Blog

A Kanadai Magyar Kulturális Tanács levele

Kattintson ide Level Orban Viktornak Kanadai Magyar Kulturális Tanács

Köszönőlevél

Ismételten megköszönve klímavoksát, elsőként szeretném tájékoztatni arról, hogy az Ön által is támogatott világméretű klímakezdeményezéshez immár 100 ezer honfitársunk csatlakozott az Élő Bolygónk honlap regisztrációs felületén.

Közlemény

Az újkori népvándorlás tükrében a Békemenetek szervezői a mai napon áttekintették és értékelték a magyar állam irányításával megbízott kormányintézkedéseket.

A Magyar Narancs piszkos játéka

Fricz Tamás publicisztikája a Magyar Időkben 2015.09.15.

FELHÍVÁS!

A szólás- és véleményszabadság intézményének határait a Magyar Narancs hetilap átlépte.

Toborzó

Országunk és egyben Európa zöldhatárának megvédése, figyelemmel keresztyén kultúránkra is, erkölcsi és hazafias kötelességünk.

CÖF figyelemfelkeltő akciója

A CÖF figyelemfelkeltő akciójával jelezni kívánta, hogy álságosnak és kétszínűnek tartja a Jobbik mai tüntetését.

A Jobbik rendezvénye

A Jobbik mai budapesti rendezvénye a „Magyarország a magyaroké” címet viseli.

Válasz az Élőlánc Magyarországért Párttól

Válaszlevelüket köszönettel megkaptuk.

Közlemény

Szokatlan módon értesültünk arról a „felhívásról”, amelyet az Élőlánc Magyarországért Párt intézett a CÖF-höz, s amelyben felszólított bennünket, hogy nyilatkozzunk a magyar földvagyonnal kapcsolatos álláspontunkról.

Bevándorlási hullám – a bajorok sem hagyják magukat

Őry László Kárpátok Művészeti és Kulturális Egyesület elnöke CET elnökségi tag gondolatai

Közlemény

A sajtóban megjelent tudósítások szerint Sólyom László volt köztársasági elnök látogatást tett azon a nemrég felújított II. János Pál pápa téren, amelyet a kerület polgármestere Kocsi Máté szerint teljesen tönkre tettek a bevándorlók, és együttérzését demonstrálta az illegális migránsokkal.

Közlemény

Az emberek, akik zöldhatárainkon embercsempészek közreműködésével illegálisan behatolnak, gazdasági migránsok. A menekültek, azaz a tényleges üldözöttek előtt ugyanis nyitva állnak a schengeni határátkelők, ahol a belépés biztosított.

Pályázati felhívás

Gyakornoki pályázat – nappali tagozatos egyetemi hallgatók számára

Közlemény

Több mint egy millió aktív magyar polgár tartotta fontosnak, hogy éljen a népi konzultáció lehetőségével, így az illegális bevándorlás elleni küzdelemhez megvan a legitimizáló válasz.

Történelmi Íjász Országos és Nemzeti Bajnokság

A Magyar Íjász Szövetség és Történelmi szakmai bizottsága tisztelettel meghív benneteket a Történelmi Íjász Országos Bajnokságra és a Magyar Nemzeti Bajnokságra 2015. szeptember 19-én Budapesten a Vajdahunyad Várához.

Meghívó

Duncsák Attila felvidéki festőművész ÉVEK-KÉPEK című kiállításának megnyitó rendezvényére

Közlemény

Szellemi honvédőink ébersége nem lanyhul. Többen aggódtak, hogy az Európai Parlament szavazásán a FIDESZ és a KDNP támogatta a Transzatlanti kereskedelmi és beruházási partnerségről (TTIP) szóló határozatot.

Közlemény

Alapvető kérdés egy demokráciában, hogy mi számít a közérdekű adatokhoz való hozzáférés korlátozásának. Az, hogy – példának okáért – az Egyesült Államokban az elmúlt években az e tárgyú megkeresések közel egynegyedének kiadását megtagadta a szövetségi kormány , vagy az, hogy …

Olvass tovább

Magyar Címer adományozása elismerés jeleként Szász Jenő NSKI elnök részére

A Kárpátok Művészeti és Kulturális Egyesület 2015. június 30-án, egy ünnepélyes kiállításmegnyitó alkalmával adhatta át Budapesten Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet Elnöke részére – Mondik Béla egykori kárpátaljai művész – által készített gyönyörű szép Magyar Címert.

Hamisított adománylista – kik pénzelik valójában a magyar polgárok békességét feldúló akciót?

Mesterházy összecsomózta a Kutyapárt farkait. Tegnap kiderült, hogy a Kétfarkú Kutyapárt és az Átlátszó blog feltehetőleg hamis adatokat jelentetett meg a kormányellenes plakátkampány adománygyűjtésével kapcsolatban.

Közlemény a zöldhatárral kapcsolatban

A hazát támadó, magát baloldalinak mondó pártok és a külföldi pénzekkel fenntartott álcivil szervezeteik az illegális bevándorlás kapcsán most 19-re lapot húztak!

Választ kaptunk Juncker Úrhoz címzett levelünkre

Jean-Claude Juncker, a Bizottság elnöke megkapta az Ön 2015. április 20-i levelét, amelyben több súlyos, a magyar sajtóból vett állítást fogalmaz meg egy szerződéssel kapcsolatban, amelyet a Bizottság a magyar Altus céggel írt alá. Juncker elnök engem kért fel, hogy …

Olvass tovább

Közlemény

A vastagbőr és a két farok felmutatásának hatására az illegális bevándorlás mellé állók történelmi felelőssége nem lesz megkerülhető. A baloldali ellenzéki pártok – ha így folytatják tovább – súlyos, visszafordíthatatlan kárt okoznak Magyarországnak. Nem véletlen, hanem tudatos, hogy a no-name …

Olvass tovább

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Nemzetstratégiai Kutatóintézet és a CÖF-CÖKA

Az egyezményt Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke és Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke 2015. június 6-án írta alá Budapesten. A két szervezet együttműködési megállapodása újabb lépést jelent egy Kárpát-medencei, a társadalom minden területét felölelő közös tér kialakítása felé. A …

Olvass tovább

Üzenet a civil világból

A hegeli dialektika gyökereihez nyúlt vissza Angela Merkel, amikor a BBC-nek nyilatkozta, hogy ha itt az idő és változtatni kell az EU egyes jogszabályain, akkor a struccpolitika helyett a cselekvés a helyes választás. A német filozófus felfogását követve felismerte, hogy …

Olvass tovább

Közlemény

A CÖF-CÖKA szerint a modernkori népvándorlás meghatározó elemére, a gazdasági migrációra adható magyar válasz nem pártpolitikai kompetencia. A hiteles választ a megoldást illetően csakis a magyar civil állampolgárok fogalmazhatják meg. Ezért van szükség a népi konzultáció eredményére, majd aztán a …

Olvass tovább

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!