Békés demonstráció

Kedves CÖF-CÖKA Vezetősége!

Levelemet megírtam Önöknek január 22-én, (itt lejjebb olvasható) első olvasatra, amint azt megkaptam. Véleményemet és gondolataimat ma sem vonom vissza. A levél megismétlésére azért bátorkodom, mert eszembe jutott, a hírlevél címére hiába küldöm el levelemet, úgyhogy most a hírlevelük végén talált e-mail címre bocsátom útjára észrevételeimet. Köszönöm szíves ránk figyelésünket és további eredményes munkát kívánok Önöknek civil összefogásunk és az ország érdekében.

Üdvözlettel,

N.A., Budaörs

————-

Kedves CÖF-CÖKA Vezetősége!

Köszönöm a lehetőséget, hogy egy békés demonstráció megszervezése esetén azon a részvételi szándékomat jelezhettem, és köszönöm előre is az időpontról szóló üzenetet.

De mi van azokkal a hazát szerető, velünk együtt érző-gondolkodó magyarokkal, akiknek nincs se Okoskájuk, se számítógépük, se laptopjuk, azok részvételi szándékáról hogyan értesülnek, hogyan csatlakozhatnak így előre, mint mi az interneten? Az én barátaim és ismerőseim tőlem megtudják. És a többiek, akikkel még többen lennénk? Ne feledjük sose Miniszterelnökünk (2002. évben) mondatát: „Bár sokan vagyunk, még nem vagyunk elegen!

Lehet, sőt sajnos biztos, hogy a jobboldal kommunikációs rendszere mélyen padlót fogott és nemcsak az elvesztett önkormányzati választás előtt, hanem azóta is. A Momentum másképp csinálja (nem utánozni kell ezt a csürhét, hanem megelőzni), meg Budaörs is ügyeskedik, alig egy napi vagy egy délutáni szervezéssel kivonulnak ellenünk kockás ingben, meg a tanárok, diákok jogai mellett, meg minden miatt – a médiájuk, reklám lehetőségük utolérhetetlen és szervezett.

Trianon 100 van idén. Méltó megemlékezésre lenne szükség az ország minden városában, falvában és nem csak június 4-én, hanem többször az év folyamán, előadások, programok, sorozatával. És nem úgy, hogy a 30 ezres városból 50-en jelen lenni a koszorúzásnál – úgy hallottam, a témában nálunk például az idén először végre egy előadás szervezése van folyamatban. Hát, ez kevés.

Még nem késő, JÓ REGGELT MAGYARORSZÁG !!

Egy bizakodó, reménykedő, meg nem alkuvó magyar,

baráti üdvözlettel,

N.A.

Budaörs

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!