Meghívó a BUDAÖRSI POLGÁRI KASZINÓ rendezvényére

A budaörsi Polgári Kaszinó szervezői nevében tisztelettel és baráti szeretettel hívunk a 2018 . évi negyedik rendezvényünkre, amelyet 2018. május 25-én, pénteken 18.00 órakor , az Adler kávéházban tartunk. Rendezvényünk társszervezője a KÉSZ budaörsi csoportja.

Helybiztosítás a drliptak.andras@t-online.hu email címen.

Először szinte napra pontosan 10 évvel ezelőtt tartotta lenyűgöző előadását: Magunkfajták címen.
Az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 50. évfordulóján a Gyurcsány – Görgényi rezsím által elkövetett
szemkilövétes, paprikaspray-s , tömegoszlatásos szörnyűséges események után tartotta meg felejthetetlen előadását, beszámolóját nálunk  az előadó.

2010 óta az Európai Parlament Jobbik által delegált képviselője.
Morvai Krisztina az EU-ban hazafias beszédeivel egyedülállóként az ellenzék által delegáltak közül, Hazánk, Magyar Nemzetünk érdekeiért állt ki és mindenkor a Kormányunk, Népünk érdekében szállt harcba az EU vezetőivel szemben is.
Ez  a tevékenysége csúcsosodott ki amikor a Jobbik néppártosodási folyamatával párhuzamosan  az ún. baloldali ellenzékkel összefeküdt a Vona Gábor által vezetett párt, és szinte egyedüliként  Ő lépett fel és hallatta hangját minden fórumon.
Sűrűn találkozhatunk vele, véleményét állandóan kikérik a hazai rádió és TV adók is.

Kedves Barátaink!
Május 25-én tőle , magától, Morvai Krisztinától kaphatunk betekintést az Európai Unióról, a Brüsszel-i és Strassburg-i hatalmasságok  tevékenységéről, a parlamenti erőviszonyokról. A Hazánkkal és harmadízben kétharmad arányban megválasztott kormányunkkal szembeni igazságtalan bánásmódról, az alkalmazott szégyenletes módszerekről, a színfalak mögötti játékokról, a Soros- EU egyetértésről, az immigrációs kérdésekről fogja a moderátor megkérdezni az előadót.

Kedves Barátaink!
A  előadó személye és az előadás tárgya alapján méltán remélhetjük, hogy a korábbi gyakorlatot is meghaladó, nagyszámú  érdeklődő szeretné előadását meghallgatni.
Ezért kérjük és javasoljuk,- a már megszokott gyakorlat szerint-, hogy a mellékelt meghívóban szereplő E-mail címre előzetes helyigényléseiteket mielőbb küldjétek el, hogy azt visszaigazolhassuk és előre biztosítsuk ülőhelyeiteket.

Családotokkal és barátaitokkal együtt szeretettel várunk:

Lipták András

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!