A FENNTARTHATÓSÁG BÖLCSŐJE A CSALÁD
X. Európai Nagycsaládos Konferencia
Keszthely, 2021. július 9-11.

A Konferenciára való jelentkezésnek nem feltétele a NOE tagság, nyitott a családok számára!

Teljes konferencia idejére jelentkezem (4000 Ft/család)

Egy napra jelentkezem (2000 Ft/család)

A FENNTARTHATÓSÁG BÖLCSŐJE A CSALÁD
X. Európai Nagycsaládos Konferencia
Keszthely, 2021. július 9-11.

Társadalmunk legfontosabb eleme a család, melyet különösen óvnunk, erősítenünk kell. Gyermekeink leginkább itt tanulhatják meg azt a személyes felelősséget, melyet környezetükért is hajlandók vállalni. Jövőnk olyan nemzedékkel képzelhető el, mely ép családi otthonban, a szeretet, a bizalom, a megbocsátás, a szolidaritás, a hűség, a szolgálat és az élet tisztelete értékeinek szellemében nőnek fel.

A fentiek szellemében három év elteltével újra megrendezzük egyik legfontosabb eseményünket, melynek ezúttal Keszthely ad otthont 2021. július 9-11. között. A X. Európai Nagycsaládos Konferencia mottója: “A fenntarthatóság bölcsője a család“, mely a környezetvédelmet és a körforgásos gazdaságot tematizálja.

A felnőttek számára izgalmas nemzetközi és hazai előadásokkal, szekcióülésekkel, workshopokkal készülünk, a gyermekeket kézműves programokkal, játékokkal várjuk, továbbá számos egyéb családi programlehetőséget kínálunk.

A NOE megállapodást kötött a MATE Georgikon Campus Pethe Ferenc Kollégiummal, így nagyon kedvezően 13.500 Ft/3 fő/ éjszaka tudunk szállást biztosítani (200-250 fő részére), a következő feltételekkel:
– oltási igazolvány a felnőtteknek
– ki kell fizetni az egész szobát, akkor is, ha csak 1-2 fő lakik benne
– a teljes időtartamra érkezik a család, azaz 3 éjszakára

Szállásigényeteket a jelentkezési lapon jelezhetitek. A szállással kapcsolatban visszaigazoló e-mail kaptok, amelyben tájékoztatunk a fizetési határidőről.
SZÉP kártyát nem áll módunkban elfogadni!

Szeretettel várunk Keszthelyen minden kedves érdeklődőt!