Olvasói levelek

Kossuth Rádió Vasárnapi Újság

Ma reggel a Kossuth Rádió Vasárnapi Újságjában Trócsányi képviselő urat kérdezték az unió digitális platformjáról.

Ábrányi Emil: Él a magyar

Ábrányi Emil  a múlt század elején élt  és írt , Cyrano fordítása tette híressé . Ezt a verset 100 éve írta és ma talán aktuálisabb, mint valaha – de azóta is élünk.

Csak egy öngyilkos tervet hajtunk végre…

Ha illegálisan átléped Észak-korea határát,  kényszermunkára ítélnek.

Vélemény

Európa anyagi, fizikai, lelki, erkölcsi, szellemi lezüllése megállíthatatlannak látszik.

„Kétely, Megismerés, Bizonyosság” online tudományos konferencia

A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület és a Gál Ferenc Egyetem tisztelettel meghívja Önt a „Kétely, Megismerés, Bizonyosság” című tudományos konferenciájára. Időpont: 2021. május 10.  Regisztráció ITT

27. LENGYEL FILMTAVASZ – ONLINE

A Lengyel Intézet május 6-10. között szeretettel várjuk Önöket egy találkozásra a lengyel filmművészet öt olyan lebilincselő alkotásával, amelyek tudatosítják bennünk, nézőkben, hogy még a legdrámaibb helyzetekben sem szabad elveszítenünk a hitünket és a reményt, mert mindig van kiút!

3x kétharmados ciklus sikerei

Az alábbi felsorolás a 3 kétharmados ciklus sikereinek civil alapdokumentuma. Én az elkövetkező évben sokat fogom ismételni azzal, hogy mindenki tegyen hozzá és tanulmányozza, terjessze. Ezzel is járuljunk hozzá a 2022-es győzelemhez!!!

Márton Áron püspök, az igazi magyar egyházi vezetők egyike

A liberalizmus a szabadságot, a szocializmus az egyenlőséget, a nacionalizmus a nemzetet isteníti.

Olvasói vélemények

Egyetértek az ünnepnappá nyilvánítással.

Védőoltás

A SZÁZAK TANÁCSA soros elnökei állásfoglalása Kérjék a védőoltást!

Békemenet javaslat

A Facebookon láttam, hogy ismét készül, egy minden eddiginél nagyobb Békemenet. Ez rendben is volna, mivel nagyon nagy szükség volna már rá.

Csatlakozás felhíváshoz

Az Isten Szolgálatában Református Missziói Alapítvány, mint a Pest Megyei Civil Közösségi Központ címbirtokosa, csatlakozik a CÖF-CÖKA vezetőség felhívásához a COVID-árvák megsegítése érdekében. 

A pandémia leküzdését elősegítő választó polgári üzenet

Ellenzéket elítélő helyzetértékelés a Covid ellen küzdők részére. Küldd tovább minden ismerősödnek, aki még nem regisztrált. Oltás pártiak A pandémia leküzdését elősegítő választó polgári üzenet Nemzeti elkötelezett választó polgárként, véleményemmel szeretnék hozzájárulni az egyre eldurvuló, elaljasodó ellenzéki támadások elleni hatékonyabb …

Olvass tovább

Olvasói vélemények

Nagyon felháborodtam egy külföldi lejárató filmen Viktorról! Ezt nem szabad ennyiben hagyni, kell egy ütős ellen film! Vannak jó film rendezőink!

Programajánló

A Lengyel Intézet bemutatja: Mire képesek a halott hadifoglyok című dokumentumfilmjét ONLINE 2021. április 13, kedd, 20 órakor

Németország most a „toleráns” arcát akarja megmutatni

Nem árt felidézni amikor 2004-ben megtörtént az európai uniós csatlakozás a volt szocialista országokkal 

Összefogásra, nem széthúzásra van szükség a bajban

Elmondhatom nagyon szerencsés ember vagyok ,mert rengeteg ember izgult értem, szeretetük átsegített a félelmen, és a kórházi személyzet odaadásának most már tudom, az életemet köszönhetem.

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége

Támadások közepette is kitartani hitünkben Az elmúlt időszak rendszeressé váló támadásai, immár hazánkban is megmutatkozó templomok elleni vandál cselekedetek ráirányítják figyelmünket az Istentől eltávolodott ember zavartságára. Az anyagi világban megváltást kereső modern társadalmak megfeledkeznek a nagyhét legfontosabb üzenetéről: az önzetlen és önfeláldozó, megváltó szeretetről.

Javaslat

Javaslom, hogy a Makovetz templomot a Gellérthegy tetején a Citadella tetejére építsék meg.

Olvasóink írták

Figyelemmel kísérem a koronavírus-járvány történéseit. Ezért civil polgárként nagyon szeretnék tenni valamit hazámért, nemzetemért. Sajnos  tehetetlen vagyok, mert egyrészt magam vagyok, másrészt félek a megfertőződéstől.

Az ORBÁN VIKTOR-sztori egy lengyel újságíró szemével

Amikor 1998-ban Orbán Viktor miniszterelnök lett, egyik legelső külföldi útja a Vatikánba vezetett, ahol II. János Pál pápával találkozott. 

A MAGYAR NEMZET SZABADSÁG ALKOTMÁNYA 

Az alkotmány a mai kor és jövő kihívásainak figyelembe vételével a múltunk avulhatatlan értékeit megtartva, a szkíta erkölcsiség, jogrend és a szentkorona értékrend szellemében készült.

Ima

Egyre erősebben fogalmazódik meg bennünk a gondolat, hogy nagyon-nagyon összekapaszkodva IMAHÁLÓT kell vonnunk Magyarország fölé. Hazánk, nemzetünk, egész Európa, az egész világ nagy bajban van. A kereszténységet feladó társadalmak zuhannak a sötétségbe.

Olvasóink írták

Az egész EU tevékenysége kb annyira hatékony, mint voltak a döntésképtelen “termelési értekezletek”! Senki nem merte vállalni a felelősséget, egész nap értekeztek…és semmi. Ez lenne az Európai Egyesült Államokból is.

Világjárvány idején sem több az emberek esze…

Honfitársaim egy része – reménykedem, a kisebbik – még mindig nem próbál tisztán látni.  Hallgatjuk a híreket, látjuk a számokat és várjuk, hogy ránk kerüljön a sor, oltódjunk.

Olvasói vélemények

Nem találtam olyan petíciót, amilyenre lenne egy javaslatom a jövőre nézve. Elnézést, ha mégis lett volna már hasonló. Nem tisztem Önöknek feladatot adni, de úgy látom, egy alábbiakban felvetett kezdeményezést nagy sikerre vihetnének.

Tóth Krisztina szerint Magyarország mérgező ország

Döbbenetes, hogy Magyarországon létezik egy olyan alacsony kultúrát terjesztõ DIKTATÓRIKUS személy, aki a Magyarság nevében kijelenti a következõket: Tóth Krisztina szerint Magyarország mérgező ország

Rövid írások

Index és a hangulatkeltés Kultúrharc Kötelező

Amoris laetitia-családév

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége is csatlakozik az Amoris laetitia-családévhez, melynek kezdete alkalmából adott ki közleményt. A szöveg a csatolmányban olvasható.

Gyula, Kálvária-dombi húsvét váró 2021-ben

Gyula, Kálvária-dombi húsvét váró 2021-ben A Szentatya évről évre üzenetet intéz a katolikus hívekhez a nagyböjt kezdetén. 2021-ben nagyböjti üzenetének témája: „Íme, felmegyünk Jeruzsálembe…” (Mt 20,18). Ferenc pápa minap jelentette be azt is, hogy a budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra eljön …

Olvass tovább

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!