Közlemény

A szorítóban küzdő ökölvívók a győzelemért mindent megtesznek. Jobb horog – bal horog stb.

Ők meghallják az utolsó menet végét jelző gongütést. Mérkőzés közben felkészültségük minden tudásával megpróbálnak az ellenfél fölé kerekedni. Mindez a sport elvárt része, a szabályok betartása mellett nem sérti a fair playt. A győztes az eredmény kihirdetése után már nem próbálkozik néhány mélyütés elhelyezésével, tudja, veszíteni méltósággal kell, a gratuláció sem maradhat el. Így megteremtődik az erkölcsi alap a visszavágóra.

Úgy látszik, a magyarországi ellenzéki pártok a tisztességes küzdelem szabályait másképpen értelmezik. KO-s vereségük után követőket toboroznak, mert az utcai földharc provokálásában érdekeltek. Kül- és belföldi felbujtóikkal egyetemben, a szilárd többségű választási győztesek ellen szervezkednek. Pajzsként maguk előtt tolják az ultraliberális médiát.

Üzenjük, hogy a magyar emberek többségi választási akarata szent és sérthetetlen!

Akik hazug, aljas állításokkal támadják a demokratikus és a jogállamiság keretei között született választási eredményeket, jövőnk aláásói. Meggondolatlanul asszonyainkat, lányainkat, gyerekeinket sodorják veszélybe. Számíthatnak az emberek súlyos erkölcsi ítéletére, ami szerint persona non grata-vá válhatnak.

A sürgőssé vált Kossuth téri tüntetésük oka, hogy a választási panaszok kivizsgálása után, már könnyűnek találtatnak és rágalmazóknak minősülnek. Aki elcsalta a 2006-os választást az Gyurcsány Ferenc volt. Nem mi mondjuk, Ő mondta! Követni színtársulatát nagy böszmeség.

Felszólítjuk az ellenzéki pártokat, hogy a nép akaratát fogadják el. A rombolás helyett önpusztításuk kárenyhítésére törekedjenek.

CÖF-CÖKA vezetőség

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!