Olvasói kérdések a Soros-féle bűnszervezetek képviselői ellen

Érdeklődni szeretnék, hogy mint civil szervezet, mikor kívánnak hazaárulásért feljelentést tenni, a Soros-féle bűnszervezetek képviselői, és az őket képviselő ellenzéki Uniós képviselők ellen!

A hazaárulás jogi tényét ezek a férgek már messzemenően kimerítették. A kormány ezt nem teheti meg sajnos, mert abban a pillanatban megvádolnák diktatúra építésével, még akkor is ha a Magyar jogrend, ezen rendelkezéseit az Uniós szervek befogadták, elmerték, soha nem kifogásolták. Ebben az ügyben az egyetlen lépés csak a valóban civilek fellépése lehet, hazánk folyamatos bel-, és külföldi árulóival szemben! Kívánnak-e ez ügyben lépni, és megtenni a szükséges lépéseket?

A 2012. évi C. törvény a hazaárulásról a 258. §-ban – a korábbi szabályozással lényegében azonos módon – a következőket rendeli:

  • Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.[10]
  • A büntetés tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
    • a) súlyos hátrányt okozva
    • b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával
    • c) háború idején vagy
    • d) külföldi fegyveres erőnek behívásával vagy igénybevételével követik el.[11]

Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

J. I.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!