Közlemény

Az Európai Bizottság a civileket óvodáskorúnak tekinti. Elküldött javaslataink sokasága elintézetlenül iratmegsemmisítőkben végzi. Szokásos optimizmusunkat megtartva javaslatot teszünk az illegális bevándorlókkal kapcsolatban, Jean-Claude Juncker elnök úr felé.

Az Európai Bizottság polgárai megkérdezése nélkül, fejenként 6.000 eurót ajánlott fel azoknak az országoknak, amelyek hajlandók az illegális bevándorlók letelepítésére. Ez azt jelenti, hogy az Unió büdzséjében megfelelő mennyiségű pénz van arra, hogy az illegálisan érkezők problémája megoldásra kerüljön.

Javaslatunk, hogy a félrevezetett, idecsábított határsértőket, az emberi szolidaritás jegyében, az Unió úgy támogassa 6.000 euróval, hogy az tartalmazza a szülőföldre vagy biztonsági zónába történő visszatérést, és nemes cselekedetként az utazás kényelmét biztosító teljes ellátást.

A visszautaztatással egy időben Európa határait a hívatlan illegális bevándorlók előtt hermetikusan le kell zárni. A FRONTEX és a NATO, az embercsempészek és az NGO-k hajóinak engedély nélküli „turistaforgalmazását” azonnal szüntesse meg.

Az Európai Bizottság a médiákban és más hatékony reklámeszközökkel hirdesse és közölje az indulni szándékozók felé, hogy Európa telített és bezárt! Az újkori honfoglalást indító országok felelősségét ki kell mondani, az indulás megakadályozását hatékony helyi, nemzetközi, pl. ENSZ segítséggel kell megoldani.

A feltételezhetően üldözött menekülők befogadását a legközelebbi biztonságos országban kell megszervezni. Kérelmeik elbírálása után az arra jogosultak további sorsát az európai országok önkéntes, előzetes nyilatkozatok alapján intézhetik.

Az Európai Unió bevándorlás politikájának szolidaritást kell mutatnia a keresztény többségű őslakosság civilizációjának védelme mellett.  A bennszülött európaiaknak szülőföldjükön garantálni kell a tulajdoni és birtoklási jog sérthetetlenségét.

Azok az európai országok, amelyek népesedési és munkaerő szükségletüket az illegális bevándorlók segítségével kívánják megoldani, és ezt válogatás után hajtják végre, vállalják a letelepítettekkel kapcsolatos, Európára kiterjedő erkölcsi, anyagi és jogi felelősséget.

A CÖF-CÖKA a civilek figyelmébe ajánlja az Európa lakosainak megoldást kereső olasz belügyminiszter és a magyar miniszterelnök közötti egyeztetést, amely nyilván találkozik a V4-ek, Ausztria és Bajorország illegális migránsokkal kapcsolatos elképzeléseivel.

Sorsunkat eldöntő szabad akaratunk érvényesítését a 2019-es Európa Parlamenti választások biztosíthatják.

CÖF-CÖKA vezetősége

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!