Magyarország és Kelet-Európa aranykora

Jól láthatóan az Európai Egyesült Államok megteremtésén fáradoznak Európa vezetői a Kalergi-terv szellemében, de mint minden ember által elképzelt és alkotott terv akár egy porszemen is meghiúsulhat. Jelenleg a porszemet Orbán Viktornak és a vele szövetséges  V4-eknek nevezik.

Ezen  országok lakosságának többsége,  a Török, Osztrák, Szovjet gyarmatbirodalom részeként az elmúlt évszázadok során megtanulta milyen egy idegen elnyomó hatalom rabságában élni és túlélni.

Ha ezek az országok esetleg más országokkal is kiegészülve összefognak és nem engednek be vallásidegen népeket hazájukba, és nem engedik, hogy soraikat megbontsa az USA, vagy Németország Sorosista szirénhangja, akkor részükre eljöhet a Kánaán.

Nyugati jóléti békés életformának ugyanis lassanként vége!

Ahol egy futballközvetítés közönsége egy petárda hangjára egymást eltaposva eszeveszett menekülésbe fog, ott a terroristák már győztek. Nyugat-Európa lakossága már retteg. Hiába hangoztatja a hivatalos kommüniké, hogy nem félünk, megerősítjük, összefogunk, legyőzzük. A valóságot az emberek a lábukkal igazolták.

A bevándoroltak beilleszkedés helyett saját életmódjukat akarják a helyi lakosságra kényszeríteni.

Várható, hogy a betelepített népek folytatják felekezeti, etnikai harcaikat egymással Európában is, Az Iszlám Állam Európába jutott vagy az itt radikalizálódott korábbi bevándorlók nem mondanak le a fehér faj kiirtásáról,  amit egyrészt vallásuk téves értelmezése, másrészt a fehérek iránti bosszú irányít  szétbombázott hazájukért. A kiirtási szándékot jól mutatják a terrorcselekmények, és leginkább a  rock-koncert végén elkövetett robbantás. Egy ilyen cselekmény  amely a tízen és  huszonéves gyerekek ellen irányul rendkívül „hatékony,” mert egyrészt a gyerekek meghalnak tehát ők még nem szülhettek, másrészt a szülők már abban a korban vannak, hogy nincs esélyük az elhunyt gyermekük pótlására, tehát egy generáció kimarad.

Nyugat-Európa őslakossága lassan a születésszám csökkenése és a beözönlők tömege miatt kicserélődik ill. felhígul. Jelenleg a Nyugat-Európai lakosság többségi (agymosott) része még nem ismerte fel, hogy milyen jövő vár rá, vagy  ma még erősebbek a háttérhatalmat képviselő Soros által befolyásolt erők, pedig a bevándorlók számának növekedésével egyre csökken az esély az „európai élet” megmaradására. Ma már készülnek számítások arra, hogy mennyibe kerül eltartani a beözönlött, a munkaerő-piacon nyelvtudás és szakértelem  hiányában hasznavehetetlen tömeget, de azt még megjósolni is nehéz, hogy birkóznak meg az egyes országok a családegyesítésekkel, a megnégyszereződő tömegek eltartásával. Mit szól ahhoz a helyi lakosság, hogy azért fizessen több adót, hogy Ahmedet  négy feleségét és nyolc gyermekét az állam eltartsa.

Még messze vagyunk attól, hogy tömegigény legyen a Nürnbergi perhez hasonlóan felelősségre vonni Európa elveszejtőit.

A Kelet-Európai Kánaán létrejöttének az is feltétele, hogy ezek az országok kellő határvédelemmel rendelkezzenek, és ahol szükséges  felépítsék a vasfüggönyt, hogy a leépülő, vallási és nemzetiségi háborúktól szenvedő Nyugat-Európából vagy máshonnan csak az jöhessen hozzájuk akit be akarnak engedni.

Hogy ez öt, tíz vagy húsz év múlva következik be, az országonként változó, de az biztos, hogy bevándoroltak rövidesen túlszülik az európaiakat és ha többségbe kerülnek, akkor az ő törvényeik szerint kell élni.

A Nyugat -Európai tőke  és az elnyomott fehér lakosság egy része a migránsmentes országokba fog vándorolni ahol nem imádkozással, hanem munkával töltik az emberek a napjaikat. A munka fogja Kelet-Európa jólétét megteremteni.

J. J.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!