Olvasói hozzászólás

Tisztelt CÖF!

Higgyék el nyugodtan, hogy több millió magyar ember véleménye szerint az, amit Önök (is) csinálnak, az megfelel a magyar (vagy bárki, normális) ember elvárásainak és véleményeinek.
Legyenek biztosak abban, hogy a CÖF-CÖKA támogatottsága is teljes és változatlan. – (változatlanul rendkívül magas!!). No PANIC, ott leszünk, amikor csak kell!

Nyilvánvalóan a mostani Kormány mellett és mögött állunk, és amint azt Önök is vallják – mi is úgy AKARJUK, hogy ez a politikai berendezkedés maradjon meg sokáig, vagy végleg.
Lehet, hogy az idők során változik a mostani kormány széliránya, mentalitása, de AZ BIZTOS, hogy ez a formáció nemzetellenes nem lesz soha.

Egyszerűen érthetetlen, hogy a mai ellenzék hogyan lett képes arra vetemedni, hogy akár csak egy szóval is ellenálljon a magyar érdekeknek, függetlenül a pártállásától.
Egy ilyen személyt vagy csoportot pl: Svájcban – azonnal letartóztatnának a nemzet elleni lázítás vádjával. Ami nálunk most folyik az ellenzék részéről az szimplán hazaárulás.
Én mint volt katona (1968-ban) aláírtam azt, hogy nemzetárulás esetén (akármilyen esetben) 15év – vagy életfogytig börtönt kaphatok. A mai törvénykezést legalább HASONLÓAN kellene megszervezni.

Olyan nincs és ne is legyen, hogy államunk hatósági személyeit (kormánytagok, parlamentiek, rendőrök, stb) ilyen, ma nagy nyilvánosság előtt ilyen rágalmakkal sérthessék meg,
– arra „hivatkozással” hogy a közszereplőknek „többet kell eltűrniük” mint a „lakosságnak”. Ez totális marhaság. Ha ezt tényleg komolyra veszik, hamarosan ordas dumák lesznek a nyilvánosság előtt.
Érdekes, ha valaki akár csak megemlíti azt a szót – nagy nyilvánosság előtt – hogy „cigány” – vagy „….bármi ….” – már jön is a per, és mit ad Isten, LEMESZELIK az illetőt – tudjuk hogyan.

Nos, én a „lakosság” egy személye vagyok, magamnak nagyon értékes lelkülettel – vagyis NEKEM NEM KELL és NEM IS AKAROM eltűrni az arcomba tolt rágalmazó plakátokat, és rádióban elhangzó szennyeket.
NEKEM van jogom arra, hogy mások által jognak tartott szólásszabadság mellett ÉN IS gyakoroljam a szólásszabadságomat – vagyis ELÉÉÉÉG ebből a gyűlöletkampányból!!
A gyűlöletkeltők szövegei csakis az ezt ellenzők pozitív szándékát erősítik fel, miszerint EZEKRE (baloldal és a szuperjobbik) soha – SOHA – nem fogunk szavazni.

Képzeljék el! EZ az „ellenzék” LENNE az új kormány??!! Hát a szőröm felborzad a hátamon! Ez a párszáz sátánhangú gyűlölködő lenne a Parlamentben az államunk rendszer-irányítója?! Édes Istenem!! NEEE!

A Jobbik annyira szélső lett, hogy „KÖRBEÉRT” a körön – vagyis most már alulról utolérte a baloldalt. A jobbik értelmes szavazóinak már nincs kire leadniuk a voksot. Ők – jönnek át a nemzeti oldalra. Ha van eszük.

Üdv,
M. L.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!