Tisztelt CÖF – CÖKA!

Az utóbbi időben egymást követik a kormány és az ország elleni támadások. A hazai balliberálisok hetente szerveznek demonstrációkat a “nép nevében”. Belföldön és külföldön egyaránt támadják országunk kormányát, annak menekültpolitikája miatt és most Brüsszel előhozakodott a 7-es cikkellyel. 

Az ellenfeleink, a “másik világ” képviselői naponta hallatják hangjukat. A “nép nevében” lépnek fel, holott nem képviselik a magyar nép többségét, de elhiszik, hogy ők a többség, mert mi nem teszünk semmit. Tudom, hogy még közel egy év van a választásokig, de meglátásom szerint már nincs több időnk várni és halogatni egy kormánypárti megmozdulást. Ha a lassan már a mindennapok részévé váló, provokációs szándékkal levezényelt tüntetésekkel nem is foglalkozik a CÖF – CÖKA, a brüsszeli támadásoknak, a 7-es cikkely képében megmutatkozó zsarolásnak nem fordíthat hátat. A 2010-es korszakváltás óta mindig számíthattunk a CÖF-re, ha meg kellett védeni a magyarok érdekeit és ki kellett állni a kormány politikája mellett. Erre a kiállásra ismét nagy szükség mutatkozik.

Ezért kérem a CÖF – CÖKA vezetőségét, hogy fontolják meg a Békemenet újbóli “bevetésének” lehetőségét. Ne maradjunk tovább csöndben. Álljunk ki magunkért, családunkért, hazánk jövőjéért!

Várom válaszukat.

Tisztelettel: B. R. – szellemi honvédő