A Juhász Péternek nevezett egyén, józanságát vesztve győzelmi harsonát fúj, mert feljelentésére az ügyészség iratpótlásra kérte a CÖF-CÖKÁ-t. Az ügyészség maga is jelzi, hogy az általa kért adatok szervezetünk mérlegében szerepelnek. A kiegészítő melléklet, melyet a törvényi előírásoknak megfelelően, a határidőket betartva, szintén megküldtünk, azonban formailag kiegészítendő az egyébként világosan közölt adatokkal.      Az ügyészség kérése számunkra törvényileg is iránymutató, ezért az általuk kért határidőre a hiánypótlást végrehajtjuk.

A Juhász által ígért leleplezések azonban természetesen blöffök. Említett megélhetési politikus hazudozásait, tehetségtelen erőlködéseit a társadalom kiismerte és hitelét vesztett politikussá vált. Szó nincs arról az ügyészi felhívásban, ahogy állítja, hogy a CÖF-CÖKA törvénytelenül működne.

Szervezetünk 2009 óta a törvényi előírásoknak eleget tett, ami természetes jogkövetésnek tartunk. Juhász fantazmagóriája mellé nem tanácsoljuk, hogy füttyel tarkított tojásdobálással fémjelzett munkásságát, esetleg vitustánccal is kiegészítse.

CÖF-CÖKA vezetősége