Olvasói vélemények

Már a szivárványt is kifordítják…
Tüntettek a pedofil törvény ellen, most a német stadiont akarják szivárványosra világítani a magyar csapat játéka előtt. Hát hova jutott a világ?   A kommunizmusban nőttem föl, gyűlöltem azt a hazug, sunyi, csaló, képmutató rendszert, de akkor ez nem volt téma. A rendszer nem hagyta előjönni ezeket az embereket. Bántás sem érte őket, számos neves művészünkről suttogta a város, hogy buzi, de nem kellett ezzel az oldalukkal foglalkoznunk, élveztük a művészetüket, nem háborgattuk őket. Ma lépten-nyomon találkozunk velük: a sajtóban kérkedve ferdehajlamúságukkal dicsekednek, a nők büszkék leszbikusságukra, nemet váltanak, sőt nemet se akarnak! Ez beteg dolog, mikor mindenáron a normális többségű társadalom arcába tolják a másságukat és halálosan büszkék is rá. Nem érdekelnek, és semmi sem, ami velük kapcsolatos, de elfogadni sem tudom őket!   Senki sem foglalkozna velük, ha nem lennének tolakodóak. 14 éves gyerekekkel beszélgettem a témáról etika órán: viszolyognak tőlük, nem téma ez gyerekek között, míg rájuk nem kényszerítik mindenféle csatornákon. Valami másról szólhat az LMBTQ őrület, hogy ezzel a témával árasztják el szegény tisztes férfiként, nőként családban élő, a deviancia divatján csodálkozó népünket .

B.I.-né
______________________________________________________________

Előbb az uralkodó ( mindenki felett is uralkodó) természeti törvényeket, a fészekrakó madarak, a ” macik” , a halak, a lepkék, a virágok, és még millió élőlény,  nő- és hímnemű  egyedeinek, utód létrehozását és az azt követő felnevelési törvényeit, a TERMÉSZET, A VILÁGUNK TÖRVÉNYEIT KÉNE MEGTANÍTANI, BEMUTATNI ! HOL VANNAK A BIOLÓGIA TANÁROK?

Köszönjük , hogy a Kormányunk törvénnyel védi gyermekeinket, unokáinkat!

Tisztelettel, üdvözlettel,
K.J. ny. és Felesége
__________________________________________________________________

Kedves Cöf-Cöka!

Azon csodálkozom,hogy miért vártak eddig!!!Mint a rákos sejt,elburjánoztak a szemétládák,már régen el kellett volna távolítani őket a közéletből!Nem szabadott volna várni eddig!Nevezzük nevén már azokat akik külföldre rohangálnak feljelenteni a saját hazájukat igenis HAZAÁRULÓK!!!!!!És a világon mindenütt az ilyenekkel szemben mindig is a történetben vagy így vagy úgy de elbántak és nem bántak velük kesztyűs kézzel!!Nagyon elszomorít,hogy sokan felejtenek mi volt itt ezelőtt,sokakat már régen fel kellett volna világosítani,főleg a fiatalokat akik még nem tudják milyen világ volt itt régen,hogy a jólét nem magától érthető,meg kell dolgozni érte!!!Támogatva és együtt érezve szép napot és szebb jövőt kívánok mindnyájunknak

Tisztelettel F.J.

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!