Olvasói levelek

Meghívó

„Addikciós problémák női szemszögből – nem csak nőknek” Időpont: 2017. június 23., péntek, 10:00-14:00 Helyszín: Kesztyűgyár Közösségi Ház – Tükör terem (1084 Budapest, Mátyás tér 15.) Regisztrációhoz kötött!

Vélemények a június 14.-i hírlevélhez

El kell mondjam, hogy rendkívül tetszett a válaszuk a kétfarkúak felé!

Győrság – emlékmű – vélemény

Elismerés és köszönet az emlékműért és Lomnici úr delegálásáért, beszédéért.

Magyarország és Kelet-Európa aranykora

Jól láthatóan az Európai Egyesült Államok megteremtésén fáradoznak Európa vezetői a Kalergi-terv szellemében, de mint minden ember által elképzelt és alkotott terv akár egy porszemen is meghiúsulhat.

Száz esztendő sem volt elég

A BALOLDAL HATALOMRA JUTÁSA EGY FUNDAMENTALISTA LIBERÁLIS DIKTATÚRA BEVEZETÉSÉT JELENTENÉ.

Becsületgól vagy öngól?

Akivel nem lehetett elhitetni, hogy az MSZMP, ha elhagyja a nevéből az M betűt, attól már tökéletesen „megújult”, az egy pillanatra sem csodálkozik Németh Szilárd kijelentésén, és nem kételkedik

Észrevétel a „Beltenyészet” c. cikkhez

Döbbenetes és egyben meghökkentő cikket olvastam a Magyar Hírlap május 25.-ei számában Dippold Pál tolla jóvoltából, a „Beltenyészet” című cikkében, melynek részletét szó szerint idézem az alábbiakban.

Fontos érvek a kvóta perhez

Egy EU-s meg nem választott vezető, talán Junker segédje, (vagy helyettese, talán valami görög), azt mondta, hogy talán Magyarországnak, vagy az EU-s tagállamoknak erkölcsi és jogi kötelességük lenne a migránsok befogadása….

Feltartott kézzel nem lehet harcolni

Az íreknek sem tetszik, ahogy Soros György a pénze által bele akar szólni a politikába.

Szabad választások helyett erőszak?

A Magyar Idők Soros György Orbán kormánynak szóló hadüzenetéről szóló ismertetése (Új eszközökhöz nyúl a Soros-hálózat, 2017. május 2.) szépen csokorba gyűjti azokat az ellenzéki megnyilvánulásokat, amelyek Charles Gáti ötös számú forgatókönyvének nyomán a kormányváltásra az egyetlen lehetőséget a kormány erőszakos megdöntésében látják.

Vélemények – Soros Györggyel kapcsolatos közleményünk kapcsán

A Sorossal kapcsolatos közleményükkel egyetértek. Úgy érzem a választások közeledtével egyre erősödik a nyomás az Orbán Kormányon és Magyarország jóakaratú polgárain. Eljött az az időpont, amikor – álláspontom szerint nemzetbiztonsági kockázatot jelent országunkra Soros és fizetett ügynökei.

Áldott Pünkösdi Ünnepeket!

Köszönöm szépen magam és családom nevében, egyben én is áldott Pünkösdi ünnepeket kívánok minden igaz magyarnak, Mindenben Önök mellett vagyunk és hálásan köszönjük munkájukat.

2017.05.31.-i Hírlevélre olvasói vélemények

A CÖF HITELESSÉGÉHEZ KÉTSÉG SEM FÉR!!

Facebook oldalunk megnyitásával kapcsolatos vélemények

Nagyon örülök, a hírnek. Fontos, hogy minél több emberhez eljusson a véleményünk.

Bevándorlás – Terrorizmus

AZ ÖSSZES EDDIGI MERÉNYLET, A MOSTANI GYEREKEKKEL, AZOKNAK A HAZUG FÉLREVEZETŐ EURÓPAI ÁLLIBERÁLIS PÁRTOKNAK, ÉS VEZETŐKNEK, ILLETVE SAJTÓORGÁNUMOKNAK A BŰNE, AKIK 70 ÉVE BEVÁNDORLÁSSAL OLDJÁK MEG A MUNKAERŐ HIÁNYT…

Önkénteseket keresünk!

Az Új Nemzedék Központ önkénteseket keres a Családok Budapesti Világtalálkozójára.

Kérés – újbóli Békemenet „bevetése”

Az utóbbi időben egymást követik a kormány és az ország elleni támadások.

Tiltakozom!

TILTAKOZOM! – A Momentum rohamosztaga és Fekete Győr András csapatának az ORIGO Szerkesztőségébe való önkényes behatolása valamint Kovács András verbális inzultálása ellen.

Dávid és Góliát?

A közbeszéd eldurvulásának okain elmélkedve többünkben fölmerült már a kérdés, hogy mi célja lehet ennek az egésznek, amikor mindkét szavazótábor számára többet visz, mint hoz, ha a tábor prominensei, főleg sajtómunkásai durvák, útszéliek, ízléstelenek, trágárak, sőt véresszájúak….

Olvasói kérdések a Soros-féle bűnszervezetek képviselői ellen

Érdeklődni szeretnék, hogy mint civil szervezet, mikor kívánnak hazaárulásért feljelentést tenni, a Soros-féle bűnszervezetek képviselői, és az őket képviselő ellenzéki Uniós képviselők ellen!

Olvasói hozzászólás

Higgyék el nyugodtan, hogy több millió magyar ember véleménye szerint az, amit Önök (is) csinálnak, az megfelel a magyar (vagy bárki, normális) ember elvárásainak és véleményeinek.

Olvasói vélemények – május 17.-i hírlevélről

Tisztelt Csizmadia László ! Köszönjük a tartalmas – értékes rendezvényt. Felejthetetlen élményben volt részünk. Minden Hazáját – Nemzetet szerető honfitársunk összefogására – kitartására – segítségére van szükség:  az előttünk levő nehéz évet – ami a választásig vár ránk túl éljük: …

Olvass tovább

Érdeklődés komplettált ételek iránt

Minket, nyugdíjasakat is érdekelne, hogy hol lehetne hozzájutni a komplettált ételek SZAKÁCSKÖNYV-éhez?

Véleménycsere

Nagy örömöt szereznének azzal, ha sikerülne egy nemzeti-keresztény, polgári demokratikus elveket valló személlyel (személyekkel) felvenni a kapcsolatot.

Botka László esete Lúdas Matyival

A szegedi polgármester fölcsapott jelöltnek, miniszterelnök lenne ő, ha a pártja nyerne.

Az EU szervező munkája

A Die Zeit német lap szerint az Európai Unió szervezte a kormányellenes tüntetéseket Budapesten, és erre sikerként kell tekinteni.

A „Mélymagyar” című műsor margójára

Bayer Zsolt „Mélymagyar” című műsorában hallottam és láttam Önt először.

Soro(s)zatos provokáció

Összmagyar Testületünk elítéli a rejtett külföldi támogatással működő és Magyarországot célzatos hazugságokkal támadó álcivil szervezetek aknamunkáját.

Vélemények az elmúlt hét eseményeiről – pro és kontra

A kérdések megválaszolását, akkor tartom érdemlegesnek, ha a „nagyon pártatlan” média újságok az ellenzéknek (ellenséges) pártoknak is felteszik a kérdéseket, így lenne korrekt.

A beteg népemhez

Európa nem csendes, hanem igen nagy harc folyik, csak itt nem rakétákkal, hanem súlyos milliárdokkal bombáznak és a hatalmas, mindenhatót játszó mágnások az „egységes Európa” elérésének érdekében mindent megtesznek, hogy a nálunk is felállítandó iskolákban képezzék a tisztjeiket, tábornokaikat. Mi, …

Olvass tovább

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!