Közlemény

A „nyílt társadalom idea” magyarországi zászlóshajója tüzet nyitott a népfelséget tiszteletben tartó kormányra. A célpont a nemzeti konzultáció mindenáron történő megakadályozása, amelyben a magyar emberek hosszú távú sorskérdéseikről mondhatnak véleményt.

A Soros áramkörhöz csatolt Helsinki Bizottság jogvédői kevésbé piaci szereplők, sokkal inkább fizetett alkalmazottak. Személyiségi jogaik vélt megsértése kapcsán perelnek. Enélkül is látható lesz számukra, hogy cselekedetükért a közerkölcs negatív ítéletét mától kezdve viselniük kell. A bírósági döntés remélhetőleg tükrözi majd, hogy a kimondott szavakért, felelősséget kell vállalni, azokat az idő múlása nem törli el.

Emlékeztetnénk, hogy gazdáik „mentőhajói” nem egy esetben, kalákában dolgoztak az embercsempészekkel. 15 ezer embernek fordítottak hátat a Földközi-tengeren, akik így a humanitárius katasztrófa áldozatai lettek. Kérdezzük, értük mit tettek? Hozzátartozóiknak ki követel kártérítést? – talán a Helsinki Bizottság? Valószínűleg nem, mert ezért a gazdik nem fizetnek, (sőt a munkaköri leírások ilyen irányú megsértése, akár elbocsájtással is járhat) az azonban lehetséges, hogy az említett tények eltusolásáért járhat a 13. havi fizetés.

A Helsinki Bizottságnak is tudomásul kell venni, hogy az emberek többségének véleménye Európában, így Magyarországon sem kerülhető meg. Szerencsére, ezt a tényt egyre több uniós kormány érzi magáénak.

CÖF-CÖKA vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!