Olvasói levelek

Hozzászólok…

Figyelemmel kísérem tevékenységüket.Megnyugtató, hogy van egy fórum, amelyik más, mint  a többi.Nagyon szomorú, hogy a világ ennyire eltévelyedett.

Békemenet

Az időzítés kiváló. Erőt kell mutatni. A meghozott döntések,az erődemonstráció és az ellenzék önpusztító belső harcai biztosítják a döntő sikert.

Kína törölte az LMBT profilokat a WeChat platformról

Kínában tovább szigorították az LMBT törvényeket, ugyanis több tucat ilyen tartalommal rendelkező profilt töröltek az egyik legnépszerűbb közösségi oldalról, a WeChat platformról.

„Minden nemzetnek olyan kormánya van aminőt érdemel!”

” Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba…”

Gondolatok a szivárványról…

Minap gyönyörű szivárvány ívének örültem az esős, de már napsütésbe fordult délutánon, s eszembe jutott, hogy egy mozgalom most ki akarja sajátítani magának.

Üzenet a nyugatnak!

Azt mondjátok, térdre kell kényszeríteni Magyarországot. Azt mondjátok, Magyarországnak nincs helye az unióban, mert senki nem lehet tagja egy közösségnek, ha nem tiszteli a közösség értékeit.

Ime a példás vendégfogadás Münchenben a foci EB-n

Már az UEFA is vizsgálódik a szerdai német–magyar meccs miatt.

2021/22-es tanév Collegium Talentum pályázati felhívása

A pályázatot kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani a honlapon a „Pályázok” menüpont alatt, legkésőbb 2021. július 19-ig, hétfőig.

Trianonból remény

Eddigi történelmi megemlékezésekből, írásokból a környezetünk igazságtalansága miatti kifosztásunk, szenvedéseink, megalázottságunk, dühünk, haragunk, negatív érzéseink reményt elvevő, elkeserítő, lefelé húzó örvénye hatott ránk, magyarokra.

Olvasói vélemények

Már a szivárványt is kifordítják… Tüntettek a pedofil törvény ellen, most a német stadiont akarják szivárványosra világítani a magyar csapat játéka előtt. Hát hova jutott a világ?

Petíció Karácsony Gergely főpolgármesternek címezve

Elindítottam egy petíciót a CitizenGo platformon Karácsony Gergely főpolgármesternek címezve. Számonkérve a közlekedési káoszt, amit a 6 egyidejű közlekedési rend változtatással és beruházással okoz.

Emberek ezek?!!

2021. 06. 17-én 16 óra tájban a Dél-Budán található Dombóvári úton jártam a Rákóczi-híd ottani felhajtójánál. A sor az egyik irányból a Fehérvári útig, a másik irányból a Műegyetem rakpartig ért.

Programajánló

A Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) meghívja Önöket az „Apák és fiúk” beszélgetős előadásra. Vendégek: Nagy Feró és Nagy Botond, Győrfi Pál és Győrfi Dániel 2021.06.22 kedd 18 óra Regisztráció!

AZ ARANYVONAT JÁSZBERÉNYBEN

A Jászok Egyesülete tagja, dr. Rédei István vezette Jászsági Menedzserklub negyedszázados évfordulója kapcsán 2021. június 12-én Jászberénybe vezetett az újraépített Aranyvonat első útja.

Trianon 101

Magyar Királyság 1000-1946, Interregnum 1946-2021, Magyar Királyság 2021-

PÁLOSOK rendtörténeti kiállítás 

2021. június 15 – szeptember 12. Magyar Nemzeti Múzeum 1088 Bp. Múzeum krt. 14-16.

Fejhajtás Bencze Izabella előtt

Mellbevágó,  szívszorító

Alkotótábor, határon túli magyar művészek számára

A Kárpát-medencei Magyarság Evangelizációjáért Alapítvány szervezésében

Meghívó

A FENNTARTHATÓSÁG BÖLCSŐJE A CSALÁD X. Európai Nagycsaládos Konferencia, Keszthely, 2021. július 9-11. A Konferenciára való jelentkezésnek nem feltétele a NOE tagság, nyitott a családok számára! Jelentkezés ITT!

2022-es választások

Egy rendkívül meggondolt, minden elemében megalapozott felvetés a 2022-es parlamenti választások  polgári megnyerésének érdekében.

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége felhívása

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége felhívja a figyelmet a korlátozások enyhítésével járó személyes felelősség fontosságára. Mindenkit arra kér, hogy a védőoltás felvételével segítse a járvány leküzdését.

Választási adatok szivárognak a facebookból?

Egyszerű belépést követően, nyilvános Facebook tevékenységi adatokból megállapítható, hogy ki kire fog szavazni, ezáltal a Facebook történetének legsúlyosabb adatkezelési botránya van kibontakozóban – állítja egy magyar szakember.

Orbán Viktor interjúja a postoj.sk szlovák internetes portálnak

Már az ősz végén, amikor semmit nem lehetett sejteni a vakcina-szállítmányok körüli bonyodalmakról, Ön már akkor az orosz és kínai vakcinák mellett tette le a voksát. Ön előre látta ezeket a szállítással kapcsolatos problémákat, vagy a keleti vakcinák melletti voks elsősorban az Ön szívéhez közel álló dolog volt?

Karácsony átvág

Magas vagyok és kövér. Viszont nekem nincs a mások által vezérelt bizonytalan ember zavart vigyora a képemen.

Jogállamiság védelme

A tárgyban tett észrevételükben hiányolok egy fontos szempontot.

ATLANTISZI BAJOK

Atlantiszban az volt a gond, hogy a gonoszság teljesen elhatalmasodott ezen a hatalmas kontinensen, anélkül, hogy számottevő ellenállással találkozott volna! 

Minden, ami rejtve volt a felszínre kerül

Régen kaptam még csak féligazmondáson is a mainstream médiát érdemi, lényeges témákban, kérdésekben, cenzúrázatlanul. De mostanában ez egyre többször fordul elő, szerencsére nem véletlenül.

Jelenczki István NEM, NEM, SOHA I-IV.

Örömmel írjuk, hogy a járványhelyzet enyhülése lehetővé tette, hogy megtartsuk Jelenczki István NEM, NEM, SOHA I-IV. „Isten az igaz ügyet nem hagyja el” című dokumentumfilmjének elmaradt díszbemutatóját.

Miért nem ünnep nekünk május 9?

Nem tudom, kik döntik el, hogy egy hetilap konzervatív-e avagy „csak” a nemzeti értékeket képviseli.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!