Blog

Felhívás

Az Európai Bírósághoz fordulhat a magyar kormány a kötelező kvóták ügyében, miután a parlament 2015. november 17-én 154 igen szavazattal, 41 nem ellenében, egy tartózkodás mellett megszavazta az erről szóló (kormányt felhatalmazó) törvényjavaslatot.

II. Kistermelői Közösség megalakulása

2015. november 19-e emlékezetes nap volt a Bér és környéki gazdák, vállalkozók, és az egész lakosság számára.

Kapcsolatépítés és tudástranszfer

A KKV Szakmai Magazin és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara tapasztalataira és kapcsolataira építve megrendezi az elsõ hazai Beszállítói Konferenciát.

Zákány

2015. november 21-én a Civil Összefogás Fórum önkéntesei Zákányba utaztak.

MEGHÍVÓ Szellemi honvédő szimpóziumra

Szellemi honvédelem, avagy a magyar kultúra ösvényein

Zákány – OS közlemény

A CÖF-CÖKA számos támogatója önkéntes munka felajánlásával és anyagi hozzájárulással is fontosnak tartotta a hazánk zöldhatárán kiépítendő fizikai határzárat.

Csizmadia László krakkói beszéde

Krakkóban jártunk – képekkel

Közlemény

Tegnap az egyik kereskedelmi tévében a parlamenti Party Service sikertelensége után az MSZP-s képviselő családanyaként, az óvodások menzáját kritizálva saját főztjével etette beszélgető partnerét és igyekezett „megetetni” a nézőket is.

VÉGVÁR – Könyvrendelés lehetősége

Elgondolkodott már azon, mivé fejlődhet az a történet, amit migráció címen nap, mint nap a híradókban lát?

Amikor a kakas szól

Csizmadia László írása Magyar Hírlap

Meghívó

Budaörsi Polgári Kaszinó Adler kávéház

Meghívó

A Polgári Magyarországért Alapítvány szeretettel meghívja Önt és családját a Kulturális Szalon rendezvénysorozat keretében a ZENE-TÉR-KÉP Vidám utazás a hangszerek világába a MÁV Szimfonikus Zenekar tagjaival című interaktív koncertjére

Meghívó

A Polgári Magyarországért Alapítvány szeretettel meghívja Önt Kulturális Szalonjára, melynek keretében Boggie ad koncertet duó formációjával (Csemer Boglárka és Sebestyén Áron)

Gratuláció

Vasárnap a lengyel nép választásával új irányt adott hazájának. Történelmi győzelmet aratott a PIS, amely önállóan is képes a kormányalakításra.

Meghívó

A Magyarországért Kulturális Egyesület vendége Magyaródi Szabolcs 2015. november 12. 18 óra

MEGHÍVÓ

„AZ ENERGIATUDATOS TÁRSADALOM KIALAKÍTÁSÁÉRT” ORSZÁGOS ENERGIAHATÉKONYSÁGI, ENERGIATAKARÉKOSSÁGI RENDEZVÉNYRE

Nyílt levél Jean-Claude Juncker úrnak

Az európai polgárok meghatározó többsége kétségbeeséssel figyeli az Unió felelős szervezeteinek migráns ügyben tanúsított tehetetlenségét. Az emberek szerint a vak is látja a népvándorlással kapcsolatos megoldáshoz szükséges intézkedéseket.

Kövér László párizsi beszéde

Devictus Vincit – Legyőzetve győzni. Ez a magyarság évszázados forradalmainak sorsszerű üzenete a magyar és az európai jelenkor számára. Különös megtiszteltetés minderről éppen Párizsban, az európai szabadságeszme fővárosában, és éppen az 1956-os magyar forradalmunk évfordulójának küszöbén beszélni.

Meghívó

2015 a II. Világháború végén a Szovjetunióba kényszermunkára elhurcoltak emlékéve.

Önkénteseink Hegyeshalomban segítettek

Aggódtunk azért, hogy jó idő legyen szombat-vasárnap. Úgy tűnik, kérésünk meghallgatásra talált. Támogatóink jóvoltából mindkét napon 80-80 önkéntesünkkel érkeztünk Hegyeshalomba, hogy a helyi polgárságnak jelezzük szolidaritásunkat és segítő kézzel részt vegyünk a migránsok után hátrahagyott szemét eltakarításában.

Közlemény

A történelmi megbékélés előfeltétele a magyar kisebbség jogainak biztosítása Romániában

Lengyel Függetlenség Napja 2015.11.11.

Sok szeretettel szeretnénk meghívni Önt és minden Honfitársát, akihez közel áll a magyar – lengyel barátság eszméje, hogy vegyenek részt 2015. november 11-én a Függetlenség Napjának megünneplésében.

Válasz Werner Faymann szövetségi kancellártól, Ausztria

Egy kis cáfolat, hogy válaszolnak-e a CÖF-CÖKA levelére a politikusok? Megérkezett a válasz Ausztria szövetségi kancellárjától.

Petíció Martin Schulz úrnak

Martin Schulz úrnak címezve a CÖF-CÖKA petíciót nyújtott be az Európai Parlamentnek. Véleményünk szerint a kvótarendszer melletti döntés nélkülözi a migránsokkal kapcsolatos, minden tekintetben átgondolt jogszabályi elemzéseket.

Válasz a JOBBIK-nak

A CÖF az Olimpiai Park előtt elhelyezett plakátjaival arra hívta fel a figyelmet, hogy a politikusoknak, nyilatkozataik kapcsán, a felelősség vállalás nem kerülhető el. Nem tudjuk elfogadni e témában a JOBBIK magyarázkodását.

Levél az Európai Unió tagállamai miniszterelnökeinek

A CÖF-CÖKA a magyar nemzet ismert és valószínűleg legnagyobb polgári közössége.

Plakátkiállítás

A CÖF-CÖKA az illegális bevándorlókkal és a menekültekkel kapcsolatos politikusi véleményeket és ajánlásokat plakátkiállításon mutatja be.

Meghívó plakátkiállításra

Szeretettel hívjuk Önöket a CÖF-CÖKA plakátbemutató kiállítására.

Programajánló – Pesti Magyar Színház

Legendás színészek közreműködésével állítja színpadra Arnold Wesker A konyha című darabját a Pesti Magyar Színház.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!