Közlemény

Rossz irányba indexel a Jobbik. Folyamatossá vált, hogy a társadalom egyes csoportjait kirekesztik és megbélyegezik. Lásd javaslatukat a választási jogosultságból kizárandó 8 általános iskolát el nem végzettekről (- persze nincs szó rasszizmusról -) és a nyugdíjkorúak nyilvános megbélyegzéséről alpári szóhasználat kíséretében.

A szélkakas pártot az újonnan tulajdonló oligarcha személyiségének jellemzőivel feltöltötte. Klános típusú akaratát a plakátpiaccal megvett, szétesőben lévő pártalakulatba plántálta. Felkészítés nélkül, mindennap pályára zavarja a számára politikai játékszernek használható együttest. A csapat meze is jócskán átalakult, először volt a gárda mellény, majd a fiatalos kihajtott inggallér, most pedig a vasalt ing, nyakkendős öltöny a kötelező viselet. Tudjuk azonban, hogy nem a ruha teszi az embert. A szponzor mindent áll, akár Soros György reinkarnációjának is tekinthetjük. Számára a lényeg a bosszú és Orbán Viktor eltávolítása. Eszköz ehhez a plakátcunami, mit sem törődve a verseny és adószabályok kötelező törvényi erejével. Folyik a porhintés, az aláírásgyűjtés céljából az emberek sorba állítása, regisztrálása, nyilvánvalóan a megvalósíthatatlan bérunió ígéretével.

A csapodár párt nem először hűtlen nemzetéhez, ezt igazolta, amikor a kötelező migráns kvóta elleni törvényt sem támogatta. Most támadja a társadalom alapját és belerúg a három generációs családi fészkekbe. Saját apjukra, anyjukra, sem gondolva a nyugdíjas társadalmat illették elfogadhatatlan szennyes jelzőkkel.

Üzenjük, most már késő bocsánatot kérni. Az érintettek kemény és méltó választ adnak majd a 2018-as választások alkalmával. Ezeket a reakciókat nem lehet majd úgy zsebre tenni, mint az újgazda kiszolgálásáért járó fizetséget.

Addig is: Atyádat és Anyádat tiszteld!

CÖF-CÖKA vezetősége

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!