Közlemény

Soros György hűséges táskahordozója, akár dicséretet is érdemelne, hiszen az EKINT végre felfedte titkos megbízatásainak egy részét. Majtényi László elnököt minősítse spekulatív szándéka, amikor is kész volt felesküdni a magyar alaptörvényre, miközben azt folyamatosan demokrácia csúfságának nevezte. Túlértékelt egója önkielégítésére, képes volt gátlástalanul elindulni a köztársasági elnökválasztáson. Ezután, senki számára nem lehet kétséges, hogy „művészetté” fejlesztette a polgárok átverésének általa kialakított tudományát. A kitaposott úton járva szervezet átalakítással, kibújt és kibújásra biztatja a civil szervezeteket a rájuk vonatkozó törvények alól. Lelepleződött és önként távozott a civil közösségek táborából.

Keresztapák által agyontámogatott ügynöksége most már Nonprofit Kft. formában muzsikál. Zenéjéhez összekötő lépésekkel a CÖF-re hivatkozással próbálja a polgárok figyelmét elvonni, a valóság és a hazugság különbözőségéről.

Íme, az átláthatóságot segítő civil törvény eredményei máris mutatkoznak. Az EKINT vezéregyénisége által képviselt szellemiséget és szellemességet a régmúlt árnyai kísérik. A társadalmi felelősséget kötelező komolysággal vevő MVM-től ötmillió forintot kér az egyetemi hallgatók „demokrácia” programjára. 2015-ben, akkor még számára kötelező közhasznú jelentésben nyíltan hangoztatta, hogy külföldi megbízásból az egyetemeken árnyékönkormányzatokat akar létrehozni. Mindenki számára világossá vált, hogy az egyetemi ifjúság egységét kívánta megbontani. Az MVM azonban fényt áraszt és nem Magyarország világítását kívánja lekapcsolni. Majtényi bevallja hovatartozását, feltárja eddigi és jövőbeli tevékenységének igazi célját, amely nem szól másról, mint a legitim kormány megbuktatásáról és a külföldi pénzekből történő saját megélhetésének garantálásáról.

A CÖF-CÖKA közjót segítő közhasznú tevékenysége és az EKINT-féle „jogvédők” között a távolság, olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől.

CÖF-CÖKA Vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!