Közlemény

Nem véletlen, hogy az LMP csekély civil támogatottsággal rendelkezik.

Hiba részéről, hogy a társadalompolitikai és gazdaságpolitikai kérdésekben úgy gondolkozik, hogy azok csak a pártokra tartoznak.
Perelnek bennünket, ami látványosabb, mint dolgozni.

A CÖF-CÖKA szerint a polgárok és ezen belül a szellemi honvédők bátran kiállhatnak a számukra megkérdőjelezhető kettős mérce ellen, még akkor is, ha ennek megjelenési formáját az oktatásban ismerik fel.

Tipikus esetnek tekinthető a CEU-val kapcsolatos állásfoglalásunk, ahol is Brüsszelben ellensúlyként demonstráltunk a Soros és az ellenzéki pártok által finanszírozott, Magyarországot és kormányát szidalmazó tüntetők ellenébe.

A liberális párt két vezetője, Fodor Gábor és Szent-Iványi István fapados repülőgéppel velünk utazott, mi magánpénzből vettük a repülőjegyeinket, és ők…

Tiltakoztunk a CEU más egyetemekkel szembeni privilégiumai ellen. Fodorék pedig pártvezetőként Soros részéről támogatott, pártérdekű akcióban vettek részt.

Az MVM adományából e célból felhasznált költségeink így nem pártpolitikát, hanem a választópolgárok véleményét és a tárgybeli kormányzati állásfoglalást képviselték. Az MVM-mel megkötött szerződésből, a konkrét módon ott írtak alapján idézzük: „nemzetközi rendezvények szervezése”.

A zöldek és a liberálisok vegyék tudomásul, ha tetszik, ha nem, mi civilek a hazánkat szolgáljuk.

A CÖF-CÖKA vezetősége

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!