Hozzászólok…

Tisztelt Civil Összefogás Alapítvány Alapítói!

Figyelemmel kísérem tevékenységüket.Megnyugtató, hogy van egy fórum, amelyik más, mint  a többi.Nagyon szomorú, hogy a világ ennyire eltévelyedett.

Persze ez csak a világ egy kicsiny része, csak nagyon hangosak, mindenütt nyomulnak.A normálisok is csak nyelvükre veszik, hogy az ember már azt hiszi, talán tetszik is, mert botrányos, mert izgalmas, mert tele van vele a az utca, a könyvesbolt, a TV…De kérdezem én, miért kell ennyit beszélni róla?? Egyszerűen agyon kellene hallgatni, és ami még fontosabb, be kellene tiltani , nem törődve azzal, hogy mit szólnak hozzá   az eltévelyedett EU eltévelyedett hangadói!  Vannak természeti törvények, van erkölcs van normalitás!

Miért kell az LMBTQ-t  reklámozni—a neg. reklám is az,-  ?A betegek felvonulását meg kell tiltani, hisz az nyilt pornográfia, hisz nem a hős tettek jutnak az emberek, a fiatalok, gyermekek eszébe, hanem az a bűnös viselkedés, amit folytatnak otthon, nem tudni miért…

Nem értem, miért kell félni azért a normálisaknak, hogy kiközösítőnek, rasszistának bélyegzik meg, ?? Igen,semmi közünk azokhoz, akik megszegik a természet parancsát.

Nagyon ráérnek? Nincs dolguk? Nincs lelkiismeretük?  Nem tanulták meg otthon, az iskolában, az élet nagy szabályait?

Hadakoznak, hogy gyermeket fogadhassanak örökbe?  Milyen jogon? Ez szerintem pedofilia! Ezt érzik ki a törvényünkből, ezért tiltakoznak!Ilyen nincs egy családban, két apa, vagy két anya!! Mit érez a gyerek, ha nyiladozik az értelme, mit csinálnak a nevelői az ágyban?!!Talán ezért kell már kicsi korban „érzékenyíteni” őket??

Népes családom van, gyermekeim, unokáim, dédunokáim! Gyermekorvos mellett dolgoztam egész életemben . Ebben az évben betöltöm a 80.-k évemet, ha Isten is úgy akarja.

Nagyon szeretném látni, megérni, hogy a Kormányunk bátran, semmi magyarázkodással, gátat szab minden LMBTQ-s megnyilvánulásnak!

Milyen jogon tesznek ki abnormitást hirdető zászlókat középületre? Milyen ember az, aki vezetőként ezt helyesnek tartja??

Az ember csodálja az állatvilágot, a madarakat, akik egy életre választanak párt maguknak, etetik, óvják fiókájukat, ember pedig mit tesz?  megcsúfolja a természet csodáját, a tökéletes teremtést.Nem igaz, hogy úgy születnek, a körülményeik olozzák a torzulást, aztán ezt felkapják azok, akik hasznot húznak még ebből is.

Van egy ember, akinek a fia is eltorzult, de az apa nem emiatt lett e ilyen rossz indulatú? Törődött e eleget a fiával? vagy csak a pénzt hajszolta? Szerintem a fiú most támogatja a vele egy sorsúakat, hadd romoljon a világ!!

Köszönöm, hogy elolvasták!Szeretném, ha nem romolna el teljesen, és lenne egy kemény mag, akik vigyáznak a VILÁGUNKRA!

Tisztelettel: J.I.-né Kaposvárról

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!