Észrevétel a „Beltenyészet” c. cikkhez

Tisztelt Civilösszefogás Vezetősége!

 Döbbenetes és egyben meghökkentő cikket olvastam a Magyar Hírlap május 25.-ei számában Dippold Pál tolla jóvoltából, a „Beltenyészet” című cikkében,  melynek részletét szó szerint idézem az alábbiakban.

A cikk szerint Fekete-Győr Andrásnak, a Momentum Mozgalom vezetőjének – aki, mint ismeretes mellesleg megtorpedózta a 2024-es Budapesti nyári olimpiára való pályázatot és önbíráskodás bűncselekményével alaposan gyanúsítható az Origo 24 szerkesztőségében tett minapi „látogatása” miatt – volt egy nagyapja, Fekete-Győr Endre, aki a Heves megyei tanács egykori elnöke volt. Ez a nagypapa egykoron, mint megyei tanácselnök, a következő vörösterrort éltető nyilatkozatot tette közzé:

„1919 vörös hőseinek múltját és amit megtudunk tőlük – a lassan elfogyó régiektől – változtassuk hatékony szocialista  öntudattá,  hitté.  Olyan cselekedet ez, amely folytatja 1919 művét és betölti a Magyar Tanácsköztársaság örökségét. Éljen a dicsőséges Tanácsköztársaság emléke! Éljen és eredményekben fejlődjék 1919 hagyományaiból is gazdagodó szocialista hazánk!”

  Gondolom különösebb kommentár nem szükséges az idézethez, legfeljebb annyi, hogy egy újabb bizonyítékkal lettünk gazdagabbak azon  közmondást illetően, hogy „Nem esik messze az alma a fájától”

  1. V. 26.

Üdvözlettel:
Dr. M. F.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!