Megy a juhász szamáron, földig ér a lába

A Juhász Péternek nevezett egyén, józanságát vesztve győzelmi harsonát fúj, mert feljelentésére az ügyészség iratpótlásra kérte a CÖF-CÖKÁ-t. Az ügyészség maga is jelzi, hogy az általa kért adatok szervezetünk mérlegében szerepelnek. A kiegészítő melléklet, melyet a törvényi előírásoknak megfelelően, a határidőket betartva, szintén megküldtünk, azonban formailag kiegészítendő az egyébként világosan közölt adatokkal.      Az ügyészség kérése számunkra törvényileg is iránymutató, ezért az általuk kért határidőre a hiánypótlást végrehajtjuk.

A Juhász által ígért leleplezések azonban természetesen blöffök. Említett megélhetési politikus hazudozásait, tehetségtelen erőlködéseit a társadalom kiismerte és hitelét vesztett politikussá vált. Szó nincs arról az ügyészi felhívásban, ahogy állítja, hogy a CÖF-CÖKA törvénytelenül működne.

Szervezetünk 2009 óta a törvényi előírásoknak eleget tett, ami természetes jogkövetésnek tartunk. Juhász fantazmagóriája mellé nem tanácsoljuk, hogy füttyel tarkított tojásdobálással fémjelzett munkásságát, esetleg vitustánccal is kiegészítse.

CÖF-CÖKA vezetősége

Szerző
CÖKA

“Megy a juhász szamáron, földig ér a lába” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Azt tényleg nem tudom megérteni, hogy ez, a Magyarországnak eddig csak ártó és magát magyarnak valló élőlény, hogyan tudott még szabadlábon maradni? Közismert megnyilvánulásai, valamint a drogok használata és általa történt propagálása miatt, már régen – jogerős ítélet alapján – börtönben lenne a helye! Miért rontja még itt a levegőnket?

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!