Blog

Czene Gábornak, a Népszabadság újságírójának esete a sánta kutyával

„Hókuszpókusz a támogatókkal” Cikk helyreigazítása

Programajánló: Ne légy közömbös!

Beszélgetés Rétvári Bencével, Hollik Istvánnal és Nacsa Lőrinccel

MEGHÍVÓ

Haza, hagyomány, hozomány előadássorozatának következő, Merre tartasz Kárpátalja? című rendezvényére

HangHordozók – Énekmondók versenye – pályázat

A Magyar Napló Kiadó a Magyar Írószövetséggel közösen idén is megszervezi a Kárpát-medence legnagyobb költészet napi programsorozatát, a Versmaratont, amely idén újabb elemekkel bővül. Ezek egyike a HangHordozók – Énekmondók versenye, amely a kortárs versek megzenésítésére hívja a magyar nyelvű előadókat, igriceket, regösöket, zenekarokat.

Válasz a Kúria elnökétől

Közösségünk aktív közreműködésével több mint 2500 aláírással küldtük meg levelünket Darák Péter úrnak, a Kúria elnökének a vörösiszap-perrel kapcsolatosan.

Nyilvános válasz a Népszabadság cikkére

A CÖF-CÖKA megdöbbenéssel értesült a Népszabadságban megjelent, Czene Gábor által elkövetett, CÖF-ről szóló, írásműnek nem nevezhető, pártpropagandát szolgáló, lejárató cikkről.

Székely Szabadság Napja

Helyszín, időpont: Bp. XIV. Hősök tere, 2016. március 10., csütörtök, 18:00 órától, a Szépművészeti Múzeum felőli oldalon

Közlemény

Az elmúlt 48 órában a CÖF-CÖKA támogatói közül 2250-en aláírásukkal fejezték ki szolidaritásukat a vörösiszap-károsultakkal. Az aláírások támogatják azt a nyílt levelet is, amelyet az üggyel kapcsolatosan a Kúria elnökének, Darák Péter úrnak továbbítottunk.

Levél Tili Károly polgármester úrnak

A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) nyílt levélben kérte fel Darák Pétert, a Kúria elnökét, hogy a vörösiszap-perrel kapcsolatos civil reakciókra figyelemmel járjon el a köz-igazság érvényesülése érdekében.

Iszapbirkózás

Csizmadia László írása A világban elfogadott általános nézet szerint a jogállamiságot és a valós demokráciát a társadalmakban működő fékek és ellensúlyok harmonikus rendszere biztosítja.

Nyílt levél a Kúria elnökének – itt lehet aláírni!

Az elmúlt napokban levelek sokaságát kaptuk támogatóinktól, melyekben nehezményezik a MAL Zrt-vel kapcsolatos elsőfokú bírósági döntést. Ezek után kötelességünknek éreztük, hogy nyílt levélben forduljunk a Kúria elnökéhez.

Közlemény

A hírügynökségek beszámoltak arról, hogy a Veszprémi törvényszék nem jogerős ítélete szerint, egyik vádlottat sem terheli felelősség, a több halálos áldozatot követelő és rendkívül súlyos anyagi károkat okozó vörösiszap katasztrófa miatt.

MEGHÍVÓ

4. SZELLEMI HONVÉDŐ SZIMPÓZIUM A program helyszíne: Szent Margit Gimnázium 1114 Budapest, Villányi út 5-7. ( a Móricz Zsigmond körtérnél ) Időpontja: 2016. február 8. 18:30 Kérjük részvételi szándékukat az alábbi oldalon jelezzék: http://goo.gl/forms/lxx2RVckVy

MEGHÍVÓ

a Budaörsi Polgári Kaszinó (BPK) 2016. évi, első rendezvényére

Jozef Banáš szlovák író nyílt levele Angela Merkelhez

A legtöbbet fordított szlovák író, expolitikus és diplomata, Jozef Banáš nyílt levéllel fordult Angela Merkel német kancellárhoz.

Figyelmükbe ajánljuk Tamás Gáspár Miklós és Csizmadia László vitáját

RTL Klub – Magyarul Balóval 2016.01.20. http://rtl.hu/most/magyarulbaloval/magyarul-baloval-2016-01-20

Szellemi Honvédelem 3. Szimpózium

A program helyszíne: Szent Margit Gimnázium 1114 Budapest, Villányi út 5-7. ( a Móricz Zsigmond körtérnél ) Időpontja: 2016. január 25. 18:30

Jogerősen pert vesztett Hagyó a CÖF-el szemben

Mint ahogyan Mesterházy Attila, úgy Hagyó Miklós sem járt sikerrel a CÖF-CÖKA ellenében a Gyurcsány-koalíció legfőbb bűneit bemutató plakát és szóróanyag-kampány kapcsán indított bírósági perben.

Közlemény

New York Times botrány – hol vannak ilyenkor a hazai Soros jogvédők?

Programajánló – III. Budapesti Székely Bál, 2016. február 5.

Jelentkezés és bővebb információ : www.nski.hu

Lengyelországban is dagad az Altus botrány

Mint ismeretes, a CÖF-CÖKA több éve együttműködik Lengyelország egyik legnagyobb civil szervezetével, a Gazeta Polska 450 klubjával.

Élő bolygónk

Örömmel és tisztelettel tájékoztatom arról, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezete által rendezett párizsi klímacsúcs 2015. december 12-én eredményesen fejezte be munkáját.

Hajtűkanyar

Csizmadia László írása Magyar Hírlap 2015.12.16.

Csizmadia László sajtótájékoztatón elhangzott beszéde – 2015.12.10.

Ma a furfangos, Soros György dollárjaival felfűtött belga álcivil szervezet Magyarország ellen irányuló támadását elemezzük, de nem maradunk adósok a válaszlépésekkel sem.

Ébredj Európai Bizottság! – petíció

Alcím: Petíció az „Ébredj Európa” polgári kezdeményezés bizottsági befogadása ellen és EP vizsgálóbizottság felállításáért az Európai Bizottságnak a külső határok védelmét célzó kríziskezelés tekintetében fennálló esetleges mulasztásainak megállapítására „Ébredj Európai Bizottság” címmel

Élő bolygónk

A világszerte történelmi jelentőségűnek tekintett párizsi klímacsúcs a hét elején kezdetét vette.

Válasz Jean-Claude Junckernek írt levelünkre

Az alábbi választ kaptuk nyílt levelünkre

Éhezés vagy étkezés?

Csizmadia László publicisztikája Magyar Hírlap

Csatlakozás felhívásunkhoz – migránsok befogadása ellen

Felhívásunkhoz csatlakozva, amelyben a CÖF-CÖKA elutasítja a bevándorlással kapcsolatos, kötelező kvótára irányuló uniós elképzeléseket, az alábbi települések határozatban döntöttek a kérdésben.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!