Tisztelt Csizmadia László Úr!

A CÖF HITELESSÉGÉHEZ KÉTSÉG SEM FÉR!!

A SZAVAKKAL KI SEM TUDOM FEJEZNI A NEVÉT!! – MI MÁR CSAK “”” PAKS – CÖF “” FOGADATLAN PAPAGÁJÁNAK HÍVJUK AZT A “SZEMÉLYT” !

Az alábbiakban küldöm a kis filmet: A MINDANNYIUNK JÖVŐJE: EGYRE TÖBBEN – TÖBBEN  VANNAK ÉS LESZNEK !!

Lásd a VIRTUÓZOK!! – FÖLSZÁLLOTT A PÁVA!! – KIVÁLÓ FIATAL FELTALÁLÓINK!! STB.!!

A JÓ ISTEN ÓVJA – VEZESSE MINDENNAPJAIKON MINDANNYIUKAT KEDVES CSALÁDJAIKKAL EGYÜTT!!!

Üdvözlettel és tisztelettel: K. L. és családja

_______________________________________

Köszönöm szépen, de előbb a Soros-féle civil szervezetek beszámolójára lennénk kíváncsiak.

H. E.

________________________________________

Tisztelt CŐKA!

Nagyon szépen köszönjük az információt!!! Bízunk benne, hogy azok is olvassák, akik támadják Önöket.

További szép munkát kívánunk, és készülünk a BÉKEMENETRE!!!

ÜDVÖZLETTEL ÉS TISZTELETTEL A  K. CSALÁD

_________________________________________

Tisztelt CÖF Vezetőség!

Rádióban Bangóné közli a kritikáját, erős hangon, ellenben arról hallgat, hogy a cigány társai a sok pénzt ugyan hová tették. Ilyen ügyekről ugye mélyen hallgatnak a cigány társadalom tagjai, no de ha a magyar embereket szidni volna bármely kis ügyben ok, no akkor az ilyen nagy hangúak az élen járnak.

Sajnos, ha bármiért dicséret illetné a magyart, akkor vagy hallgatás van, de ha meg kell szólalni, bizony csendes hangon mondanak valamit.

Tisztelt Cím, a TV-ben, rádióban igen kevés az olyan műsor, amikor akár a kormányt, akár mondjuk, a jobboldalt kellene pozitívan véleményezni, még ha nem is olyan hangerővel, mint mikor boldogan neki állnak szidalmazni.

A másik téma a bevándorlás, igen felháborító, hogy egy ország természetes embereit, lakosait legszívesebben lecserélné az európai úgynevezett vezetői.

Kérdés: ez az egy-két; meddig tudja álláspontját és az országait tartani, mint a magyar, szlovák, lengyel, stb. a migráns ügyben?

Ha a történelmet nézzük, szerencsétlen, kicsire faragott országocskánkat sem tűrik a nagyobbak, bármilyen kérdésről van szó, s magyar, á az a kicsi ország éppen jó lesz a migránsoknak.

Senkit, a tanult emberektől nem lehet hallani, hogy a történelem folyamán egyebet sem tett a magyar, mint védte a határokat, akár harcok árán is, vagyis a tisztelt nyugatot. Bár átengedték volna a nagy harcok idején nyugati területre, akkor megtanulták volna, hogy vagy leteszik a gyenge fegyvert, vagy megpróbálnak harcolni a SAJÁT szabadságukért.

A történelem folyamán nem lehetett hallani, hogy köszönjük a magyaroknak, megvédték a határainkat, s ma már 2017-tet írunk, de ilyesmit nem igen írtak le, de azért legalább a magyar történészek hallatnák néha a hangjukat az ügyben.

Bocsánat, mi kevesebb tanulással rendelkezők, nem tudunk szerepelni nyilvánosan, nincs meg az a beszédkészség, hogy nyilvánosan mondjuk el például azt, amit – ráadásul nem szépírással – leírtunk.

Bocsánat a zavarásért,

Tisztelettel:
H. L.-né