Gondolatok a szivárványról…

Minap gyönyörű szivárvány ívének örültem az esős, de már napsütésbe fordult délutánon, s eszembe jutott, hogy egy mozgalom most ki akarja sajátítani magának. A mozgalom szivárványba burkolt figurái mellett mesefigurákat mutatnak, de még valóságában soha nem láttam – egyébként nem is szeretnénk –  nőnek operált férfit, vagy férfinek operált nőt az emberi test szépségeként megjeleníteni ( Michelangelo szobrait sem véletlenül támadják) és ez természetes is, hiszen még csak belegondolva is rettenetes lehetne a látvány, helyette a szivárványos színpompás, grafikus külsők, és esztelenségek tömegével, ezért is kellenének a gyermekeink, hiszen Ők azt sem tudják miről is van szó, csak a szivárványosság és barátságos macik és egyebek jelennek meg előttük. Az a legtermészetesebb, hogy a gyermekek önmagukat még csak a papás -mamásban azonosítják szülőként, hogyan is dönthetnének felnőtt koruk majdani szépségeiről. Köszönjük, hogy megvédik a gyermekeket!

Homonnay DK – as politikus kijelentéseit reméljük jogi hozzáértők büntető eljárás alá helyezik!

Bizonyos értelemben akár szakértelmem szerint is kifejthetném véleményemet Budapest zöldfelületi rendszerének és a szociális- és kommunális infrastruktúrájának jelenlegi anomáliájáról, de ez több oldalas tanulmány lenne, helyette néhai méhészkedő nagybátyámra hivatkozok, aki teherautóval szállította méhcsaládjait az akkor éppen virágzó akácerdőbe – akkor éppen az volt a méhlegelő – majd más erdészeti – mezőgazdasági területekre, szigorú szabályok betartása mellett- vonulási útvonal, permetezés, stb. Vannak alpesi mézelő helyek is vagy éppen görög kakukkfüves különleges minőségű mézet biztosító területek, mind az élelmiszer tisztasági előírásoknak megfelelő különleges területek! Sem a közlekedési biológiailag aktív felületek, sem a városi parkok nem étkezési célú hasznosítási területek, azok a városi települési típusok esetében is a mezőgazdasági területeken történik ( mint az állattenyésztés és állattartás is).

Magyar világhírű mézünk renoméját se rontsák a gaztengerek ” méhlegelő” elnevezésével, és Budapest nagy szakértelmű főkertész elődjeihez méltóan a ” kertészek” renoméját se!

Tisztelettel és üdvözlettel
K.J., Kós Károly díjas
ny. vezető tervező, táj – és kertépítész

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!