Európai szellemi honvédelem

Vannak olyan emberek, akik saját akaratukból hazátlanná válnak. Ők azok, akik Brüsszelben magyar testvéreik és szülőföldjük ellen szavaztak. Joggal gondolhatjuk, hogy Isten országa kapuján mindaddig hiába kopogtatnak, míg bűnbocsánatot nem kérnek és nyernek.
A hősök ruháját kívánták magukra ölteni, azt azonban nem rájuk szabták, hanem olyan igaz magyarokra, mint a Hunyadiak, Zrínyi, Rákóczi és Kossuth.

Való igaz, hogy a társadalmi válságok megszülik a hősöket, és hogy hányan lesznek azzá, az rajtuk múlik. Vitathatatlanul vannak utat törő, lámpást magasra tartó kiválóságok. Európa civil állampolgárainak arra kell törekedniük, hogy mindannyian névtelen hőssé váljanak. Hogy mit tettek a szülőföldért, a nemzetért, a családjukért, az közvetlen környezetükben láthatóvá válik. Most, hogy támadják az európai emberek többségét, lelki erőnkkel, szellemünk erkölcsi tisztaságával álljunk ki önmagunkért, szálljunk szembe az illegálisan érkező zsidó–keresztény hitet és civilizációt eltiprókkal.

Az európaiak 2019 tavaszán, az EP-választások kapcsán vissza nem térő alkalmat kapnak arra, hogy szavazataikkal új történelmi szakaszt nyissanak. Megmutassák, hogy nekünk nem az egyes pártok csődöt mondott és hiányos eszméinek követése a fontos, hanem az évezredek alatt kialakított biztonságos életünk és megmaradásunk.

A szellemi honvédelem erről szól. Béke, szolidaritás szomszédainkkal Európáért, és ha jól tesszük a dolgunkat, széttéphetetlen kontinensnyi közösséggé alakulhatunk. Európa szentélyéből kitessékelhetjük a pártpolitikáért üzletszerűen folyamatosan saját zsebre munkálkodó kufárokat, miközben távol tartjuk a ránk törő idegeneket. Elvihetjük a segítséget a barátsággal viselkedő rászorulóknak a világ minden szegletébe, tisztelve az anyaföldbe vetett hitüket. A népfelség elvének teret kell adni, hogy felülemelkedhessen a hódító, pénzéhes Júdásokon.

Ne feledjük, hogy a szolidaritás együtt jár a kölcsönösséggel. A sáskahadjárat ellen védekezni kell, mert pusztító erejű. Emberi viszonylatban a védekezés legfőbb módszere az erkölcsi és gazdasági segítség. A megélhetés, még ha csak szűkös körülmények között is, de a szülőföldön biztosítható.

Nem feledhetjük azt sem, hogy több nyugat-európai és dél-európai ország sáskaként falta és falja fel idegen népek életterét. Régebben úgy neveztük őket, hogy gyarmatosítók. Ma az újkori rabszolga-kereskedők aberrált gondolkodásuk szerint Európába csábítják az idegen kontinens lakóit, azt gondolják, hogy az „európaivá” vedlett rabszolgák elvégzik az alantas munkát olcsón és szolgai alázattal.

Tévednek, nem tanultak a birodalmi rendszerek összeomlásának történelméből. Pénzért és a kivételesen jó életért a tisztes európai embereket áldozzák fel. A no-go zónák átfestik az unió társadalmi térképét. A gyorsan kialakuló párhuzamos társadalmak rövidesen megkezdik élet-halál harcukat. A betelepítettek országainkat, gyárainkat, templomainkat belülről foglalják el, így rövidesen időszerűtlen lesz a határvédelem. A gazdasági bevándorlók a munkahelyeken „szakszervezeteket” alapítanak, többségbe kerülnek. Utcára vonulnak, megkezdődik a lázadás, templomaink földig rombolása.

2019 tavaszán az Európát védő és országuk szuverenitásáért kiálló hősök kevésnek bizonyulhatnak, ezért mögéjük fel kell sorakoznia az igaz, hazafias civilek szellemi honvédelmének. A jelentős többség békés eszközökkel, szavazataival biztonságot adhat családjainknak, országainknak, és lendületbe hozhatja az egyenrangú nemzetek Európáját.

Szerző: Csizmadia László a CÖF-CÖKA elnöke

Forrás: Magyar Idők: https://magyaridok.hu/velemeny/europai-szellemi-honvedelem-3493037/

Szerző
CÖKA

“Európai szellemi honvédelem” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Aki leírta, világosan látja Európa jövőjét,és azt is,hogy minden Európai ország vezetői tegyenek meg mindent saját,és Európa nemzeteinek védelméért! Mert most már az tét,hogy melyik vezető érti meg,és teszi meg a védelmünkért a legtöbbet!Ettől lehetnek kiváló vezetőink,és hősies kiállásukért megbecsült vezéreink! Számíthatnak nagyon sok támogatásunkra! Magyarország a Magyaroké,ne adjuk át senkinek! Éljen Magyarország éljen a Haza!

 2. Nem tudok hova írni, ezért ide is leírnám, hogy valószínű gond lesz október 23-án!

  Tüntetést szerveznek állítólag jobboldali emberek!
  A szlogen? Tüntetés Orbán Viktor mellett!

  Valamit tenni kellene, hogy leálljanak, addig, míg baj nem lesz belőle!
  A Békemenetet bejelentettétek, hogy nem lesz, most ezzel próbálkoznak!
  Kérlek benneteket, hogy mondjátok el a médiában, hogy tegyenek le róla, és ne csatlakozzanak ehhez az eseményhez!

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!