Közlemény

A mai napon New Yorkban tárgyalnak az ENSZ-ben arról a migrációs csomagról, amely a Soros-tervvel összhangban alapvető emberi joggá kívánja tenni a migrációt, Európából kevert nemzetiségű kontinenst, az EU országaiból pedig bevándorlóországokat kíván létrehozni.

Az ENSZ migrációs tervezete rendkívül veszélyes, mert az embercsempészekkel együttműködő álcivil nem kormányzati szereplőknek (NGO-k) alapvető szerepet szánnak, és a migráció esetében is csökkentenék tagállami-nemzeti befolyást. A globális migrációs kompaktnak már a címe is árulkodó („a biztonságos, rendezett és rendszeres migráció érdekében”), vagyis rendszeressé és akadálymentessé szeretnék tenni a korlát nélküli bevándorlási folyamatokat elsősorban az Európai unió vonatkozásában.

Tavaly november 15–17. között, lengyel barátainkkal együtt nemzetközi civil konferenciát tartottunk Budapesten, amelyen Európa jövőjéről és a civil társadalom alapjairól esett szó. A konferencia végén abbéli reményünket fejeztük ki, hogy 2018-ban megszülethet az Európai Civil Együttműködés Tanács (EUCET), amely teljes képet nyújthat a polgároknak az európai döntéshozatali folyamatokról. Reményeink szerint az európai és így a magyar emberek az EUCET intézményének segítségével hatékonyabban részt tudnak venni az Unió döntéshozatali folyamataiban.

Jelenleg ennek az előkészítési folyamatai zajlanak Dr. Gaudi-Nagy Tamás, Dr. Zétényi Zsolt, Dr. Völgyesi Miklós tekintélyes jogászok és a CÖF-CÖKA vezetésének, így Dr. Csizmadia Lászlónak és Dr. Ifj. Lomnici Zoltánnak közreműködésével.

Bízunk abban, hogy az ENSZ Európa jövője szempontjából rendkívül káros migrációs tervei kudarcba fulladnak és e tekintetben szervezetünk és tagjaink teljes mellszélességgel kiállnak a magyar kormány és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter erőfeszítései és politikája mellett.

CÖF-CÖKA vezetősége

Szerző
CÖKA

“Közlemény” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Az immár évek, évtizedek óta kibontakozó migrációs folyamatok – ezt észre nem venni- súlyos és egyre ártalmasabb gyakorlati,tudományos és politikai vakságról tájékoztatnak.
    Egy szélesen értelmezett valós nemzetközi társadalmi, s politikai együttműködés eddigi elmaradása, az arra való képtelenség folyamatosan súlyosbít,s megfordíthatatlan folyamatokat felé vezet ENSZ és konferenciák ide-oda.

    Miskolc, 20018. augusztus 24. Adámy Sándor Lajos

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!