Már az UEFA is vizsgálódik a szerdai német–magyar meccs miatt. Mondjuk, ez nem meglepő, hiszen a németek és a haladók masszív LMBTQ-propagandát vittek bele a meccsbe és az azt megelőző időszakba. A 2–2-vel végződő mérkőzés után a németek több magyar drukkert is letartóztattak; egyikük még mindig egy német fogdában ül, ezért az ultrák gyűjtést indítottak a bajba jutott társuk megsegítésére. Egy másik drukkert a Pestisracok.hu információi szerint 2000 euróra, több mint 600 ezer forintra büntettek, amiért White Lives Matter póló volt rajta.

A német szervezők annyira bele akarták csempészni a politikát a fociba, hogy a müncheni Allianz Arenát szivárványosra akarták világítani, hogy így fogadják a magyar válogatottat és ezzel üzenjenek a magyar kormánynak.

A Münchenben kint szurkoló magyar drukkerek szerint a meccs végét követően több szivárványos zászlót vagy egyéb motívumot lobogtató személy támadta meg a magyar szektort, berontottak honfitársaink szektorába.

Úgy tudjuk, hogy az Allianz Arena második szintjéről kezdték meg a provokációt az LMBTQ-fanok és inzultálták az alattuk lévő magyar szurkolókat.

Forrás: Vadhajtások