Zárónyilatkozat

A kétnapos, CÖF-CÖKA-CET által rendezett, „Civilek a nemzetállamokért” című szimpóziumon a számos országból résztvevő, Európából érkezett szellemi honvédők megvitatták a „civilitika” – a népfelség tudománya diszciplína alapgondolatait.

A szimpózium végén egyhangúan nyilatkozatot fogadtak el.

Nyilatkozat:

A szimpózium résztvevői, alapos értékelés és megvitatás után megalapozottnak látják a demokrácia szellemiségét erősítő „civilitika” – a népfelség tudományának létrehozását.

A diszciplína folyamatos fejlesztésével lehetőség van alapot képezni arra, hogy a szellemi honvédelem erejével közvetlenül is képviselhessük sorskérdéseinket.

2018 tavaszán sorra kerülő alapító konferenciánkon létrehozzuk az Európai Civil Együttműködési Tanácsot (EuCET), amely reményeink szerint konstruktívan és hatékonyan, szimbiózisban a brüsszeli intézményrendszerrel, elősegíti és biztosítja Európa polgárainak részvételét a róluk szóló döntésekben.

CÖF-CÖKA-CET vezetősége és a szimpózium kerekasztalának résztvevői

Szerző
CÖKA

“Zárónyilatkozat” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Hálásan köszönöm a záró nyilatkozatban megfogalmazott gondolatokat, melynek minden szavával azonosulni tudok. Legyen végre BÉKE az alapító nemzetek által elképzelt és leírt független államok szövetségének erősítése erdekében egy erős Európa polgárainak részvételével.

  2. A „Civilek a nemzetállamokért” című szimpóziumon a számos országból résztvevő, Európából érkezett szellemi honvédők megvitatták a „civilitika” – a népfelség tudománya diszciplína alapgondolatait.
    A CIVILITIKA tudománya immár megszületett, s a korszak,melyben megszületett gyógyításra várt, de meg is találta lehetséges gyógyszerét.
    Köszönettel: Miskolc, 2017. 11.23. ASY

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!