Méregbe mártott LIBE-jelentés

Az a fő kérdés, hogy pénzért mindent meg lehet-e venni. Soros György azokat az embereket állítja csatasorba, akiknek a válasza igen.

A kétezer éves keresztény civilizáció azonban olyan építmény, amely nem piaci áru, hanem mélyen gyökerező európai társadalmi valóság. Vannak eltévedt vállalkozók, akik az őslakosság hitét és közösségi összetartozását támadják. Interpretációjukban elképesztő értelmezések jelennek meg a klasszikus demokrácia és jogállamiság fogalmáról. Érdekeik szerint az EU alapítóinak kőbe vésett dogmáit a történelem meghamisításának eszközeivel próbálják átírni, újraértelmezni. Dühödt támadásaik Európa népeinek egyre erősödő ellenállását váltják ki.

A totális globalizáció, a nyílt társadalom és az egyközpontú politikai és gazdasági hatalomgyakorlás nem véghez vihető, bár eltökélt ábránd. Soros György vezérletével irányított NGO-k szervezkedése a nemzetek nyílt felszámolásának kísérlete.

Döbbenetes, hogy éppen az Európai Unió intézményi rendszerét sikerült a pénz szülte vírussal megfertőzni. A mandátumuk lejártától rettegő képviselők érzékelik a számukra előnytelen politikai erőtér változását. Még a 2019-es EP-választás előtt próbálják szilárd alapokra helyezni nemzeteket pusztító akaratukat.
Kétszázhuszonhat migráns- és Soros-barát EP-képviselő próbálkozik döntő rohamot intézni Európa népeinek őshonos többsége ellen. Az egyre gyengülő, hazájukban támogatás híján létszámukban is fogyó szocliberális pártok utolsó mentsvára Brüsszel, ahol a 2015 előtti politikai erőtér beásta magát, azonban orvlövészei már csak ideig-óráig szedhetik áldozataikat. A megbukott ultraliberális ideológiát a népeket lenéző módszerekkel már nem lehet életben, sem hatalomban tartani.

A visegrádi országok vészharangjai már megszólaltak. Több nyugati ország polgárai (olaszok, osztrákok, dánok, svédek, németek) mozgolódnak, és visszautasítják Brüsszel bevándorláspárti elképzeléseit. Az illegálisan érkező migráns munkaerő csekély mértékben integrálható, nem eredményezi az előre megígért gazdasági sikereket. Az emberek tudják, hogy a kötelező kvótarendszernek nincs hozama, sőt mi több, az uniós országok adófizetői félelemmel is fizetnek a kezelhetetlen jelenségért. Kialakulnak a párhuzamos társadalmak, a városokban, országrészekben egyre több a no-go zóna, bezárásra ítéltetnek a templomok, miközben sorra nőnek ki a földből mecsetek.

Az Európai Unió civiljeinek hangja nem ér el Brüsszelig. Egyes hatalmukat féltő kormányok nem merik a saját népük véleményét kikérni, sorskérdéseiket felhatalmazás nélkül intézik.

A CÖF-CÖKA szerint a hatalommániás, demokráciát és a nemzetek jogállamiságát politikai célzattal támadó brüsszeli adminisztráció vesszőfutásának véget kell vetni. A népek többségi akarata szent és sérthetetlen. A megbukott megélhetési politikusok nem vezethetik orruknál fogva kontinensünk polgárait.

A LIBE Bizottság és követői nem készíthetnek, esetlegesen fizetős megrendelésre, uniós államokat támadó jelentéseket. Ki kellene vizsgálni, hogy a bizottságokban működő képviselők lobbizási lehetőségeinek hol van a határuk. Nem lenne ördögtől való az európai parlamenti képviselők vagyonosodásának vizsgálata sem. Feltételezhető, hogy az ötszázmilliós Európa polgáraira ez megnyugtatóan hatna.

A Judith Sargentini vezényletével elkészített, Magyarországról szóló LIBE-jelentés téves állítások sokaságát tartalmazza. Jogi tartalma értékelhetetlen, sokkal inkább politikai pamflet. Ezért a CÖF-CÖKA hivatali visszássággal kapcsolatos panaszbeadványt nyújtott be az európai ombudsman hivatalához.

Csizmadia László

Forrás: http://magyarhirlap.hu/cikk/117583/Meregbe_martott_LIBEjelentes

 

Szerző
CÖKA

“Méregbe mártott LIBE-jelentés” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Tisztelettel szeretném megkérdezni, hogy ha valaki valótlant állít, annak nincs következménye? Amennyiben Sargentini asszony Magyarországról szóló jelentése bizonyíthatóan számtalan téves, igaztalan állítást, adatot tartalmaz, úgy nem történik korrekció, helyreigazítás, jogsértő magatartása miatti elmarasztalás? Egyáltalán nem lett volna kötelessége megállapításait a magyar állam vezetőjével előzetesen megtárgyalni?

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!