Közlemény

A jobbikos Szávay István, verkli tekerő kintornás sajtótájékoztatón elhangzott, CÖF-CÖKÁ-t támadó vádaskodásával tovább csorbítja pártja még megmaradt, édeskevés hitelét.

Ahelyett, hogy beszámolna közpénzen folytatott úri életük legújabb erkölcsi és valószínűleg jogi kisiklásáról, a plakát mutyi hátteréről, az MVM és a CÖF-CÖKA közti, közhasznúságra és közjóra irányuló szerződést feljelentéssel támadja. A gyengébbek táborába tartozóknak, így Szávay képviselő úrnak kedvéért megismételjük, hogy az MVM támogatásából nem fizettünk egy fillért sem a Gyurcsány-Vona plakát finanszírozására.

A Jobbik a pártok közötti versenyben már nem rúg labdába, ezért téved folytonosan a civilek pályájára.

A „megmondtam ezerszer, hogy semmit sem mondok kétszer” stílus tovább koptatja a Jobbik amúgy is berozsdásodott cselekvőképességét. Amikor itt lesz az ideje az MVM-mel kötött kétoldali szerződésünk elszámolására, amely vállalati, civil stratégiai szempontból is eredményes, az elszámolást végrehajtjuk.

A Jobbik háza tájáról várjuk, hogy a választópolgárokat érdeklő, nagy valószínűséggel tiltott plakátfinanszírozásra, a plakát mutyi kapcsán válaszokat kapjunk.

A hazugság-verklizés kiment a divatból, azzal a pártok versenyében, a választások idején nyerni reménytelen, és a hatalomszerzéshez elégtelen.

CÖF-CÖKA vezetősége

 

Hír a feljelentésről:
https://alfahir.hu/2017/11/05/magyar_villamos_muvek_cof_jobbik_szavay_istvan_kozerdeku_adattal_valo_visszaeles

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!