Olvasóink írták

Olvasom, hogy abortusz mentes Magyarországot akarnak, közben folyamatosan megy az országban az abortálás. Nem csak a kényszer helyzetben lévők, – a betegek, a méhen kívüli terhesek, és más veszélyben lévők, – hanem a gyerekek is, a korai tizenévesek, meg a „karriert építő” idióták. stb. stb.
Megmondaná valaki, hogy itt kinek ment el az esze?
A kormány  mindent elkövet, hogy több gyermek szülessen, a lakosság meg betart és abortál! Aztán 10-15 év múlva sajnáltatja magát, rohan mindenféle kezelésre, hogy a kaparások után gyereket csiholjon ki magából!
Nincs itt elmebeteg ellentmondás?
Nem kellene leállítani az abortuszokat? Ki csinál itt hülyét kiből?
A. E. J.
Kanada
_______________________________________________________________________________

Segített-e a nyílt társadalom alapítvány a cigány magyar együttélés problematikáját megoldani
Nem
Több kárt okozott mint amennyit használt
A cigány magyar együttélést nem oldotta meg, viszont felesleges indulatokat generált
A cigányságot szembeállította magyar társadalommal
Nem tud a cigányság integrálódni a magyar társadalomba a többségi társadalom nélkül
Szakmát kell hogy tanuljanak hogy integrálódjanak és megvalósuljon valamilyen fokú szocializációjuk
A rendszerváltás vesztesei a cigányság
Ugyanakkor az integrációjuk a munkaerő piacon, az oktatásban és egyéb területen a helyzetük javítása nem fog működni a többségi társadalom nélkül
Rasszizmus kirekesztősdi
Nem az rasszista vagy kirekesztő, aki beszél  a cigányság problémáiról és ki akarja emelni őket a szociális gettóból, amiben élnek
Ez a fajta vádaskodás megy 30 éve, semmilyen konkrét kézzelfogható eredmény nélkül
Ez fajta vádaskodás álszent farizeus magatartás
Ha a cigányságot sikerül integrálni, azzal a többségi társadalom és a cigányság is jól jár

R.D:
__________________________________________________________________________

Tisztelelt CÖF-CÖKA Vezetés!

Bátorítom, sőt nyomatékosan kérem Önöket, kérésem továbbítására, a megfelelő kompetens személyhez. Meglátásom szerint, itt az idő, a jelek is azt mutatják, melyből tudni kell olvasni! Azokat a beruházásokat, amely ellen az ellenzék ágál, sürgősen át kell vinni vidékre! Ezzel a lépéssel gyengítenénk a Bp-i vízfej erejét, és ami fontosabb, nagy mértékben növekedne a vidék ereje. A túrizmus növekedése vonzó erő lenne a gazdasági fejlesztések számára, amivel egyensúlyba kerülhetne a főváros és a vidék megtartó ereje! Megszűnne Budapest elszívó ereje, gyengülne politikai hatalma, ami a választási eredményeket nagy mértékben pozitívan befolyásolná! Káros volt Bp. eddigi centralizálása, aminek sürgősen véget kell vetni. Tudom, hogy már csak kényelmességük védelme miatt is ellenállás lenne részükről, de annyi a távolság vidékről Bp-re, mint vissza! Miért nem utazgathatna a Bp-i állampolgár is vidékre, mint eddig tette évszázadokon keresztül a vidéki ember? Le kell, hogy szálljanak a magas lóról végre, amire napjainkban kínálkozik is a lehetőség, amivel az ország érdekében lépni kell! Vidéken is vannak olyan kvalitással bíró személyek, akik vezetni, működtetni tudnák, az oda telepített intézményeket! A polgári kormány a vidékre jobban támaszkodhat, az ott élők még megmaradtak EMBER-nek! Létünk forog kockán, ha nem tesszük meg ezt a lépést! Környezetemben nagyon sok személy van ezen a véleményen! Kérem, segítsenek eljuttatni kérésemet. Isten áldása legyen életükön! Üdvözlettel: P.-né A.
__________________________________________________________________________

A jelenlegi önkormányzati rendszerben egy főváros  ötéves ciklusra megválasztott fő polgármestere, aki Budapest főváros helyi önkormányzatait koordinálja illetve fogja össze, kiemelt beruházások  esetében is dönthet-e a kiemelt beruházások sorsáról anélkül, hogy megkérdezné az egész  magyarság véleményét?

Ki kell emelni azt, hogy ismeretem szerint Budapest  nemcsak a  jelenlegi  Magyar Köztársaság hanem  az egész magyarság fővárosa!?

Tisztelettel és köszönettel: Dr. O.A.
_________________________________________________________________________

Nagy tisztelettel nézem és hallgatom ezt a gyönyörű okos asszonyt. Egy szóval támadt gondom újabban. Ez a HONFOGLALÁS. Kérem, felejtsük el. Csak úgy szabad mondani: Árpádék bejövetele. Ugyanis nekik is volt, nekünk is volt már honunk. Én besenyő vagyok pl. Árpád katonanépe nemzetünk egyik része, 895-ben rájuk itt volt szükség. Tervszerűen települtek be. Gondoljuk el: 830-ban indultak az Uralon túlról. Átkeltek, egy év. A Volgán is, két év. Onnan Etelközt elfoglalni, harmadik év: nem kis gond az áttelepülés. Új állomáshelyükről nem jöhettek el hirtelen, csak tervszerűen. Elhagyni Etelközt, magára hagyni a felügyelt szláv törzseket, az ulicsokat, tiverceket például? Összevisszaságban bejönni a nemtomhova? Ez nem hontalanok inváziója. Ehhez már nem elég idő három év. Évtizedek tervszerű, fokozatos áttelepülése: biztosítani az elhagyni és a birtokba venni szándékozott területeket egyaránt. Szóval: mi már régóta itt voltunk, magyarok, de széjjel és védelem nélkül, ezért kellettek a rokon vagy testvér törzsek.

Köszönettel, üdvözlettel. P.I.

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!