsi és fejlődést segíti hazánknak jobb ha eltűnnek a közéletből is.

Most mi vagyunk ellenzékben használjuk ki ahogy annak idején az ellenzék a mi kormányoldalunkat főpolgármesteri  meg önkormányzatokat meg akár egészségügyben is mindenbe belekötött tegyük félre bizonyos bizonyos elhallgatós esetleges elnéző vagy vitákat elkerülő viselkedéseinket

A bizonyos céljaink elérést a természet nem adja csak úgy oda. azért úgy érdemes hangot adni meg cselekedni is minden törvényes útat jogszabályt betartva.

U.L.
______________________________________________________________________

T.Cím!

A gyűlöletbeszédet kötelező feljelenteni.

Tisztelettel: P.M.
____________________________________________________________________

Köszönöm. Végre. Ne hagyjuk már szó nélkül hogy a béka a pofánkba köhögjön. H.E.
____________________________________________________________________

Ez szégyen amit meg enged magának ez a hazaáruló,mi sajnos nem vagyunk jogászok vajon miért nem tesznek feljelentést,mert én úgy gondolom,hogy ez törvénybe  ütközik a kijelentés.Tisztelettel: P.Zs.
_____________________________________________________________________

Mi mindenképpen részt veszünk a Dk-s “megnyilvánulás” ellen történő megmozduláson. Nem hallgathatunk!
Ki kell nyilvánítanunk, hogy az ellenzék általi deviáns életstílus a mi számunkra elfogadhatatlan, és  primitív megnyilvánulásukra reagálnunk kell! Üdv. H.né K.
_____________________________________________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA!

A kereszténygyűlölet ellen úgy gondolom nem lehet elégszer kiállni, de nagyon köszönöm válaszukat, sokan sajnos még erre sem képesek.

tisztelettel: M.A.
_____________________________________________________________________

Egyetértek a levél tartalmával ! Sajnálom , hogy nem szerveznek tüntetést ez ellen a hiányzó láncszem és bandája ellen.
K.T.
_____________________________________________________________________