Olvasói levelek

PestiSrácok: Disznóként ábrázolja és kigúnyolja a magyarokat az egyik balliberális hecclap

Olyan karikatúra jelent meg az egyik balliberális hecclapban, amelyben a magyar embereket disznóként, ráadásul buta disznóként ábrázolták. Ezek a malacok aztán persze a hentespultban végzik sorsukat, hol máshol, közben pedig Orbán röhög a markába. Kertész Ákos magyargyalázása és Bangóné patkányozása után itt egy újabb náci remekmű!

Két tábor közti különbség

Általános vélekedés, hogy a jobboldal azért szeretne hatalomra jutni, választást nyerni, hogy megvalósítsa programját, segély helyett munka, rezsicsökkenés, családtámogatás, adócsökkentés, vállalkozók támogatása, egészségügy fejlesztése, vallási felekezetek támogatása, nyugdíjasok életének javítása, az ország külső megítélésének és elismertségének növelése, még lehetne folytatni. A baloldalnak viszont az a programja, hogy hatalomra jusson.

Magyar Nemzet: Közös órákat javasol a NAT a tanároknak

A magániskolák gyakorlatából ismert teamtanítás alkalmazására is lehetőséget nyújt a módosított Nemzeti alaptanterv, ami a lapunk által megkérdezett újabb tanügyigazgatási szakértő szerint számos lényeges korszerűsítést tartalmaz.

Magyar Nemzet: A tanterv támadása is a háború része

Az elmúlt hetekben, talán nehezen érthető okokból, elemi erővel robbant ki a vita a megújított Nemzeti alaptantervről (NAT) a magyar közbeszédben.

Trianon 100: Szóljanak a harangok

A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének (KÉSZ) országos elnöksége felekezettől függetlenül felkér minden Kárpát-medencei egyházközséget és gyülekezetet, hogy 2020. június 4-én magyar idő szerint 16 óra 30 perckor száz másodpercig szólaltassa meg temploma, imaháza harangját mementóként Trianon százéves évfordulójára.

Olvasói levelek

Már régen foglalkoztat, mi lehet az oka, hogy a Soros szervezeteket, amelyek (=mindegyike!) nemzetünkre káros, fellazító tevékenységet folytat, miért nem tiltják be a törvényhozók – nemes egyszerűséggel – a Magyarország ország területén végzett tevékenységeiket. Illegalitásba kell kényszeríteni őket. Lassan már mozdulni sem lehet az okoskodó tevékenységük nélkül.

Meghívó

A Kommunizmus Bűnei Alapítvány, a kommunizmus áldozatainak emléknapja előestéjén egy koszorúzással egybekötött megemlékezést kíván tartani. A megemlékezésen Rétvári államtitkár és Szerencsés Károly urak tartanak rövid méltató beszédet. Helyszín: a Ferencvárosi Pályaudvar előtt felállított GULÁG emlékműnél Időpont: 2020. február 24. 18.00 óra

Meghívó

A Bánffy György Kulturális Szalon meghívja Önöket a XXIV. Csángó Bálra Helyszín: Budapest, Millenáris Park, B épület 2020. február 22. (szombat) Jegyek kaphatók a Ticket Express online rendszerében!

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége közleménye

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) fontosnak tartja ráirányítani a figyelmet a házasság és a család védelmében azok fontosságára.  A házasság hete programsorozat lezárultával adott ki közleményt, mely itt olvasható.

Olvasói levelek

Az M5-ön nem rég az „Ez itt a kérdés” műsorban a lengyel filmekről esett szó. A lengyel történelmi filmek egy része a lengyel hősi múltról és dicsőségről szól.

ATOMERŐMŰ – LMP – ÁLZÖLDSÉG(EK)

Kérjük szépen, hogy tegyék már fel azt a kérdést az LMP-nek egyszer, hogy ha az energiaellátás megoldható kizárólag zöld energiával, akkor a németek vajon miért vesznek atomerőművi áramot Franciaországtól?

Köszönetek, javaslatok a Niedermüller feljelentés kapcsán

Nagyon helyes, ám bűncselekménynek számít a fajgyűlölet-keltés is, és esetünkben az illető személy ezt is elkövette. Talán e cselekménynek minősített esete lehet a saját nemzete ellen való elkövetés.

Vita az új Nemzeti Alaptantervről

Egy hete elérhető a megújult Nemzeti Alaptanterv. A tanárok többsége szerint örvendetesen az egyensúly irányába mozdult el a korábbi, meglehetősen hazafiatlan, jelentős nemzeti értékeket kirekesztő szabályozás felől.

Betelepítik migránsokkal Szerbiát a tudtunk nélkül

Nem sokára ideérnek, már csak az Orbán- kormányt kell megzavarni, magára hagyni vagy eltüntetni és akkor jöhetnek a janicsárok, a labancok és a kufárok..no meg az ” idegenvezetők” az egri védők kapunyitó Hegedűs hadnagyai….

Javaslat

ÚGY GONDOLOM, HOGY ELJÖTT AZ IDŐ AZ ELLENZÉKI KÉPVISELŐK MAGATARTÁSÁRA VÁLASZOLNI   KELL.   AZ A SOK  HAZUGSÁG, AMIT RÁNK SZÓRNAK FELHÁBORÍTÓ!

„Migránsáradat”

Már nem lehet megállítani a migránsáradatot – mondta a Magyar nemzetnek a Magyarországi Kopt Ortodox Egyház vezetője, aki szerint tíz és, és az európaiak nem találnak maguknak helyet a saját országukban.

Megidézett derék – szíjas emlék kapcsán írt levél

Idézet Csépány Balázs cikkéből: „Civil szervezetként alakult újjá az 1956 utáni évtizedeket idéző Munkásőrség…” és egy fotó a felsorakozott munkásőrökkel, talán valamikor az 1960 – as évek végéről, vagy a 70-es évek elejéről.

Tiltakozás és memorandum a Nemzeti Alaptantervre rágalmakkal támadók ellen

A NAT elleni 1990 óta előrecsomagolt támadással a baloldal végképp el akarja törölni a múltat. Azok nevezik magukat „magyar tanároknak”, és oktatnak ki magyarokat magyar irodalomból és történelemből, akik szellemi elődei idegen hatalmakat szolgáltak, hazudtak éjjel és nappal, nem csak az 50-es években, hanem máig.

Újszegeden és Szőregen is egyre több a migráns

Egyre gyakrabban bukkannak fel illegális bevándorlók a Bertalan híd újszegedi oldalának közelében és Szőregen is. Erre abból is lehet következtetni, hogy például Szőregen naponta többször is járőröző rendőröket lehet látni.

Jakab Péter a Jobbik elnöke

A Jobbik a MIÉP-ből alakult 1993 július 15-én.  Idézzük fel az alapító atyák szándékát ” Az alapító szerint, Antall József paktumot kötött az SZDSZ-szel, nem hajtotta végre legfontosabb választási ígéretét, a „nagytakarítást”, kiszorította a vezetésből a népi-nemzeti elveket valló politikát, és eszmeiséget.

MEGHÍVÓ

A Széchenyi Társaság szeretettel meghívja Önt az ÖSSZETARTOZUNK  III. Nemzettudat és Nemzeti Identitás Konferenciára Sopron, Liszt Ferenc Konferencia Központ, 2020. 02. 21 – 2020. 02. 22.

Vélemények a DK-hoz írt nyílt levél kapcsán

Javaslom hogy szervezzünk egy nagy tüntetést a DK budapesti székhelye elé. Nem szabad tűrni azt ahogy próbálják elmaszatolni ezt az ügyet. Addig kell tiltakozni amíg valami érdemleges nem történik. 

A Széchenyi Társaság Nyilatkozata

A Széchenyi Társaság 30 éves története folyamán sohasem politikai, mindig erkölcsi alapvetések mentén dolgozott.  Eddig csupán néhányszor kényszerült sajtóközlemény megfogalmazására. Most azonban kötelességének tekinti véleményét a nyilvánossággal megosztani.

Meghívó

A Bánffy György Kulturális Szalon meghívja Önöket  Csoóri Sándor emlékestre, születésének 90. évfordulója alkalmából. 2020. február 7. 18 óra Díszterem, Polgárok Háza (1089 Budapest Visi Imre u. 6. ) REGISZTRÁCIÓ!

Köszönetek, vélemények a Pápának írt levél kapcsán

Szeretteink, Összmagyar Testületünk üdvözli Ferenc pápának írott igazságvédő leveleteket!

A Szajna vize folyik csendesen?

Így tartják életben a demokratikus értékeket Franciaországban. És ezek oktatják Magyarországot?

Olvasóink írták

Tisztelettel, de mégis írnom kell néhány szót, most hallva a HÍR TV híradóban az LMP -Párbeszéd ZÖLD Párt egyesülés lehetőségekről. Vigyázzunk a kifejezésekkel ! Fals fogalmak !

Pár gondolat a sok száz köszönet, vélemény közül

Megköszönjük a tájékoztatást és az Európai Uniónak elküldött levelüket a Demokratikus Koalíció alelnökének az ATV műsorában elhangzott mélységesen elítélendő megnyilatkozásáról.

Rémisztő képződmény vagyok ?

Amikor először hallottam, annyira elhűltem, hogy képtelen voltam felfogni.                                          Többszöri nekifutás, olvasást követően először a döbbenet, majd az elkeseredés, tiltakozás, értetlenség, szomorúság  vegyes hullámai öntöttek el.  Miért mondta ezeket,  nem értem , nem érdemeltem!? 

Stoffán György: Nyílt levél Niedermüller Péternek

Egy fehér, keresztény, heteroszexuális képződmény válasza

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!