Blog

Kiállítás Németországban

2016. május 06-án szombaton megnyílt a Kárpátok Művészeti és Kulturális Egyesület kárpátaljai alkotóművészeinek kiállítása Németországban az Első Világháború témájában.

Közlemény

A CÖF-CÖKA a migráns helyzetet értékelő lakossági fórumokon döbbenten tapasztalja az emberek kétségbeesett aggódását, családjuk, gyermekeik és unokáik féltését.

Meghívó – Budaörsi Polgári Kaszinó

Időpont: 2016.05.06 Adler Kávéház

Alakítsd Te is!

Előadás és beszélgetés a máriaremetei Lelki Egészségközpontról 2016. május 3. (kedd) 18.30 Helyszín: 1024 Budapest Keleti Károly utca 29.

Meghívó – 9. Szellemi Honvédő Szimpózium

A program helyszíne: Szent Margit Gimnázium 1114 Budapest, Villányi út 5-7. Időpontja: 2016. május 2. 18:30

Plakátkiállítás

Budapest, V. ker, Olimpiai park Széchenyi rakpart felőli járdán Nyitva: 2016. április 25-május 1.

II. Böllér Bajnokok Ligája

Szeretettel hívjuk Önöket a II. Böllér Bajnokok Ligája eseményre. Helyszín: Héhalom Időpont: 2016. április 23.

Országjárás – időpontok, helyszínek itt!

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) meghirdette országjárását, amelynek célja olyan lakossági fórumok szervezése, amelyek az alapítvány civil szakértőinek közreműködésével, a népvándorlás kérdésében összegyűjtik a lakosság véleményét, majd rámutatnak a civil közösségek teendőire.

Fejezzék be a szülők törvénytelen, álcázott megfélemlítését és zaklatását!

Közlemény A szülők jelzései alapján a CÖF-CÖKA tudomására jutott, hogy tanintézmények, illetve óvodák vezetői levélben keresik meg a szülőket, hogy a szerdai sztrájk idejére hányan kérnek elégséges szolgáltatást, ezen belül megjelölve az étkeztetést, illetve a gyermekek felügyeletét.

Közlemény

Gallóné a tűzzel játszik, miközben a szülők szolidaritásáról beszél, az állam és az emberek napi biztonságos életében kíván káoszt teremteni.

Meghívó – Szellemi Honvédő szimpózium 8.

A program helyszíne: Szent Margit Gimnázium 1114 Budapest, Villányi út 5-7. Időpontja: 2016. április 18. 18:30

Magyarok miséje – Csíksomlyó

2016. május 14. 12.30 órakor Csíksomlyói kegytemplom és a pilisszántói Boldogasszony kápolna közös pünkösdi miséje

Meghívó – Budaörsi Polgári Kaszinó

2016. május 6. 18 óra Dr. Rókusfalvy Pál

A devizahiteleseket újra a hamis illúziók vámszedői hitegetik

Mint az Magyarország széles közvéleménye számára ismeretes, a Civil Összefogás Fórum a probléma kirobbanása óta hatékony jogállami eszközökkel tovább harcol a devizahitelesekért.

Felhívás aláírásra

A CÖF-CÖKA együttműködő partnerei és a Szellemi Honvédelem Mozgalom tagjai naponta fejtik ki álláspontjukat a Magyarországon zajló, oktatást érintő vitákról.

Meghívó a 7. Szellemi Honvédő Szimpóziumra

A program helyszíne: Szent Margit Gimnázium 1114 Budapest, Villányi út 5-7. Időpontja: 2016. április 4. 18:30

Közlemény

Azonnali Alaptörvény-módosítást! CÖF-CÖKA mély megrendüléssel értesült a tegnap Brüsszelben történt tragikus eseményekről. Részvétünket fejezzük ki az áldozatok hozzátartozóinak és a két magyar sérültnek mielőbbi felépülést kívánunk.

Március 15.

Közös megemlékezést tartott a Bem-szobornál a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány és a lengyel Gazeta Polska 450 klubtagja az 1848-as forradalom és szabadságharc eseményeiről és hőseiről.

Szabadságtér ’56 – A kommunista terror aktái

A történelmi dokumentumsorozat szerda esténként, 45 percben látható a Dunán. Rákay Philip műsora

Orbán Viktor évértékelő beszéde

Figyelmükbe ajánljuk Orbán Viktor 2016. február 28-án a Várkert Bazárban elmondott évértékelő beszédét magyar, angol, lengyel és német nyelven.

Itt az idő tenni is valamit a székelységért!

Láttak már Önök székely kokárdát? Amennyiben kilátogattak a Hősök terére március 10-én esteledéskor, nem is akármilyet láthattak.

Március 15. készülődés

Szeretném javasolni, hogy azok a hölgyek,akik részt vesznek a Lengyel vendégekkel közös felvonuláson, ill. ünnepségen, süssenek egy tál pogácsát, amelyet vonulás közben kínálnak Lengyel vendégeinknek.

Meghívó – 6. Szellemi Honvédő szimpózium

A program helyszíne: Szent Margit Gimnázium 1114 Budapest, Villányi út 5-7. Időpontja: 2016. március 14. 18:30

Felhívás népmesemondó versenyre

Az Echo Televízió magyarnépmese-mondó versenyt hirdet három korosztályban: óvodás, 1-2. osztályos és 3-4. osztályos korcsoportban.

Meghívó

A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja 2016.február 27. 15 óra Sümeg

Tiszta vizet a pohárba

Az elmúlt hetekben a Népszabadság és a Nol.hu internetes újság megkülönböztetett aktivitással próbálta lejáratni a békemeneteket szervező, a nemzet szuverenitása mellett kiálló és a közjót szem előtt tartó CÖF-CÖKA közösségét.

Meghívó a Csíksomlyói búcsúba

Idén tavasszal ismét a Csíksomlyói búcsúba indul Magyarország leghosszabb személyvonata a Székely Gyors Zarándokvonat 2016. május 13-16 között. Nagy örömmel tudatjuk, hogy idén a CÖF-CÖKA is részt kíván venni ezen a zarándoklaton!

Kutyaharapást szőrével…

A mai napon a CÖF fóbiásnak tekinthető Czene Gábor alkalmazottjuk ismét kitett magáért és politikai indíttatású, csúsztatásoktól hemzsegő cikket közölt „Eltüntette kamutámogatóit a CÖF” címen.

Meghívó az 5. Szellemi Honvédő Szimpóziumra

Időpontja: 2016. február 29. 18:30

NYÍLT LEVÉL A TÜNTETŐ PEDAGÓGUS SZAKSZERVEZETEKNEK

A Civil Összefogás Fórum üdvözli, hogy átfogó párbeszéd indult a magyar oktatásról. Gróf Széchenyi Istvánnal egyetértve mi is valljuk, hogy egy nemzet ereje a kiművelt emberfők sokaságában rejlik.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!