„Minden nemzetnek olyan kormánya van aminőt érdemel!”

Sommás vélemény, IGAZ !!!
K.A.

„Minden nemzetnek olyan kormánya van aminőt érdemel!”-

mondta Széchenyi István a legnagyobb magyar!

” Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi.

De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén,

akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba…”

Nos, nekünk van egy Orbán Viktorunk, mi ilyet érdemlünk.

Egy nemzetben, hazában gondolkodó Orbán Viktorunk, aki megvédi akár a világ ellenében a gyermekeinket és a jogainkat a maguk fajta rothadó erkölcsi világ felfogásától. Vigyázunk rá, megvédjük az egész világ ellenében, mert ha Ő érettünk, akkor mi érte!

Ha maguknál egy Ruttét választottak akkor legyen az önöké, de Rutte úr is vegye tudomásul, hogy ő a hollandok- és NEM a magyarok miniszterelnöke!

Ha annyira hálátlanok, hogy nem értékelték évszázadokon keresztül, hogy miközben rabolni jártak Afrikába, Indiába mi védtük a maguk hátát a tatártól, töröktől, akkor már ma miért is várnánk többet hálátlanságnál?

Miért is várnánk, hogy a nagy arcukkal ne akarnák velünk megfizettetni még a rablott gyémántok ellenértékét is?

Miért is várnánk, hogy előttünk térdepeljenek és megcsókolják a kezünket?

Miért is várnánk az erkölcsileg- és fizikailag halódó nyugattól bármit is?

De – miután mi nem várunk semmit önöktől – felejtsék el, hogy velünk szemben elvárásokkal éljenek! Ne hangoztassák, hogy az EU támogat bennünket.

Önök még a nekünk szerződésben rögzítettek alapján járó részleteknek is nettó haszonélvezői!

Ha nem tudnak – vagy akarnak – velünk egy branchban lenni, úgy alapítsanak egy új közösséget. (Ne féljen, nem fogja önöket fenyegetni a veszély, hogy csatlakozni akarunk.) Ameddig azonban egy közösség tagjai vagyunk addig tessék tudomásul venni, hogy nincsenek abban a helyzetben, hogy bennünket térdre kényszerítsenek.

Nem tenne az jót az önök gazdaságának.

Lehet itt pufogtatni mindenféle üres és hamis lózungot, a tények nem változnak…

Mi itt vagyunk ezer éve, s ha az emberiség egyáltalán megéri a maguk pusztító tevékenysége mellett, akkor itt leszünk ezer év múlva is, a saját zászlónk alatt, egymást átölelve.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!